Budmil kedvezmény kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Budmil - Július 2024

__photo
-50%
Kedvezmény
Budmil

Akár - 50% kedvezmény a ruhákra a Budmil.eu oldalon

A Budmil.eu webáruházban most akár - 50% kedvezményt is talál az akcióban lévő, kiválasztott ruhákra.

Többet a kedvezményről


budmil webshop
1

Budmil – A könnyedség öröme

Az eredeti budmil termékkollekció a sport és iskolatáskáktól indult, fokozatos bővülése után azonban mára elmondható, hogy a kibővült táska kínálat mellett, divatos, főként utcai ruházati termékeket is forgalmaznak. A választékban megtalálhatóak az iskolatáskák, sport- és hátitáskák, oldaltáskák, divattáskák, férfi és női télikabátok, széldzsekik, farmerek, joggingok, pulóverek, ingek és blúzok, pólók, rövidnadrágok, fürdőruhák, úszósapkák, úszószemüvegek, zoknik, sapkák, utcai és sportcipők, papucsok. Rendkívüli budmil akció is várja, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a budmil kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

A Budmil webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • NŐI
  • FÉRFI
  • TÁSKÁK
  • CIPŐK
  • ÚJ
  • AKCIÓS

budmil webshop
3

Amit a cégről tudni érdemes

A budmil Kft. 1990-ben alakult majd 2006-tól Részvénytársaságként lett bejegyezve. Az elmúlt évtizedek fejlődése jó bizonyíték, hogy a budmil egy igazi sikertörténet. Ez annak is köszönhető, hogy folyamatosan figyelik a nemzetközi divattrendek alakulását és a piac igényeit. Nagy hangsúlyt fektetnek a kreatív termékfejlesztésre, magasak a minőségi elvárások és reális az árképzés. 1999-ben egy zöldmezős beruházás keretében, kicsit több mint 6 hónap leforgása alatt felépítették a korszerű logisztikai központként működő új székhelyüket, melyben raktározásra és árukezelésre összesen 6.300 négyzetmétert tudnak kihasználni.

budmil webshop

A szakmailag jól felkészült munkatársak gondos és hozzáértő munkája a magas minőségi igények megvalósításának egyik záloga. A saját tulajdonú kiskereskedelmi hálózatuk folyamatos bővülése folyamán, napjainkra 32 saját üzlettel büszkélkedhetnek szerte az országban és további üzletnyitásokat terveznek a jövőben is. Természetesen a nagykereskedelmi tevékenység is folyamatos. A folyamatosan változó vásárlói szokások miatt egyre nagyobb hangsúly került az online értékesítésre.

 

4

Budmil kedvezmények

Kuponok
Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black friday

Club kártya: A korábbi törzsvásárlói kártyák helyett, a megújult budmil Club Card kártyával tudja azonosítani magát az üzletekben illetve a webshopban. Ha már rendelkezik budmil Club Card kártyával, egy rövid regisztrációt követően a kártya már webshopban is használható. Amennyiben még nincs Club Card kártyája, igényelje meg valamelyik üzletben vagy a webshopban. A Törzsvásárlói Program egy sávos rendszer alapján működik, ahol az összesített vásárlásai után kap kedvezményeket, különleges ajánlatokat. Már 30.000 Ft összérték után 5% kedvezmény jár 180.000 Ft felett 10%! Az azonnali kedvezményt – melyet a Kosárnál is jelölve van – az előző 36 havi vásárlásai összege alapján kapja. További részleteket a weboldalon talál.

5

Értékelés Budmil

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x