Képáruház kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Képáruház - Június 2024

__photo
-20%
Kedvezmény
Képáruház

Akció - 20% kedvezmény a vászonképekre a Keparuhaz.hu oldalon

A Keparuhaz.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál az egyedi vászonképekre, amelyek különböző méretekben érhetőek el.

Többet a kedvezményről


Képáruház
1

Képáruház – Online képkeretező műhely

A keparuhaz.hu segít a képeket a falra vagy a fotóalbumba tenni! Akár képkeretről, vagy vászonképről is legyen szó, minden esetben azonnali online élethű látványterv segíti a vásárlót a legmegfelelőbb falikép kiválasztásában és elkészítésében. Rendkívüli Képáruház akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Képáruház kupon érvényesítését!

2

Képáruház kupon az olcsóbb dekorációért

A Keparuhaz webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Fotó feltöltése
  • Képkeretezés
  • Ajándékötletek
  • Vászonkép akció (18%)
  • Fotótapéta /új/

képáruház webshop
3

Képáruház kuponkód mindenkinek

Céginformáció: A keparuhaz.hu webáruház 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. 2005-ben indult útjára, amikor már a kezdetektől többszáz féle előre nyomtatott dekorációs kép és reprodukció online-bekeretezésére volt lehetőség, széles keretválasztékkal. Természetesen a technika fejlődésével előtérbe került a kiváló minőségű, egyedi nyomtatás, mely lehetővé tette, hogy már ne csak előre kinyomtatott posztereket, hanem bármilyen digitális formában rendelkezésre álló képet így akár egyedi nyomtatással készült nyomatokat is keretezzenek.

 

 

Képáruház

Képek, keretek, nyomtatás: A digitális fényképezés elterjedése által rengeteg fotó készül, ám ezeknek csak töredéke kerül már ki a falakra vagy fotóalbumokba.

Természetesen sokan szeretnének klasszikus reprodukciókat rendelni. Jelenleg már többezer falikép téma áll rendelkezésre, amelyből gyakorlatilag azonnal, bármilyen méretben reprodukciót tudnak készíteni, és a kínálat minden héten csak tovább bővül. A legkedvezőbb árú képkeretektől az exkluzív minőségű képkeretekig mindenki megtalálja a stílusának és pénztárcájának megfelelőt.

Olcsóbbak, mint a helyi képkeretező? Igen! Nem kell elindulnia otthonából vagy munkahelyéről, hogy évekig tartó - jó minőségű fotót, képet nyomtasson és keretezőműhelyt sem kell keresnie sem pedig a szállítással foglalkoznia. Intézzen el mindezt kényelmesen online a nap 24 órájában.

Kizárhatja a véletleneket, ugyanis előre láthatja, hogyan fog kinézni a kész bekeretezett kép. Kiválaszthatja még a fal színét, a képkeretet, a paszpartu színét is. Az online képkeretező műhely - ebben a minőségben – egyedi Magyarországon és a lehető legvalósághűbb élményt biztosítja önnek.

5 centiméterenként választhat méretet. Amennyiben 6 db 20cmx20cm-es képet álmodott meg a gyerekszobába: annak sincs akadálya. Töltse fel a képeket (vagy válasszon a katalógusból), majd válassza a kompromisszumoktól mentes képméretet, és már mehet is a kosárba és akár 2-3 nap múlva már a gyerekszobában lehet. A kiválasztott képeit vászonra nyomtatják, és vakrámára feszítik vagy keretezés nélkül hengerben szállítják az ön otthonába.

4

Képáruház kedvezmények

Kiárusítás

Miben mások? Náluk olyan méretben rendelsz, amilyenben akarsz! Nem csak standard (pl. 40x60cm-es) méretű képekkel dolgoznak: ők a kreativitásoddal: ha az ebédlődben 55 cm széles vászonkép mutatna jól: akkor készíts egy ilyet a vászonkép készítő online keretező modulukban!

5

Értékelés Képáruház

4.7

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x