Dorko kedvezmény kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Dorko - Június 2024

__photo
Ingyen
Ingyenes szállítás
Dorko

Ingyenes szállítás a Dorko.hu oldalon

A Dorko.hu webáruházban 14.999 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


1

Drk, azaz Dorko webshop, a feltörekvő magyar márka

Biztosan láttunk olyan magyar hírességeket a televízióban, akiket a Drk szponzorált. Ha nem tudtad eddig az mi, akkor most elmondjuk neked. A Drk csak egy rövidítése világpiacon éppen terjeszkedő a Dorko nevű magyar márkának. Igyekeznek stílusos, minőségi divatcikkeket létrehozni, mint márka. Nemcsak saját termékkollekcióik vannak, de még kollaborációkat is készítenek hírességekkel, egyéb ruhaóriásokkal. Ez több szempontból is jó a magyar ruhaiparnak: nincs elég saját márka és hírnevet is szerezhet magának a ruhamágnás. Nehéz belőni mikor kezdtek berobbanni, de már évek óta növekvő trendjeik vannak, ezért ne várj tovább, a Drk akció örömeit semmiképpen se hagyd ki.

2

A választás nem mindig könnyű, főleg, ha egy üzletnek ilyen bőséges a kínálata, mint a Dorko-nak:

  • újdonságok
  • férfi
  • női
  • gyerek
  • akció
  • kollekciók

3

A magyar az igazi

A keresésünket szűréssel tudjuk szűkíteni. Ezt szín, méret, nem, kategória és újdonságok szerint tehetjük meg. Nemcsak felsők és nadrágok, de cipők és merchandise termékek is kaphatóak már a Dorko akció keretein belül. Még a kollaborációknak is szorítottak helyeket, egyéb ruhamárkákkal, hírességekkel. A webáruház a hűséges vásárlóinak és regisztrálóknak Dorko tagságot kínál, ami exkluzív kedvezményeket jelent. Ezen felül támogatod az itthoni zenekarokat, sportólókat minden egyes vásárlásoddal. Kihagyhatatlan ajánlatokat találsz a Dorko kupon által, ezért ne habozz, és rendelj tőlük csizmát, feliratos felsőt, cipőket, sapkát és még sok mást még ma.

A Dorko 100%-ban magyar márka, és ez minden termékük alatt fel is van tüntetve. Ez számukra büszkeség, hogy fejlődtek, viszont nem felejtették el honnan jöttek. Az oldal a különböző ruhadarabokhoz kínál még anyagtisztítási útmutatót is, hogy még többet hozhassunk ki szettünkből. Nem tetszik a ruha, amit rendeltél? Nem kell félni, mert a Dorko 365 napos pénzvisszatérítést garantál. Ezen kívül a szállítás 9.990Ft felett már ingyenes, ami annyit jelent, hogy már egy felsőt is akár meg tudsz szerezni szállítási költségektől mentesen. Szereted az újdonságokat? Akkor ne felejts el a hírlevelükre sem feliratkozni. Nem csak az újdonságokat, de egy -10% Drk kupon is a tiéd lesz, ha ezt megteszed. Lejjebb görgetve, a lookbook-ban, az összes aktuális kollekciót tudjuk megtekinteni és outfitjeinkhez ötleteket meríteni. A Dorko kuponkód által elért ár ellenállhatatlan, ne hagyd ki.

4

Dorko Black Friday

Kedvezmények
Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black Friday

A Drk Black Friday akcióit szeretni fogod, ha más ruhaüzletekben is vásárolsz. A Dorko egész kollekciókat áraz le, amikor arra itt az idő. Magyarországon a fekete péntek nagy népszerűséggel bír, ezért is ez a legjobb pont a vásárlásra. Használd ki a Dorko Black Friday kedvezmény lehetőségeit, és tedd trendibbé, egyedibbé és frissebbé ruhatárad.

5

Értékelés Dorko

4.6

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x