McAfee Black Friday és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon McAfee - December 2023

__photo
-60€
Kedvezmény
McAfee

Akár -60€ kedvezmény az antivírus programokra a Mcafee.com oldalon

A Mcafee.com weboldalon most akár -60€ kedvezményeket talál a kiválasztott Total Protection programra. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


mcaffe webshop
1

Egyik legfejlettebb cég a piacon

A McAfee egy amerikai cég, akik biztonsági szoftvereket, vírusirtókat és védelmet biztosító programokat készít személyes és cégi felhasználásokra. Az online védelem vezetőinek tartjuk őket, mert az antivírusaik sok konkurenssel szemben tartalmaz weboldalas ellenőrzőt, tűzfalat és VPN-t is. Nem véletlen, hogy több díjat bezsebelnek évente különböző informatikai magazinoktól és cégektől is ezekből az okokból. Használd ki a kupon Mcafee kedvezményt, és tekintsd meg ajánlataikat, hogy megtaláld a leghozzádillőbbet.

2

A McAfee termékei új standardot állítanak

A weboldalukon a következő kategóriák vannak jelen:

  • Total Protection
  • Antivirus
  • rólunk
  • támogatás
  • befektetők
  • blog

mcaffe shop
3

Biztos védelem, maximális biztonság minden eszközön

A McAfee valós idejű védelmet nyújt PC-d számára a zsarolóprogramokkal, a vírusokkal, a kémprogramokkal, a kártevőkkel és az egyéb online fenyegetésekkel szemben, figyeli és blokkolja a jogosulatlan adatforgalmat, és védelmet nyújt a személyes és pénzügyi adatok számára online. A McAfee WebAdvisor segítségével biztos lehetsz abban, hogy mindig olyan weboldalra visz a böngésződ, ami mentes minden vírustól. Ez az alkalmazás segít abban is, hogy minden internetes élményed biztonságos legyen, ne kelljen attól tartanod, hogy az adataidat ellopják, és ami a legfontosabb, mindig riaszt, ha valami szokatlan dolgot észlel.

 

mcaffe áruház

A vírusvédelmi és a biztonsági szoftvereket úgy tervezték, hogy megvédjék a számítógépeket, az okostelefonokat vagy a táblagépeket a vírusok és a kártevő programok ellen. A McAfee biztonsági fejlesztései több védelmi réteget foglalnak magukba, amely online fenyegetések azonosítására és blokkolására specializálódtak, így megelőzve az eszközök megfertőződését. Védettség a vírusokkal, adathalászokkal és más online fenyegetésekkel szemben, valamint VPN a személyes adataid online védelme érdekében, jelszókezelő és még sok más. A beépített teljesítényfigyelő leállítja a weboldalak automatikus videólejátszását, így gördülékenyebbé téve a böngészést, ezen felül jelszavaidat biztonságban tartja. Nemcsak Windows, de Mac, Android és iOS berendezésekre is elkészült ez a program, így minden egyes okoseszközödet teljes biztonságban tartja. Használd a McAfee kupon adta lehetőségeket és vásárolj olcsóbban.

4

McAfee Black Friday

Kedvezmények
Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black Friday

A fekete pénteki vásárlás nagyon hasznos tud lenni azoknak, akik a legjobb árakra, akciókra és kedvezményekre akarnak lecsapni, viszont ez veszélyekkel is járhat. Nagyon sok a hamis webshop, az olyan oldalak, amelyek nem kínálnak semmit és csak az adatainkra kíváncsiak. Erre tökéletesen jó a program, mert kiszűri ezeket a rosszindulatú csalókat. Tégy szert a Black Friday McAfee és McAfee kód akcióira, és szerezd be még ma a legfejlettebb vírusirtót.

5

Értékelés McAfee

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x