RMékszer kedvezmény kuponok

4 hiteles kedvezménykód és kupon RMékszer - December 2022

__photo
-20%
Kuponkód
RMékszer

Kupon - 20% kedvezmény az Rmekszer.hu oldalon

A - 20% kedvezmény az R.M.ékszer az ékszerekre vonatkozik a Rmekszer.hu webáruházban, ahol a kedvezmény kódot a a megrendelés leadásakor adja meg. A kupon beváltásával 20% kedvezménnyel vásárolhatsz ékszereink közül. Az ajánlat a szállítási költségre nem vonatkozik. Csak teljes árú termékre használható fel, más kedvezménnyel vagy kuponakcióval nem vonható össze. Használja ki az R.M.ékszer kedvezmény kuponjait, és vásároljon kézműves ékszert olcsóbban.

Többet a kedvezményről
-20%
Kuponkód
RMékszer

Kupon - 20% az R.M.ékszer kézműves ékszereire

A - 20 % kedvezmény az R.M.ékszer kézműves ékszereire vonatkozik a Rmekszer.hu webáruházban, ahol a kedvezmény kódot a a megrendelés leadásakor adja meg. Vásárolj 20% kedvezménnyel az R.M.ékszer kézműves ékszerei közül! A kupon kedvezmény 2022.12.31-ig egyszeri vásárlásra jogosít fel az R.M.ékszer webáruházban (www.rmekszer.hu). Az ajánlat a szállítási költségre nem vonatkozik. A kupont kizárólag a megrendelés leadásakor a kuponkód megadásával érvényesítheted. Csak teljes árú termékekre használható fel, csomagajánlatokra nem, más kedvezménnyel vagy kuponakcióval nem vonható össze.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
RMékszer

Akció - kedvezmények az RMekszer.hu oldalon

Az RMekszer.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
RMékszer

Ingyenes szállítás az RMekszer.hu oldalon

Az RMekszer.hu webáruházban 15.000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


1

Válaszd az RM Ékszert, ha egyedire vágysz!

Történet és szeretet minden ékszerben! Rangits Márta az R.M. ékszer - egy olyan startup vállalkozás – megálmodója, amely mára 24 alkotó kézműves alkotásait fogja össze Magyarországon egyedülálló módon. 2014-ben indította el önálló webshopját. Eleinte a saját munkáit adta el az oldalon, a készítéstől, a csomagoláson, feladáson át a marketingig. A saját bőrén tapasztalta, hogy mit él át az a kézműves, aki mindent egymaga akar csinálni. Érezte és tudta, hogy az álma csak egy csapattal megvalósítható. Ezért megnyitotta az R.M. ékszert más készítők számára is.

2

Mit is vegyél ajándékba?

Ajándék ötleteinkkel segítsünk neked a tökéletes ajándék megtalálásában. A keresésében segítségedre lesznek a kategóriák:

  • Karkötők
  • Medálok
  • Fülbevalók
  • Nyakláncok
  • Gyűrűk
  • Kulcstartók
  • Szettek
  • Egyedi gravírozott ékszerek
  • Kiegészítők

Meglepetések a Legfontosabbaknak! Ha valamilyen alkalomra ajándékoznál, mint például születésnap vagy Valentin nap, vagy egy konkrét személynek szeretnél meglepetést okozni, akkor a legjobb helyen jársz. Szerezz örömet azoknak, akiknek mindent köszönhetsz! Ötleteik között szerelmednek, családtagjaidnak, barátaidnak, sőt a kollégáknak is szívhez szóló ajándékot találsz. Ne feledd, RM ékszer kupon beváltásra is van lehetőséged! A mosoly garantált!

3

Az RM Ékszer az alkotói összefogás webshopja

A válogatásban az alkotások minősége is fontos szempont volt, ahogyan az is, hogy az ékszerek iránti szeretet tapintható legyen bennük. Huszonnégyen vannak, huszonnégy személyiség, huszonnégy hitvallás, huszonnégy egyéni történet. Többek között a festőművész, a fodrász, a tanárnő, kisgyermekes anyuka, a mérnök és számos kézműves technika találkozása. De ennél jóval több: közös gondolkodás, igazi csapatmunka. Mertek nagyot álmodni, és együtt hoztak létre egy olyan alkotói közösséget, ahol egymást erősítve, egy brand/márka alatt értékesítik az alkotásainkat.

Kézműves alkotásokat és ékszert számos helyen lehet vásárolni az interneten, az R.M. ékszernél azonban az alkotóknak nincs más dolga, mint az ékszerekre koncentrálni, hiszen az értékesítés és az ezzel járó adminisztráció szűk csapatuk feladata. Az oldal varázslói jobban tudnak fókuszálni az alkotásra: ékszereik gondolattal, ötlettel, szeretettel és történetekkel teliek. Történetekkel, melyek akkor teljesednek ki igazán, ha valaki viselni kezdi őket. Tudjuk, hogy amit mi adunk az embereknek, az egyedülálló, mert nem csak egy termék… Sokkal többet rejt egy csomag!

4

RM ékszer kedvezmények

Kuponok
Exkluzív kuponok
Kedvezmények
Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black friday

Hűségpontok az RM ékszer webáruházban: 2015. szeptember vége óta működik webáruházuk hűségpont rendszere, melyet regisztrált vásárlóik használhatnak. Fontos, hogy elégedettek legyetek termékeikkel, és hozzájuk nyújtott szolgáltatásuk minőségével, ezért minden regisztrált vásárló rendelése után hűségpontokat írnak jóvá. Az összegyűjtött pontokat akár már a következő vásárlás alkalmával be tudjátok váltani, így termékeikhez még kedvezőbb áron tudtok hozzájutni.

5

Értékelés RM ékszer

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x