Cipőfalva kedvezmény kuponok

4 hiteles kedvezménykód és kupon Cipőfalva - Február 2024

__photo
-30%
Kedvezmény
Cipőfalva

Kiárusítás akár - 30% kiegészítőkre a Cipőfalva.hu webáruházban

A Cipőfalva.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 30% kedvezményt is talál a kiválasztott, akciós kiegészítőkre.

Többet a kedvezményről
-35%
Kedvezmény
Cipőfalva

Kiárusítás akár - 35 % a ruházati cikkekre a Cipőfalva.hu webáruházban

A Cipőfalva.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 35% kedvezményt is talál a kiválasztott, akciós ruházati cikkekre.

Többet a kedvezményről
-45%
Kedvezmény
Cipőfalva

Kiárusítás akár - 45% táskákra a Cipőfalva.hu webáruházban

A Cipőfalva.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 45% kedvezményt is talál a kiválasztott, akciós táskákra

Többet a kedvezményről
-50%
Kedvezmény
Cipőfalva

Kiárusítás akár - 50% női cipőkre a Cipőfalva.hu webáruházban

A Cipőfalva.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 50% kedvezményt is talál a kiválasztott, akciós női cipőkre

Többet a kedvezményről


Cipőfalva webshop
1

Cipőfalva – cipők, ruhák és kiegészítők óriási kínálata

A trendek folyamatosan változnak, de a stílus örök. Mindazoknak, akik számára a trendi cipők és az ízléses megjelenés fontos, akkor a legjobb helyen jár. Lépjen be egy olyan világba, ahol a design-os cipőnek saját filozófiája van. Lepje meg magát egy új cipőivel, táskáival vagy kiegészítőkkel, melyek felpezsdítik öltözékét. Cipőfalva akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Cipőfalva kedvezmény kupon érvényesítését!

 

2

Termékkategóriák

A Cipőfalva webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • ÚJDONSÁGOK
  • NŐI
  • FÉRFI
  • GYEREK
  • TÁSKA
  • TRENDEK
  • KIEGÉSZÍTŐK
  • RUHÁZAT
  • KIÁRUSÍTÁS

cipőfalva webáruház
cipőfalva webáruház
3

Amit a cégről tudni érdemes

Cipőfalva.hu 2012-ben jött létre és azóta kínálnak minden olyan terméket, ami a legutolsó divat szerinti. A szép cipőkből és táskákból egy nő számára sosem elég. Akár a magas sarkút vagy a kényelmes cipőket részesíti előnyben, a mini vagy a maxi táskákért rajong, vagy a stílusos kiegészítőket imádja, az óriási kínálatnak nem fog tudni ellenállni. Itt biztosan megtalálja a tökéletes lábbelit. Férficipők közül is válogathat öltönyökhöz, sportoláshoz, strandoláshoz is kínálnak lábbeliket. Télire meleg bélelt cipők és bakancsok várják. A gyerekeinek mindenki a legjobbat szeretné. Rájuk is gondoltak: sportcipők, papucsok, csizmák széles választéka a garancia arra, hogy többé nem kell a bevásárló központokban kutatni a legmegfelelőbb után. Ha Önnek is többet jelent a táskája, mint csupán egy poggyász az iratokra, akkor biztosan örömmel válogat majd a táskakollekciókból. Retro stílus, játékos minták vagy elegáns darabok mind csak önre várnak. A legszebb outfit is unalmas lenne kiegészítők nélkül. Válasszon bátran, ha nem tudja elképzelni magát karóra, kalap, napszemüveg és egyéb apróságok nélkül.

 

4

Cipőfalva kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Abban az esetben, ha kérdés merülne fel bármivel kapcsolatban, rendelkezésére állunk munkanapokon a (06-1) 701-35-19-os telefonszámon, az info@cipofalva.hu e-mail címen, illetve a Cipőfalva.hu Facebook rajongói oldalán. 

5

Értékelés Cipőfalva

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x