Kábelvilág kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Kábelvilág - Május 2024

__photo
-10%
Akció
Kábelvilág

Kiárusítás akár – 10% kedvezmény a Kabelvilag.hu oldalon

A Kabelvilag.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 10% kedvezményt is talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről


Kábelvilág webshop
1

Kábelvilág – Ha kábel, akkor Kábelvilág!

2012 decemberében alakult Kábelvilág azzal a céllal jött létre, hogy egy olyan webáruházat hozzon létre, ahol a számítástechnika világában használatos kábelek és átalakítók egyszerűen kategorizálva, jó áron, nagy választékban legyenek elérhetőek a vásárlók számára. Családi vállalkozás lévén nagyon fontos számukra a vásárlók elégedettsége. Rendkívüli Kábelvilág akciók és kedvezmény is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Kábelvilág kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

Újdonságok, Akciós termékek, Utolsó darabos termékek, 2. Osztályú termékek, Adapterek, átalakítók, Átalakító konverterek, Átkapcsolók, elosztók, Csatlakozók, dugók, Fali tartók, mennyezeti tartók, állványok, Hálózati adapterek, Hálózati elosztók, hosszabbítók, Inverterek, Jelerősítők, Kábel teszterek, Kábelek, Kábelrendezők, kötegelők, Kreatív kiegészítők, Médialejátszók, Okostelefon/tablet kiegészítők, Számítástechnikai kiegészítők, Szerszámok, krimpelők, Tisztítás, Usb töltők, adapterek

Kábelvilág webáruház
3

Fizetés és szállítás

Fizetés: Készpénzes fizetésA megrendelés értékét a csomag átvételekor kell fizetni a Csepeli átvevőponton készpénzben. Utánvétes fizetés A megrendelés értékét a csomag átvételekor kell fizetni a futárnak készpénzben. Online bankkártyás fizetés. Banki előre utalásos fizetés A megrendelés értékét banki átutalással kell kiegyenlíteni.


 

Kábelvilág webshop

Szállítás: A szállítási idő a megrendelés visszaigazolásától számítva 1-5 munkanap. Amennyiben a termék beszerzés alatt van vagy nem beszerezhető, arról minden esetben tájékoztatják a vásárlót. Csepeli átvevőhelyükön nem tartanak árukészletet, nincs lehetőség azonnali vásárlásra.

Megbízható, rugalmas és gyors házhoz szállítást kínálnak kedvező áron a trans-o-flex futárszolgálat segítségével. A termék(ek) átvételekor vizsgálja meg, hogy a termék sérülésmentes-e. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson, a terméken, kérje a futártól jegyzőkönyv felvételét, mert a termék futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a kizárólag elállási jogával tud élni, és utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjukban elfogadni. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, illetve cseréjét díjmentesen biztosítják.

4

Kábelvilág kedvezmények

Kiárusítás

Töltők, kábelek, átalakítók és számitástechnikai kiegészítők széles kínálata várja. Itt biztosan megtalálja a keresett terméket. Mennyiségi kedvezményt is adnak, így amennyiben többet vásárol, olcsóbb árakat kaphat.

5

Értékelés Kábelvilág

4.7

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x