RMékszer kuponkódok és kuponok

4 hiteles kedvezménykód és kupon RMékszer - Április 2024

__photo
-15%
Kuponkód
RMékszer

Kupon - 15% kedvezmény a vásárlás végösszegéből az Rmekszer.hu oldalon

Az Rmekszer.hu weboldalon -15 % kedvezmény jár a hírlevélre feliratkozóknak. Az Rmékszera regisztrált e-mail címére küldi Önnek a kedvezménykódot. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
-25%
Kedvezmény
RMékszer

Akció - -25% a Moments karkötőkre az RMekszer.hu oldalon

Az RMekszer.hu weboldalán most -25% kedvezményeket talál a kiválasztott Moments karkötőkre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
RMékszer

Akció - kedvezmények az RMekszer.hu oldalon

Az RMekszer.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
RMékszer

Ingyenes szállítás az RMekszer.hu oldalon

Az RMekszer.hu webáruházban 25.000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


1

Válaszd, ha valami egyedire vágysz!

Történet és szeretet minden ékszerben! Rangits Márta az R.M. ékszer - egy olyan startup vállalkozás – megálmodója, amely mára 24 alkotó kézműves alkotásait fogja össze Magyarországon egyedülálló módon. 2014-ben indította el önálló webshopját. Eleinte a saját munkáit adta el az oldalon, a készítéstől, a csomagoláson, feladáson át a marketingig. A saját bőrén tapasztalta, hogy mit él át az a kézműves, aki mindent egymaga akar csinálni. Érezte és tudta, hogy az álma csak egy csapattal megvalósítható.

2

Mit is vegyél ajándékba?

Ajándék ötleteinkkel segítsünk neked a tökéletes ajándék megtalálásában. A keresésében segítségedre lesznek a kategóriák:

  • Karkötők
  • Medálok
  • Fülbevalók
  • Nyakláncok
  • Gyűrűk
  • Kulcstartók
  • Szettek
  • Egyedi gravírozott ékszerek
  • Kiegészítők

Meglepetések a Legfontosabbaknak! Ha valamilyen alkalomra ajándékoznál, mint például születésnap vagy Valentin nap, vagy egy konkrét személynek szeretnél meglepetést okozni, akkor a legjobb helyen jársz. Szerezz örömet azoknak, akiknek mindent köszönhetsz! Ötleteik között szerelmednek, családtagjaidnak, barátaidnak, sőt a kollégáknak is szívhez szóló ajándékot találsz. Ne feledd, RM ékszer kupon beváltásra is van lehetőséged! A mosoly garantált!

3

Az alkotói összefogás webshopja

A válogatásban az alkotások minősége is fontos szempont volt, ahogyan az is, hogy az ékszerek iránti szeretet tapintható legyen bennük. Huszonnégyen vannak, huszonnégy személyiség, huszonnégy hitvallás, huszonnégy egyéni történet. Többek között a festőművész, a fodrász, a tanárnő, kisgyermekes anyuka, a mérnök és számos kézműves technika találkozása. De ennél jóval több: közös gondolkodás, igazi csapatmunka. Mertek nagyot álmodni, és együtt hoztak létre egy olyan alkotói közösséget, ahol egymást erősítve, egy brand/márka alatt értékesítik az alkotásainkat.

Kézműves alkotásokat és ékszert számos helyen lehet vásárolni az interneten, az R.M. ékszernél azonban az alkotóknak nincs más dolga, mint az ékszerekre koncentrálni, hiszen az értékesítés és az ezzel járó adminisztráció szűk csapatuk feladata. Az oldal varázslói jobban tudnak fókuszálni az alkotásra: ékszereik gondolattal, ötlettel, szeretettel és történetekkel teliek. Történetekkel, melyek akkor teljesednek ki igazán, ha valaki viselni kezdi őket. Tudjuk, hogy amit mi adunk az embereknek, az egyedülálló, mert nem csak egy termék… Sokkal többet rejt egy csomag!

4

RM ékszer kedvezmények

Kuponok
Exkluzív kuponok
Kedvezmények
Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black friday

Hűségpontok a webáruházban: 2015. szeptember vége óta működik webáruházuk hűségpont rendszere, melyet regisztrált vásárlóik használhatnak. Fontos, hogy elégedettek legyetek termékeikkel, és hozzájuk nyújtott szolgáltatásuk minőségével, ezért minden regisztrált vásárló rendelése után hűségpontokat írnak jóvá. Az összegyűjtött pontokat akár már a következő vásárlás alkalmával be tudjátok váltani, így termékeikhez még kedvezőbb áron tudtok hozzájutni. Élj az RM ékszer kuponkód adta előnyökkel.

5

Értékelés RM ékszer

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 11x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x