Heavy Tools kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Heavy Tools - Február 2024

__photo
-50%
Kedvezmény
Heavy Tools

Akár - 50 % kedvezmény a Heavytools.hu oldalon

A Heavytools.hu webáruházban most akár - 50 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott termékek.

Többet a kedvezményről


heavy tools webshop
1

Heavy Tools – Sportmárka

A Heavy Tools a stabil márkanévre építve 1997-ben a ruházati vonallal teret nyert magának. A funkcionális snowboard és biciklis ruházat mellet, széles választékot kínálnak mindazoknak a fiúknak és lányoknak, akik a mindennapokban is szeretnek divatosan öltözködni. Rendkívül jó minőséget kínálnak elérhető árakon. Rendkívüli Heavy Tools akciók is várják, illetve ne feledje, hogy a webáruházban történt vásárláskor az Heavy Tools kupon érvényesítését.

 

2

Termékkategóriák

A Heavy Tools webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • NŐI
  • FÉRFI
  • GYERMEK
  • TÁSKA
  • KIEGÉSZÍTŐK
  • ÚJ
  • LEÁRAZÁS
  • TOP TERMÉKEK

heavy tools webshop
3

Cégtörténet

 

1988-ban Ausztriában, a Heid városban élő Feldtänzer fivérek saját és barátaik számára szörf-deszkákat kezdtek gyártani, melynek a Heavy Tools nevet találták ki. Az extrém sportokat különösen szerető, és abban sikereket is elérő  testvér, a fiatalabb Walter találta ki azt, hogy a snowboard piacra is nyisson a cég, mely később az egyik fő termékcsoporttá vált. Az 1990-es évek elején komplett mountainbike és BMX kollekcióval bővült a Heavy Tools termékskála. Az évek során rengeteg munkát fektetve a tesztelésekbe és az újításokba, a márka kivívott egy Európa szerte elismert nevet a sportpiacon.

heavy tools webshop

Törzsvásárlói program: Regisztráljon, vagy ha már regisztrált vásárló, akkor módosítsa regisztrációját, és amint elérte az 5% -os kedvezményes sávot, mi postán kiküldjük a törzsvásárlói kártyáját. Akár már az első megrendeléséhez megkaphatja a kedvezményt, ha a rendelése eléri a 30.000 Ft-ot!

A Heavy Tools márkaüzleteiben és webshopjában a név, cím, telefonszám és e-mail cím megadásával bárki igényelhet törzsvásárlói kártyát. Az értéksávtól függően akár már a rákövetkező alkalommal is kedvezményes áron kaphatja meg termékeket. 

4

Heavy Tools kedvezmények

Kuponok
Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black friday

Hogy éppen melyik értéksávban áll ön pillanatnyilag azt a webshopban megállapíthatja a Törzskártya egyenleg menüpont alatt, törzskártya száma megadásával. A törzsvásárlói kedvezmény csak teljes árú termékekre vonatkozik, a kedvezmények nem összevonhatók. Ha a következő vásárlása összértéke magasabb értéksávba emeli önt, akkor a magasabb kedvezményt már arra a vásárlásra is megkapja, amit éppen teljesíteni kíván. Rendszeresen kiemelt (az alap törzsvásárlói kedvezménynél nagyobb) kedvezményeket biztosítanak kizárólag a törzsvásárlóik részére. A törzsvásárlói kártyának nincs lejárati dátuma, korábbi vásárlásai értéke soha nem fog lenullázódni. Webáruházban és márkaüzletben minden törzsvásárló lekérheti egyenlegét, a kártyán található vonalkód alatti számkód megadásával. A törzsvásárlói kártya nem névre szól, így akár a családja vagy a barátai is használhatják!

5

Értékelés Heavy Tools

4.4

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 9x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 2x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x