Dressa kuponkódok és kuponok

4 hiteles kedvezménykód és kupon Dressa - Május 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Dressa

Akció az utolsó darabokra a Dressa.hu webáruházban

A Dressa.hu webáruházban most hatalmas kedvezményeket talál az utolsó darabokra.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Akció
Dressa

Akció a Triumph termékekre a Dressa.hu oldalon

A Dressa.hu webáruházban most kedvezmények várnak a Triumph termékekre.

Többet a kedvezményről
-70%
Akció
Dressa

Akár - 70% kedvezmények a Dressa.hu webáruházban

A Dressa.hu webáruházban most akár - 75 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő ruhákra, fehérneműkre, kiegészítőkre, sportcipőkre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Dressa

Ingyenes szállítás Dressa.hu oldalon

A Dressa.hu webáruházban 25.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


dressa webáruház
1

Dressa – Tetőtől talpig

A Dressa elhozza önnek a világmárkák legjavát! A Dressa által forgalmazott márkákat úgy válogatták össze, hogy benne legyenek az elengedhetetlen alapok, de az alkalmi, vagy különlegesebb megjelenéshez szükséges egyedibb ruhadarabok is. Folyamatosan azon dolgoznak, hogy megtalálják a vásárlók által keresett modelleket és márkákat, így biztos lehet benne, hogy választék és szolgáltatások egyfolytában bővülnek és változnak. Dressa kuponkód felhasználható a vásárláskor.

2

Termékkategóriák:

A Dressa önért van, azért, hogy a lehető legjobban válasszon, kétségek nélkül. Akciós női ruhák vagy éppen márkás cipők féláron is várják önöket. A nagy kedvenc a Converse cipő akció is megtalálható a kínálatukban. Termékkategóriák:

  • Női
  • Férfi
  • Márkák
  • Cipők

dressa webshop
3

Miért érdemes a Dressa webshopban vásárolni?

Azért hozták létre a Dressa webáruházat, mert abban hisznek a tulajdonosok, hogy az öltözködésen keresztül mindenki képes magabiztosabbá válni, kifejezni önmagát, és jobban érvényesülni a hétköznapokban. Ezekhez szeretnének segítséget nyújtani. Válassza a Dressa webáruházat, ha önnek is fontos, hogy a legjobb márkák új darabjait viselje, és a kiválasztott ruhákhoz kényelmesen, gyorsan hozzájuthasson kedvezményes árakon.

A Dressa olyan, mint egy nagy pláza, csak éppen sokkal kényelmesebb: éjjel-nappal nyitva tartanak, akár órákig válogathat, ha valami megtetszik, de még nem tudott dönteni, akkor ezt beteheti a kívánságlistába, és bármikor szívesen segítenek, ha kérdés merülne fel egy termékkel kapcsolatban. Biztos lehet benne, hogy kérdéseire nagyon rövid időn belül válaszolnak - ha éppen aktív a chat-ük, akkor perceken belül - és még azt is meg tudják mondani, hogy milyen tapintású egy-egy termék anyaga, ha éppen ez lenne a kérdés. Mindezt pedig azért tudják megtenni, mert minden egyes termékük saját raktárukban tartják készleten, így bármit is rendel a Dressa oldaláról, az árut biztosan másnap kiszállítják a megadott címre, tehát még a hazacipeléssel sem kell bajlódnia.

dressa shop

Nem biztos a választásában? Látogasson el személyesen a raktárukba, ahol kialakítottak vásárlóik számára egy igazi próbafülkét. Itt meg tudja nézni, hogy megfelelő-e a méret vagy jól áll-e a kiválasztott darab. A próbateremben fizetni nem lehet, de mobilról vagy az ott elhelyezett számítógépről meg lehet rendelni a megfelelő terméket. A tökéletes darabot pedig másnaptól már át is lehet venni személyesen a raktárban, vagy kiválasztható az önnek legkényelmesebb szállítási mód is.

Választhat egy másik lehetőséget is. Ebben az esetben a már megrendelt és bankkártyával kifizetett termékeket az átvételről szóló értesítést követően a próbateremben fel lehet próbálni és ingyenesen átvehető.

A Dressa megalkotója az InVenturio Zrt. mely az EU vállalkozásfejlesztési programja, a JEREMIE tőkebefektetési program keretéből származó források felhasználásával számos sikeres e-kereskedelmi oldalt üzemeltet Magyarországon.

 

4

Dressa kedvezmények

Kiárusítások
Ingyenes szállítás
Black friday

A szállítási díj a Sprinter futárszolgálat esetén az ország bármely területére 10.000 Ft bruttó rendelési érték alatt 990 Ft. Minimum 10.000 Ft bruttó rendelési érték felett ingyenes. A Pick-pack ponton, FoxPost-on való átvétel díja is azonos. A csomagokat személyesen a budapesti telephelyükön veheti át. Személyes átvétel esetén ingyenesen.

5

Értékelés Dressa

4.8

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 12 felhasználó
12 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 12x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x