Gémklub kuponkódok és kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon Gémklub - Április 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Gémklub

Akció a Gemklub.hu oldalon

A Gemklub.hu webáruházban most óriási kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Gémklub

Ingyenes szállítás a Gemklub.hu oldalon

A Gemklub.hu webáruházban a következő feltételek mellett a szállítás ingyenes: Házhoz szállítási díjak 20 000 Ft felett díjmentes A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


gémklub webáruház
1

Gémklub – A játék élmény

Indulásuk óta több mint 700.000 társasjátékot juttattak el magyar otthonokba. A Gémklub a „gémerek” és az alkalmi társasjátékosok (családok, baráti társaságok) számára a szabadidő tartalmas, közös élményekben gazdag eltöltését kínálja. A társasjátékozás egyre népszerűbb szabadidős tevékenység nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek körében is. A Gémklub weboldalon válogathat a stratégiai társasjátékok, a belépő- és családi társasjátékok, a parti társasjátékok, továbbá a logikai játékok közül, de gyerektársasjátékokból is nagy kínálattal rendelkeznek.

Rendkívüli gemklub akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a gemklub kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

A Gémklub webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Stratégiai társasjátékok
  • Parti társasjátékok
  • Családi társasjátékok
  • Gyerek társasjátékok
  • Logikai játékok, Puzzle
  • Új megjelenéseink

gémklub webshop
3

Célkitűzés: Értékteremtés

Társadalmi céljuk, hogy összehozzák az embereket, a társasjáték kultúra terjesztésével pedig azt kívánják elérni, hogy minél több család és baráti társaság értékes időt töltsön együtt.

Üzleti céljuk, hogy minél több értékálló stratégiai, családi-, parti-, logikai- és gyerektársasjáték kerüljön magyar nyelven is a boltokba. Ezt egyrészt a legjobb külföldi játékok fordításával és terjesztésével érik el, másrészt a magyar feltalálók, szerzők és művészek bevonásával magyar fejlesztésű társasjátékokat értékesítenek. Kiemelt figyelmet szentelnek a készségfejlesztő játékoknak, és pedagógusokkal együttműködve igyekeznek a játékokat az oktatás és a nevelés részévé tenni.

gemklub webshop

A Gémklub, mint társasjáték-kiadó a több mint 30 éve alakult klubból fejlődött ki az évek folyamán. A csapat legelhivatottabb tagjai 2001-ben hozták létre a Gémklub Első Magyar Játékkiadó Kft.-t.  2006-tól pedig Magyarország első társasjáték webáruházát és szakmai weboldalát indították el.

Magyarországon a Gémklub gondozásában jelentek meg először olyan társasjátékok, amelyek dobozán a szerző neve is szerepelt. A kiadó alapításakor a termékkínálatban még csak néhány saját fejlesztésű játék és néhány magyar fordítással ellátott külföldi játék szerepelt. Napjainkban 12 magyar játékszerzőtől 17 saját fejlesztésű társasjátékot, közel 150 külföldi játékot találhatunk magyarul, és több ezer játékot magyar fordítással.

Rendkívül népszerű társasjáték márkák szerepelnek magyar nyelven a kínálatban, mint például: Dobble, Fedőnevek, Bang, Concept, 7 Csoda, Sztorikocka Saját fejlesztésű játékaik közül jónéhány ismert és közkedvelt, mint például a Piszkos Fred, Űrcsempészek, Okos kertész és a Csodapalota.

4

Gémklub kedvezmények

Kiárusítás

A Gémklub tagjaként megannyi kedvezményt szerezhetsz vásárlással, játékkal és egyéb aktivitással. Ezek a tagsági alap-, a vásárlásért járó és az aktivitásért járó kedvezmény kategóriák. E három kedvezmény összeadódik, de együttes értékük kiemelten ajánlott játék vásárlása esetén legfeljebb 15%, más játékok esetén legfeljebb 10% lehet. (A kedvezményt termékenként számoljk, így vegyes kosár esetén a kedvezmény is vegyes lesz.) Ha további kedvezményekre vágysz játssz a Gémkaszinóban! Licitálj gémzsetonjaiddal, váltsd őket sorsjegyekre, vagy tartogasd a hó végi sorsolásra. Mert játszani jó!

5

Értékelés Gémklub

4.7

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x