Laptop kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Laptop - Augusztus 2022

__photo
Ingyen
Ingyenes szállítás
Laptop

Ingyenes szállítás a Laptop.hu oldalon

Kiszállítás Budapest területén. A megrendelt terméke(ke)t az Ön által megadott címre kiszállítjuk. A kiszállítás időpontját telefonon egyeztetjük Önnel. Munkánkat segíti ha megrendeléskor jelzi az Önnek megfelelő időintervallumot. A kiszállítás hétfőtől péntekig 11.00-től 17.30-ig történhet. A budapesti kiszállítás 20.000 Ft vásárlási érték felett ingyenes. Ezen értékhatár alatt a vételárat egységesen bruttó 1.500 Ft szállítási költségterheli (5 kg-ig). 5 kg felett a felár legfeljebb bruttó 200 Ft/kg. Belföldi kiszállítás Budapest területén kívülre. A megrendelt terméke(ke)t az Ön által megadott címre kiszállítjuk. A kiszállítás időpontját telefonon egyeztetjük Önnel. A kiszállítás hétköznap munkaidőben történhet. Budapest területén kívüli belföldi kiszállítás esetén 20.000 Ft alatt a vételárat egységesen bruttó 1.500 Ft szállításiköltség terheli, 20.000 Ft rendelési érték felett a kiszállítás ingyenes (5 kg-ig). 5 kg felett a felár legfeljebb bruttó 200 Ft/kg. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


laptop.hu
1

Laptop.hu – Laptop és kiegészítők

A vásárlók igényeinek minden szempontból megfelelő kereskedelmi és szervizszolgáltatást nyújtanak és optimális számítástechnikai eszközöket kínálnak mindenkinek. Széles választékkal és kiváló szakembergárdájukkal állnak rendelkezésre. Rendkívüli Laptop akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Laptop.hu kedvezmény kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

Az Laptop.hu webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Laptop
  • Okostelefon
  • Tablet
  • Használt
  • Kiegészítők
  • Részletes kereső
  • Akciók
  • Akku
  • 2 az 1-ben

 

laptop.hu
3

Tudnivalók

Választékok kiemelkedő minőségét és teljességét a mobil számítástechnika területére történő specializációval érik el.  Új és használt, alsó, közép és felsőkategóriás notebookokat forgalmaznak. Kínálatukban választhatunk méret, forma, felszereltség és esztétikai szempontból is termékeket. Hitvallásuk, hogy szakterületükön a legjobb vételt az alacsony ár és az optimális választás együttesen biztosítja. Ennek érdekében folyamatosan figyelik a hazai és nemzetközi piacokat. Informatikai képzettségű szakembereik gyorsan és szakszerűen igyekeznek megtalálni a feladatnak, felhasználói igénynek és ár-elképzelésnek megfelelő számítógépet, szoftvert és kiegészítőt. Szervizük ezt követően a számítógép bővítését, testre szabását, szoftverrel és kiegészítővel történő illesztését is elvégzi. Vásárlás után terméktámogatással és szervizszolgáltatással állnak az ügyfelek rendelkezésére. Az alábbi szolgálatásokat kínálják: új és használt laptopok, laptop-kiegészítők értékesítése, laptoptáskák, felvásárlás, beszámítás, laptop szervizszolgáltatás, vírusirtás, szaktanácsadás.
 

laptop.hu

Amennyiben már kiválasztotta laptopját, de nem kíván valamelyik üzletükbe befáradni, használja a házhozszállítás szolgáltatásukat. Budapesten a megadott értékhatár felett ingyenesen, vidéken pedig kedvezményes áron! Fizetés lehetséges utánvéttel vagy előre történő banki átutalással. Raktáron lévő termékek esetében igyekeznek már a következő munkanapon kiszállítani a terméket. Raktáron nem lévő termékek esetén a webáruházunkban „Rendelhető” státuszúként feltüntetett termékek esetén a kiszállítás időpontja a beszerzés átfutásának függvénye, melyet telefonon egyeztetnek Önnel.

 

4

Laptop.hu kedvezmények

Kiárusítások
Black friday

Okostelefon és laptopkínálatukban Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba márkák széles választéka megtalálható kedvező árakon. Kiegészítők között pedig táskák, egerek, kábelek, adapterek, billentyűzetek, szoftverek, hálózatok, nyomtatók, multimédia eszközök találhatók.

5

Értékelés Laptop.hu

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 9x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 2x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x