Flixbus kuponok és kuponkódok

1 hiteles kedvezménykupon Flixbus - Július 2024

__photo
AKCIÓ
Akció
Flixbus

Akció - egyéni ajánlat min. 3 fős utazás esetén a Flixbus.hu oldalon

A 3 vagy annál több fős, csoportos utazáshoz különleges kedvezmény jár kérés esetén. További információért, illetve egyéni ajánlatért látogassa meg a Flixbus.hu oldalt.

Többet a kedvezményről


flixbus webshop
1

Busszal rugalmasan, olcsón

Egy német vállalat, amely nemzetközi távolsági autóbuszszolgáltatást kínál. A vállalat 2013-ban alakult, és azóta jelentős növekedésen ment keresztül, a közlekedési szolgáltatások terén egyre nagyobb szerepet játszik Európában és más régiókban is. Az alapítók célja az volt, hogy modernizálják és egyszerűsítsék az európai távolsági buszszállítást. Technológiai start-up és egy klasszikus közlekedési vállalat kombinációjaként rövid idő alatt Európa legnagyobb távolsági buszhálózatává váltak. Az úti célok menüpontban átnézheti, hogy milyen irányokban közlekednek a buszok, és kiválaszthatja következő úti célját. Okos útvonaltervezéssel és egy dinamikus ár kalkulációkkal mindig a legjobb ajánlatot tudják nyújtani. A regionális busz partnerek - gyakran családi vállalkozások több évtizedes tapasztalattal - teszik ki a zöld-flottát. Ezáltal összekapcsolódhat az innováció, a start-up mentalitás és egy erős, nemzetközi márka a hagyománnyal és a minőséggel. Rendkívüli Flixbus kedvezmények és kód Flixbus is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a kupon Flixbus érvényesítését! 

2

Termékkategóriák

Lehetővé teszi az online jegyvásárlást, és rendelkezik egy alkalmazással is, amely segítségével az utasok könnyen tervezhetik és követhetik az utazásaikat.  Az oldalon a következő termékkategóriákat találja:

  • Jegyfoglalás
  • Úti célok 
  • Buszmenetrendek és buszmegállók
  • Szolgáltatások 
  • Rólunk

Az autóbuszokat modern technológiával felszerelték, beleértve a Wi-Fi hozzáférést, konnektort az elektromos eszközök töltéséhez, valamint kényelmes üléseket és szórakoztató lehetőségeket a hosszabb utakhoz. A versenyképes árak és a rugalmas jegyvásárlási lehetőségek révén népszerűvé vált a utazók körében. A vállalat kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre. Az útvonalak optimalizálásával és modern buszflottájával a igyekszenek csökkenteni a szén-dioxid-kibocsátást és fenntarthatóbbá tenni a közlekedést. Olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyek kényelmesek, megfizethetőek és könnyen elérhetők, miközben figyelmet fordítanak a környezettudatosságra és a modern utazási igények kielégítésére. Spóroljon a Flixbus kuponkód és Flixbus kód segítségével. 

flixbus webshop
3

Amit kínálnak

Egyszerű foglalási rendszerrel és naponta bővülő ajánlatokkal várják a weboldalra látogató utazni vágyókat. Fedezze fel a világot elérhető áron. A zöld távolsági buszok betartják a legmagasabb komfort-, biztonsági és környezetvédelmi szabványokat, ökologikus és kényelmes utazási alternatíva. Ha kihasználja a Flixbus outlet nyújtotta remek árakat, máris sokkal olcsóbban utazhat. 

A hagyományos közlekedési eszköz digitalizálására építették a vállalkozást. Olyan technológiai újítások, mint a példaértékű foglalási- és jegyrendszer, az App, az ingyenes Wi-Fi vagy a buszok GPS-es nyomon követhetősége teszik lehetővé az utazásnak ezt az új módját.

flixbus webshop

Három fiatal vállalkozó alapította Münchenben, hogy a környezetbarát utazást kényelmessé és egyben megfizethető tegyék. A kezdetektől eddig 60 millió utas utazott már velünk, 2015-ben pedig 20 millióan. Összesen 1.400 úti cél, 27 ország ahol jelen vannak. Közel 250.000 buszjárattal kötik össze Európa városait, egyes helyeken akár 30 perces gyakorisággal.

Utazzon még egyszerűbben az alkalmazással. Ne habozzon, töltse le most az appot. Ehhez csak vegye elő okostelefonját, keressen rá a alkalmazásra az App Store-ban vagy a Google Play-ben majd töltse le ingyenesen az alkalmazást és foglalja le kényelmesen következő útját még ma.

4

Flixbus Black Friday

Ajándékutalvány: Ha nem tudja, mit ajándékozzon egy Ön számára fontos személynek, mi is lehetne jobb ajándék, mint egy kiruccanás Európa több mint 900 városának egyikébe? Buszjáratokra szóló ajándékutalványok 3.090 Ft, 7.790 Ft vagy 15.900 Ft értékben vásárolhatók. Az ajándékutalványt könnyen be lehet váltani az oldalon történő foglaláskor (csak a kódot kell beírni). A Black Friday Flixbus akciókkal pedig sokkal előnyösebb az utazás. Flixbus akció rendszeresen kínál különböző kedvezményeket az utazóknak, hogy vonzóbbá tegye szolgáltatásait és ösztönözze az utasokat a jegyvásárlásra. Az akciók típusai és gyakorisága változhatnak, és az aktuális ajánlatokat mindig érdemes ellenőrizni a hivatalos weboldalukon vagy alkalmazásukban. Azok, akik előre foglalják jegyüket, gyakran részesülhetnek alacsonyabb árakban. A hétvégéken történő utazásra vonatkozó különleges ajánlatok is jelen vannak.

5

Értékelés Flixbus

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 2 felhasználó
2 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 2x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x