JátékBolt kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon JátékBolt - Június 2024

__photo
Akció
Kedvezmény
JátékBolt

Akció - kedvezmények a Jatekbolt.hu webáruházban

Az Jatekbolt.hu webáruházban most akár - 25 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott játékokra

Többet a kedvezményről


jatekbolt webshop
1

Játékbolt – Játék, játék és még több játék

Magyarország legnagyobb gyerekjáték webáruháza sok szeretettel várja Önt. Játékbolt kupon akció által még kedvezőbben juthat hozzá kedvenc játékához.

Különféle lego akció, akciós játékok várják Önt, ahol a szakértő csapat 2005 óta dolgozik azon, hogy mosolyt varázsoljon a gyerekek arcára.

Az alapítók, mivel nem találtak megfelelő webáruházat a keresések során, arra gondoltak, hogy létrehoznak egy olyat, amelyben ők maguk is szívesen vásárolnának. Az online játékbolt alapötletét az egyik családban akkor született első gyermek adta, mert belefáradtak a plázák rendkívül magas áraiba, a körúti boltokban való játékkeresgélésbe, az ünnepek környéki rettenetes tülekedésbe.

 

2

Termékkategóriák

Több mint 10.000 raktáron lévő játék között válogathat, ezeket pedig akár már másnapra házhoz is szállítják. Termékkategóriák:

  • Főoldal
  • Kategóriák
  • Márkák
  • Mesehősök
  • Akciók

jatekbolt webshop
3

“Egymillió csomag nem tévedhet”

Bár már nem igazán "családi" méretű a cég, azonban vállalkozást továbbra is az eredeti tulajdonosok vezetik és fejlesztik újabb ötletekkel. 2009-re a legnagyobb forgalmú hazai játék webáruház lettek. 2013-ra félmillió, 2016-ra egymillió sikeres csomagfeladáson voltak túl. Rengeteg díjat kaptak az elmúlt években. Többek között 2013 tavaszán egy nagy álmuk vált valóra, amikor a szakmai zsűri nekik ítélte az internetes kereskedelem lerangosabb díját, és átvehették az “Év Internetes Kereskedője” címet. Mindezen felül első helyezést értek el e-kereskedelem kategóriában az eFestivalon. Több alkalommal elnyerték az Árukereső “Ország boltja” díjat játék kategóriában, 2013 októberében pedig a Deloitte döntése alapján Magyarország legdinamikusabban fejlődő cége lettek.

A nap 24 órájában telefonon is lehet rendelni, elintézik a regisztrációt, játékokat ajánlanak, segítenek feladni a rendelést. Ez leginkább azoknak kínál jó megoldást, akik nem igazán járatosok az internetes vásárlában. Számukra az is teljesen természetes, hogy ha egy vevő nincs megelégedve a náluk vásárolt termékkel, akkor azt kicserélik akár valami másra vagy visszatérítik a vételárat.

jatekbolt webshop

Egyedülállóan kereshet mesehősökre is. Természetesen Mikulás és a Karácsony kiemelkedő időszak a gyerekeknek, így külön erre is lehet szűrni, ahol kedvezményeket is talál a legkedvesebb játékokra.

Webáruházukban és vevőszolgálatukon is gyors és pontos kiszolgálásban részesül. A játékok ellenőrzött, megbízható forrásból származnak, a törvényi kötelezettségeknek is eleget tesznek, és ennél még jóval többet is vállalnak, hogy kényelemben és biztonságban érezhesse magát a vásárlás során. A fizetés történhet utánvéttel, bankkártyával vagy akár MasterPass digitális pénztárcával is. A csomagok átvehetők személyesen, Posta Pontokon, Pick Pack Pontokon, illetve futárszolgálattal is kiszállíthatják Önhöz.

4

Játékbolt kedvezmények

Kiárusítások

Az első pillanattól kezdve a vásárlók gyors és pontos kiszolgálását tűzték ki célul, nemcsak a csomagküldés, de a személyes átvétel során is. Időközben persze munkatársaik száma is jócskán megnövekedett, hiszen csak ez által tudták megtartani a maguktól elvárt, vásárlóik által megszokott magas színvonalú kiszolgálást.

5

Értékelés JátékBolt

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 11x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x