iPon Computer kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon iPon Computer - Május 2024

__photo
AKCIÓ
Akció
iPon Computer

Akció - kedvezmények az Ipon.hu oldalon

Az Ipon.hu oldalon most nagyszerű kedvezményeket is talál a kiválasztott termékekre, amelyeket lejjebb görgetve tekinthet meg.

Többet a kedvezményről


ipon
1

iPone – Nemcsak szórakoztatóelektronika

Az iPon Computer 2006-ban indította el webáruházát mivel észlelte a nagy keresletet. A cég fő profilja a számítástechnikai cikkek árusítása, de emellett rengeteg kategóriában találhatunk különböző termékeket. Széles kínálatukat jótállással értékesítik, és megbízható, gyors szállítást kínálnak. Az iPone kupon felhasználható így még kedvezőbb áron juthat hozzá a termékekhez. Rendkívüli nootebook akciók várják és iPone black friday kedvezményt is érdemes figyelni.

2

Termékkategóriák

Notebook / Tablet / Asztali gép, Mobiltelefon / Fotó / Videó, Számítógép komponens, Számítógép periféria, Számítógép tartozék, Gamer, Megjelenítők, Hálózat, Szórakoztatás, Szerver, Szoftver / Játékok, Bőrönd, Kerékpározás, Barkács, Világítás, Háztartás, Irodaszer, Könyv, Autógumi / Felni, Gyermekjátékok, Ajándék, bizsu, Autó, jármű, Baba, babakocsi, Bébi játék, Építőjáték, LEGO, Fa játék, Játék fiúknak, Játék lányoknak, Közlekedési játék, Kreatív fejlesztő, Plüss, Sporteszköz, Strandcikk, Szabadtéri játék, Társasjáték, puzzle, Zenélő játék, Egyéb, Festmények, Bazár

ipon  webshop
3

Garancia – nem bízzák a véletlenre

Az egyedülálló garanciafutár szolgáltatással az iPone.hu házhoz szállítással vagy Pick Pack Pont-on átvett áru esetén a céggel szerződött futárcég ingyenesen elszállítja a hibásnak vélt terméket, és az ügyintézés végeztével - amennyiben a termék a garanciális illetve egyéb feltételeknek megfelelt - ingyenesen visszajuttatják ezt önhöz. Így kényelmesen rohangálás nélkül intézheti garanciális ügyét. GaranciaFutárt csak az iPone.hu weboldal főoldalán lévő GaranciaFutár igénylő űrlap kitöltésével és a feltételek elfogadásával lehet igényelni. Az alább adatokat kell megadni a megrendeléskor: termék, termék hibája, név, cím, telefonszám és felvételi időintervallum. Ebben az esetben a futár a megadott időben elmegy a termékért. A terméket kérik biztonságosan csomagolják be, illetve egy papírra írják fel a hibát és a garancia papírral együtt mellékeljék ezt is. Eredeti garancia papír nem szükséges, elegendő egy fénymásolat is. Jogos garanciaproblémánál ingyenes a szolgáltatás, amennyiben a termék hibátlannak bizonyul abban az esetben a házhozszállítás díját, bruttó 2540Ft-ot számolnak fel, ezért az ön érdekében kérik, csak akkor vegyék ezt a szolgáltatást igénybe amennyiben 100%-ig megbizonyosodtak arról, hogy a hiba garanciális.

ipon weshop

Szállítási információk: A szállítási költség bruttó 1999Ft kiszállásonként. Amennyiben egy rendelésben legalább 2 terméket rendel és ennek az összértéke nettó 10.000Ft felett van akkor a szállítási díj bruttó 999Ft.-ra módosul. Amennyiben legalább 4 terméket rendel és a tételek összértéke nettó 10.000Ft felett van, akkor a szállítás ingyenes.  A kiszállítási díj a rendelt áru mennyiségétől, súlyától független, és magában foglalja a GaranciaFutár szolgáltatást is a rendelt termékekre.

Előrendelési lehetőség: Egyes jobban várt termékeknél vagy játékoknál lehetőség van az előrendelésre, amely azt jelenti, hogy a várható hivatalos megjelenés előtt is már lefoglalható az érkező készletből a termék, így biztosan átvehető a megjelenés napján.

Személyes átvétel esetén a hivatalos megjelenés napján, amennyiben ez munkanapra esik akkor aznap 10 órától átvehetők az üzletben, házhozszállítás és Pick Pack pont átvétel esetén pedig a megjelenés előtti munkanapon adják át a futárnak a terméket, így rendes esetben a megjelenés napján megérkezik a termék.

Az előrendelés ingyenes, csak átvételkor kell a termék árát kifizetni.

4

Ipon kedvezmények

Ingyenes szállítás

A rendelés leadása után egy napon belül kiszállítják a rendelést. A várható szállítási időintervallumról a visszaigazoló e-mailben tájékoztatják.

5

Értékelés Ipon

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 9x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 2x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x