Flixbus kedvezmény kuponok

www.flixbus.hu

A FlixBus utazási vállalat Európa legnagyobb távolsági buszhálózatának létrehozásával, egyszerű foglalási rendszerrel és naponta bővülő ajánlatokkal teszi lehetővé milliók számára a világ felfedezését elérhető áron. Okos útvonaltervezéssel és egy dinamikus ár menedzsmenttel ügyfeleink számára mindig a legjobb ajánlatot tudják nyújtani. Flixbus kupon segítségével a legjobb áron juthat hozzá európai buszos utakhoz Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

Flixbus Webáruházról

Flixbus – Busszal rugalmasan

A FlixBus 2013 óta Európában milliók utazásait segíti. Technológiai start-up és egy klasszikus közlekedési vállalat kombinációjaként rövid idő alatt Európa legnagyobb távolsági buszhálózatává váltak. Az úti célok menüpontban átnézheti, hogy milyen irányokban közlekednek a buszok, és kiválaszthatja következő úti célját. Rendkívüli Flixbus akciók és kedvezmények is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Flixbus kupon érvényesítését!

 

Amit kínálnak:

Egyszerű foglalási rendszerrel és naponta bővülő ajánlatokkal várják a weboldalra látogató utazni vágyókat. Fedezze fel a világot elérhető áron. A zöld távolsági buszok betartják a legmagasabb komfort-, biztonsági és környezetvédelmi szabványokat, ökologikus és kényelmes utazási alternatíva. Ha kihasználja a Flixbus kedvezmény nyújtotta remek árakat, máris sokkal olcsóbban utazhat. 

A hagyományos közlekedési eszköz digitalizálására építették a FlixBust. Olyan technológiai újítások, mint a példaértékű foglalási- és jegyrendszer, a FlixBus-App, az ingyenes Wi-Fi vagy a buszok GPS-es nyomon követhetősége teszik lehetővé az utazásnak ezt az új módját. Okos útvonaltervezéssel és egy dinamikus ár kalkulációkkal mindig a legjobb ajánlatot tudják nyújtani. A regionális busz partnerek - gyakran családi vállalkozások több évtizedes tapasztalattal - teszik ki a zöld FlixBus-flottát. Ezáltal összekapcsolódhat az innováció, a start-up mentalitás és egy erős, nemzetközi márka a hagyománnyal és a minőséggel.

A FlixBust három fiatal vállalkozó alapította Münchenben, hogy a környezetbarát utazást kényelmessé és egyben megfizethető tegyék. A kezdetektől eddig 60 millió utas utazott már velünk, 2015-ben pedig 20 millióan. Összesen 1.400 úti cél, 27 ország ahol jelen vannak. Közel 250.000 buszjárattal kötik össze Európa városait, egyes helyeken akár 30 perces gyakorisággal.

 

Termékkategóriák:

Jegyfoglalás

Úti célok 

Buszmenetrendek és buszmegállók

Szolgáltatások 

Rólunk

 

FlixBus ajándékutalvány

Ha nem tudja, mit ajándékozzon egy Ön számára fontos személynek, mi is lehetne jobb ajándék, mint egy kiruccanás Európa több mint 900 városának egyikébe?

Buszjáratokra szóló ajándékutalványok 3.090 Ft, 7.790 Ft vagy 15.900 Ft értékben vásárolhatók. Az ajándékutalványt könnyen be lehet váltani a FlixBus.com oldalán történő foglaláskor (csak a kódot kell beírni).

 

FlixBus mobil alkalmazás

Utazzon még egyszerűbben a FlixBus alkalmazással. Ne habozzon, töltse le most a FlixBus alkalmazást. Ehhez csak vegye elő okostelefonját, keressen rá a FlixBus alkalmazásra az App Store-ban vagy a Google Play-ben majd töltse le ingyenesen az alkalmazást és foglalja le kényelmesen következő útját még ma.Spóroljon a Flixbus kuponkód segítségével. 

Hogyan használjuk fel a Flixbus kedvezmény kuponokat

1. / Kupon kiválasztása és a kedvezmény kód megjelenítése

Válasszon ki egy kedvezmény kódot, amelyet szeretne felhasználni a flixbus.hu webáruházban. Kattintson a narancssárga "Kód megjelenítése" gombra!

2. / A kedvezmény kód átmásolása

Megjelenik Önnek egy számsorból vagy betűkből álló kedvezmény kód, amelyet kimásolhat a billentyűzet segítségével a ctrl + c gombok lenyomásával, vagy másolja csak át simán. A másolás után kattintson a "Tovább a webáruházba" gombra, és azonnal átirányítjuk a flixbus.hu webáruházba.

3. / A kedvezménykód megadása

Válassza ki a webáruházban a kívánt terméket, majd kattintson a „Hely foglalása” gombra. A termék automatikusan a bevásárlókosárba kerül.  Amennyiben rendelkezik kuponkóddal akkor a kupon beváltása rubrikába kell ezt beírni majd a „Beváltás” gombra kattintani fizetés előtt.

Lejárt kuponok

29. 9. 2018

Akció - Budapest - München 9.499 Ft-ért a Flixbus.hu oldalon

A Flixbus.hu oldalon most akár 9.499 Ft-ért foglalhat buszutat Budapest - München vonalon.

A Flixbus.hu oldalon most akár 9.499 Ft-ért foglalhat buszutat Budapest - München vonalon. Szöveg elrejtése

5. 2. 2018

64 % kedvezmény a Bécs-Budapest buszjegyre a Flixbus.hu oldalon

A Flixbus.hu webáruházban most … Több infó

A Flixbus.hu webáruházban most - 64 % kedvezményt talál az akcióban lévő Bécs-Budapest buszjegyre 2018.02.05-28. közötti indulási idő esetén. Szöveg elrejtése