FocusCamera kuponkódok és kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon FocusCamera - Június 2024

__photo
-12%
Kedvezmény
FocusCamera

Akár - 12 % kedvezmény fényképezőgépekre a Focuscamera.hu webáruházban

A Focuscamera.hu webáruházban most akár - 12 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott fényképezőgépekre.

Többet a kedvezményről
-12%
Kedvezmény
FocusCamera

Akár - 12 % kedvezmény nyomtatókra a Focuscamera.hu webáruházban

A Focuscamera.hu webáruházban most akár - 12 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott nyomtatókra.

Többet a kedvezményről


Focuscamera
1

Focuscamera – Fókuszban a világra

Műszaki cikkeket rengeteg webshop kínál, de a Focuscamera.hu a tökéletességre törekszik a rendkívül széles kínálatával, és az ügyfeleknek nyújtott kiváló kiszolgálásával egyaránt. A focuscamera kuponkód kedvezményeket ne felejtse érvényesíteni. Fényképezőakció, objektív akció és monitor akció is várja a weboldalon.

2

Termékkategóriák

Hatalmas választékkal rendelkeznek. Nagyjából 80.000 termék 150 gyártótól áll az Önök rendelkezésére.

  • Laptop & Mobil eszköz
  • Számítástechnika
  • Fotózás
  • Televízió & Szórakozás
  • Háztartás & Autó
  • Nyomtatás & Irodatechnika

Focuscamera webáruház
3

Amit a cégről tudni érdemes

Cégtörténet: Megtalálta azt a webáruházat ahol az ön elégedettsége a legfontosabb. Már több mint tíz éve, hogy belevágtak a nagy kalandba, és megvalósították az álmukat, egy profi, minden igényt kielégítő elektronikai áruházat hoztak létre, amely a legjobb termékeket kínálja a legjobb árakon. A kezdetektől hosszú távra terveztek, mert számukra mindennél fontosabb a mai napig az ügyfelek elégedettsége. Ezért szakmailag felkészült munkatársakkal dolgoznak együtt, akik számára alapvető az udvarias kiszolgálás. A termékek megrendelését pedig rövid határidővel teljesítik.

 

 

FocusCamera

Szeretik a tudatos vásárlókat. Meggyőződésük, hogy minden tudatos vásárlónak előnyt jelent, az internet kínálta lehetőség a vásárlásra, ezért a webáruházban széles választékban találhatók meg a fotó, az irodatechnika, a számítástechnika, a háztartási és szórakoztató elektronikai termékek.

A cég azaz az Option Line Kft. a 2005-ös alapítása óta forgalmaz műszaki termékeket. Ez a vállalkozás mára eljutott odáig, hogy 150 gyártó több mint 80 ezer termékét árusítják, és mindenből csak minőséget kínálnak, mert az üzleti életben maximalisták. Kínálatukban főként neves, elismert gyártók termékei találhatóak meg, de helyet kaptak megbízható, jó minőséget képviselő kisebb gyártók, akik kiegészítőket illetve tartozékokat forgalmaznak. A legjobb árakra törekednek minden termék esetén és a legjobb garanciális feltételekre is. A legoptimálisabb árú terméket választják ki és hirdetik, mint a legjobb ajánlatot, amelyekre a gyártó által biztosított hivatalos garancia érvényes. Kizárólag új, bontatlan, gyári csomagolású termékeket forgalmaznak a gyártó által biztosított és mellékelt tartozékokkal együtt.

Magyarországi vállalkozásként pontosan tudják, mire van ügyfeleknek leginkább szüksége, mivel érdemelhették ki a bizalmat eddig is - és igyekeznek a jövőben is - ezért számos kiegészítő szolgáltatással próbálják a vásárlás élményét gazdagítani. Amire különösen figyelnek az az udvarias ügyfélszolgálat, a vevőbarát kiszolgálás, a szakmailag felkészült csapat, a futárszolgálaton keresztüli, rugalmas időpontban történő kiszállítás. Fizetni a helyszínen lehet bankkártyával az átvétel pedig akár Pick Pack Pont csomagátvétel pontokon is lehetséges országosan 240 helységben több mint 700 helyszínen. Kérdéseiket, kéréseiket, észrevételeiket is szívesen fogadják, hogy tovább fejleszthessék szolgáltatásaikat az önök megelégedésére.

4

FocusCamera kedvezmények

Kiárusítás

Kiemelkedő műszaki tartalommal rendelkező ügyviteli rendszerük pedig lehetővé teszi a termékek árának és elérhetőségének napi szintű figyelését, annak érdekében, hogy a legjobb árakat itt találják meg az ügyfelek. Árakat ezért naponta többször is monitorozzák és igazítják az optimális piaci kínálathoz.

5

Értékelés FocusCamera

4.3

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 9x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 2x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x