Ebookolvaso kuponkódok és kuponok

0 hiteles kedvezménykód és kupon Ebookolvaso - Május 2024

__photo
__Sad

A webáruház jelenleg nem rendelkezik kuponokkal. Nézz körül más hasonló webáruházakban.Ebookolvasó wesbhop
1

Ebookolvasó – E-book olvasók a legjobb helyről

Az Ebookolvaso.com már 2009 óta foglalkozik e-kereskedelemmel és már több ezer elégedett vevőt szolgáltak ki. Árukereső.hu oldal által ajánlott megbízható bolt minősítésű tag. Az ajándékötletek menüpont alatt okosóra, akkumulátor és Bluetooth hangszóró is szerepel. Az e book olvasó akció és kupon pedig kedvezményt biztosít önnek a vásárláshoz.

2

Termékkategóriák

Az Ebookolvaso webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Ajándékötletek
  • Kindle
  • Kindle Paperwhite
  • Kindle Tok és Kiegészítő
  • Kindle Voyage
  • Bontott dobozos

Ebookolvasó wesbhop
3

Amit az e-bookról tudni érdemes

Eldobhatja az olvasólámpát. A legújabb Kindle-lel már nem kell aggódni az akkumulátort gyorsan lemerítő, ledes lámpával egybeépített, méregdrága tokok miatt.

A Paperwhite modellben a fényforrás egyenesen a különleges e-papír érintőképes kijelzőbe van szerelve. Kikapcsolt lámpánál és alacsony fényerőnél az e-papír színe piszkosfehér színű, de ha feljebb húzzuk a fényt, akkor teljesen kifehéredik. A menüből akár egy kisebb zseblámpa erősségére is felhúzható a háttérvilágítás, erre azonban nincs szükség, az optimális olvasáshoz a ledek fénye bőven elegendő. A korábbi Kindle-ökhöz képest fehérebb lett a képernyő, de árnyalata még mindig nem teljesen papír színű. Látványosabb és nagyon hasznos változás, hogy a papírszerű képernyő felbontását megnövelték: a betűk makulátlanok, kis betűméret mellett is tökéletesen olvasható a szöveg.

Ebookolvasó wesbhop

Az újabb Kindle szoftvere már nem csak oldalakban és a százalékban tudja mérni az elolvasott és a hátralévő szöveg mennyiségét. A kijelző bal alsó sarkában azt is megjelenik, hogy az adott fejezetből és a könyvből mennyi idő van még hátra. A becslést az alapján számolja ki a készülék, hogy a felhasználó milyen ütemben halad a szöveggel. A rendszer különösen azoknak lehet hasznos, akik lefekvés előtt olvasnak pár oldalt, hiszen nem kell lapozgatni, gyorsan meg lehet tudni, hogy közel van e a fejezet vége, vagy érdemes-e letenni a könyvet. Ennek a funkciónak az egyetlen szépséghibája, hogy a kiadók által adott fejezet információkra támaszkodik, ezek pedig csak a jobb minőségű e-könyvekben vannak benne, egy ingyenesen letöltött digitális kötetből ez a legtöbb esetben hiányozhat. Gyakran még a kiadóktól származó, megvásárolt e-könyvek sem tartalmazzák az időbecsléshez szükséges információka, bár ez egyre jobban fejlődött az elmúlt időkben.

A bekapcsológombot leszámítva teljes egészében gombmentes a készülék, még lapozni is a képernyő érintésével lehet a táblagépeken jól megszokott módon. A menü eléréséhez a kijelző felső részére kell koppintani. Igaz, hogy előfordulhat egy-egy mozdulattal elnavigálni a szövegről, vagy véletlenül kijelölni egy szövegrészletet, de ezen felül rendkívül kényelmes a használata. A weboldalon nemcsak a legutolsó modellt, hanem a korábbi verziójú e-bookokat is megtalálja. Kezdve a Kindle 5-től egészen a Kindle Paperwhite 3 típusig.

4

Ebookolvasó kedvezmények

Ingyenes szállítás

Garancia: Termékeinkre 1 év magyarországi garanciát biztosítunk. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termék esetében külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a termékről kiállított számla dátuma. Amennyiben hiba merülne fel a megvásárolt termékkel, írj nekünk. A visszaküldött termékeket a bevizsgálást követően kijavítjuk, vagy kicseréljük, majd ingyenesen újra elküldjük.
A garanciális ügyintézés átfutási ideje jellemzően 7-10 munkanap. Jótállási igény érvényesítéshez kérünk, hogy a termék teljes gyári csomagolását minden gyári kiegészítővel együtt küldd vissza nekünk a kiállított számla eredeti példányával. Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén a jótállási igényt nem tudjuk elfogadni, ezért kérünk, hogy a dokumentumokat őrizd meg. 

5

Értékelés Ebookolvaso

4.4

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 10 felhasználó
10 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 6x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 4x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x