KreatívJáték kuponkódok és kuponok

3 hiteles kedvezménykód és kupon KreatívJáték - Május 2024

__photo
-15%
Kedvezmény
KreatívJáték

Akár - 15% kedvezmény LEGO termékekre a Kreativjatek.hu webáruházban

A Kreativjatek.hu webáruházban most akár - 15% kedvezményt talál az akcióban lévő LEGO termékekre.

Többet a kedvezményről
-20%
Kedvezmény
KreatívJáték

- 20 % kedvezmény minden gyerekkönyvre a Kreativjatek.hu webáruházban

A Kreativjatek.hu webáruházban most - 20 % kedvezményt talál minden gyerekkönyvre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
KreatívJáték

Ingyenes szállítás a Kreativjatek.hu oldalon

A Kreativjatek.hu webáruházban 25.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


kreativ webshop
1

Kreatívjáték – A kreatív játékok webáruháza

Értékes, magas minőségi játékok kereskedelmére vállalkoztak és ez az, amiben ma is rendületlenül hisznek. Itt minden játékot a kreativitás is jellemez. A webshopban a nap 24 órájában vásárolhat kényelmesen akár a karosszékéből. Rendkívüli kreatívjáték akciók is várják, illetve ne feledje, hogy a webáruházban történt vásárláskor a kreatívjáték kedvezmény kupon érvényesítését.

2

A Kreatívjáték webáruház termékkínálata

Termékkategóriák: Könyv, Márka, Mesehős, Akciók, Újdonságok

Alkategóriák: Karácsonyi Készülődés, Mikulás, Adventi naptárak, Süssünk együtt, Naptár 2018, Díjnyertes játékok, EXKLUZÍV JÁTÉKOK, TV reklámban láttad, Díszcsomagoló, Játék figura, Konyhai eszközök, Baba Barkácsolás, Bébijáték, Brio vonatok, Diafilm, diavetítő, Divat, smink, Elemek, Építős játék, Fajáték, Playmobil, Fürdőszobai játék, Gyerekszoba, Hangszerek, Iskolai kellékek, Járgány, kerékpár, Játékautó, jármű, Kerti játék, Kreatív, kézműves játék, Kütyü, Lego, Logikai, ügyességi játék, Mágneses játék, Makett, modell, Party kellék, Pixelhobby, Plüss figura, Puzzle, kirakó, Schleich, Szerepjáték, Társasjáték, Tudományos játék

kreativ webshop
3

Amit a cégről tudni érdemes

 

Cégtörténet: Nettrade Kft. 1990-es alapításakor a "Net" mint tiszta és a "Trade" mint kereskedelem szavakból jött létre. A játékkereskedelem után az első cégek között voltak, akik játék márkáik bemutatására honlapot készítettek, így jött létre 2003-ban Kreativjatek.hu. 2011-ben megszületett stratégiai döntés alapján webáruház fejlesztésbe fogtak. Webáruházban is azt a magas minőségi termékkínálatot szerették volna tovább vinni, ami jellemezte akkori kiskereskedelmi boltjukat. Napjainkra a kiskereskedelmi bolt is áruházzá nőtte ki magát, és webáruház is új alapokon, új arculattal és funkciókkal kibővülve tesz eleget a mai internetes vásárlás követelményinek. Családi vállalkozásként nem csak a tulajdonos, hanem felesége is aktívan részt vesz a weboldal fejlesztésében.

Minden a BRIO-val kezdődött, amikor 2000-ben, az akkor már tíz éves magyar családi vállalkozásként megkeresték a világ legnagyobb fa játékgyártó cégét, akikkel sikeresen elindult a közös munka. Hogy miért a BRIO volt az első? Mert a stratégiai célkitűzésüknek, a minőségi játékok iránti elkötelezettség egyik legjobb képviselője volt az akkor 120 éves cég. Ezt az évek során több más márka követte, melyek mind ezen célokat képviselték és melyeket büszkén képviselnek Magyarországon.


 

kreativ webshop

Kiemelt márkáik pedig a következők: Schleich, BRIO, Djeco, Janod, Playmobil, Piatnik. Webáruházuk mellett saját 400 m2-es játékáruházzal is várják a kedves vásárlókat a Bécsi út 118/A alatt. A kreativjatek.hu oldalon keresztül bankkártyával tud fizetni, vagy kérheti rendelését utánvéttel is és átvételkor készpénzzel tudja rendezni a végösszeget. Bizonyos megjelölt Pick-Pack Pontokon illetve a FoxPost automatáknál van lehetőség bankkártyával való fizetésre.

4

Kreatívjáték kedvezmények

Kiárusítás
Kuponok
Ingyenes szállítás

Ha regisztrálsz könnyebben és gyorsabban tudsz rendelést leadni a webáruházukban, és nyomon is tudod követni a státuszát. Ha feliratkozol hírlevelükre elsők között értesülhetsz friss híreikről,újdonságaikról, akcióikról, kedvezményeikről, kuponjaikról és eseményeikről.

5

Értékelés KreatívJáték

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 11x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x