Konzolvilág kuponkódok és kuponok

3 hiteles kedvezménykód és kupon Konzolvilág - Június 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Konzolvilág

Akció - kedvezmények a Konzolvilag.hu oldalon

A Konzolvilag.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
-20%
Kedvezmény
Konzolvilág

Akár - 20% mobiltelefonokra és kiegészítőkre a Konzolvilag.hu oldalon

A Konzolvilag.hu webáruházban most akár - 20% kedvezményt talál az akcióban lévő mobiltelefonokra és kiegészítőkre

Többet a kedvezményről
-50%
Kedvezmény
Konzolvilág

Akár - 50% kedvezmény PC játékokra a Konzolvilag.hu oldalon

A Konzolvilag.hu webáruházban most akár - 50% kedvezményeket is talál az akcióban lévő PC játékokra.

Többet a kedvezményről


konzolvilag webshop
1

Konzolvilág – Az ország legnagyobb videojáték üzlethálózata

A Konzolvilág több, mint egy webáruház, ez egy nagy közösség tagja lehet, ahol mindig értesülhet a legfrissebb információkról, és nyugodtan fordulhat kérdéseivel. Magyarországon, egyedülálló módon közvetlen Sony és Microsoft partnerek. Ennek köszönhetően rendkívül kedvező áron juthat ezekhez a termékekhez, nem mellesleg minden termékre érvényes a hivatalos, gyári garancia. Rendkívüli Konzolvilág akciók és kedvezmények is várják, illetve ne feledje a webáruházban történt vásárláskor a konzolvilág kuponkód érvényesítését.

2

Termékkategóriák

A Konzolvilág webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • PlayStation
  • Xbox
  • PC
  • Nintendo
  • Tech
  • Előrendelés
  • Használt
  • Ajándék

Konzolvilág webshop
3

A Konzolvilág webshop előnyei

A Konzolvilág 2004 óta töretlen lelkesedéssel igyekeznek minden egyes nap fejlődni, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassák a vevőik számára.  Méltón büszkék rá, hogy 1080 bolt közül a vásárlók szavazatai alapján játék kategóriában elnyerték a megtisztelő Ország boltja népszerűségi díjat 2016-ban és 2017-ben is. A fejlesztések, kedvezmények, bővülő termékpalettájuk és a törzsvásárlói rendszeren túl mindig arra törekszenek, hogy személyes kapcsolatba kerüljenek a vásárlókkal és, hogy az üzleteikbe jó legyen betérni. Akár ingyenes szállítás is rendelkezésére áll a részleteket a weboldalon olvashatja. Olyan apróságokkal is szívesen kedveskednek vásárlóiknak, mint a Konzolvilág kuponkód. 

Törzsvásárlói kártya: Vásárlása mellé igényelhet törzsvásárlói kártyát, így máris a Konzolvilág népes táborának tagja lehet. A gyűjtött pontokat levásárolhatja, értesülhet azokról az akciókról, amelyek kizárólag a törzsvásárlók számára elérhetőek. - Első kézből értesülhet a Konzolvilág híreiről, a legfrissebb játékokról, a kihagyhatatlan lehetőségekről. A törzsvásárlói rendszer működése rendkívül egyszerű: minden elköltött 100 Ft után 1 pontot, azaz 1 Ft kerül jóváírásra az IGN törzsvásárlói kártyán. Az így gyűjtött pontokat akár már a következő vásárlásnál fel lehet használni bármelyik termékre. IGN törzsvásárlói kártyát jelenleg a GAMESHOP-ban és a Konzolvilág-ban tudja használni. A pontokat a vásárlás után minden esetben a feltüntetett bruttó, ÁFA-val növelt értékekből számolják. Törzsvásárlói kártya igénylése teljesen ingyenes, bármekkora összegű vásárlás esetén! Kizárólag készpénzes fizetés esetén lehet használni, jelenleg hitelkártyával való fizetés esetén nem lehet igénybe venni. Vásárlásonként minimum 500 pontot lehet beváltani, a pontok beváltása 500 egységenként történik.

konzolvilag webshop

Használati információkkal is segítik a vásárlókat. A weboldalról ingyenesen letölthetők az alábbi dokumentumok: Xbox 360 Kinect összeszerelési útmutató, Xbox 360 Gyors összeszerelési útmutató, Xbox 360 Live! szolgáltatásra való regisztráció (segédlet), Playstation 3 használati útmutató, Nintendo Wii használati útmutató, PSP 1000-2000-3000 kézikönyv, PSP E-1000 kézikönyv. 

4

Konzolvilág kedvezmények

Kiárusítások

Vásárlása mellé igényelhet törzsvásárlói kártyát, így máris a Konzolvilág népes táborának tagja lehet. A gyűjtött pontokat levásárolhatja, értesülhet azokról az akciókról, amelyek kizárólag a törzsvásárlók számára elérhetőek. - Első kézből értesülhet a Konzolvilág híreiről, a legfrissebb játékokról, a kihagyhatatlan lehetőségekről.

5

Értékelés Konzolvilág

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 11x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x