McAfee Black Friday és kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon McAfee - Május 2024

__photo
-20 €
Kedvezmény
McAfee

Akár -20€ kedvezmény a PC tisztító programra a Mcafee.com oldalon

A Mcafee.com weboldalon most akár -620€ kedvezményeket talál a kiválasztott PC tisztító programra. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
-60€
Kedvezmény
McAfee

Akár -60€ kedvezmény az antivírus programokra a Mcafee.com oldalon

A Mcafee.com weboldalon most akár -60€ kedvezményeket talál a kiválasztott Total Protection programra. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


mcaffe webshop
1

Egyik legfejlettebb cég a piacon

A McAfee egy amerikai cég, akik biztonsági szoftvereket, vírusirtókat és védelmet biztosító programokat készít személyes és cégi felhasználásokra. Az online védelem vezetőinek tartjuk őket, mert az antivírusaik sok konkurenssel szemben tartalmaz weboldalas ellenőrzőt, tűzfalat és VPN-t is. Nem véletlen, hogy több díjat bezsebelnek évente különböző informatikai magazinoktól és cégektől is ezekből az okokból. Használd ki a kupon McAfee kedvezményt, és tekintsd meg ajánlataikat, hogy megtaláld a leghozzádillőbbet. 

Tekintsd meg a rendelkezésre álló ajánlataikat, hogy megtaláld a legmegfelelőbb biztonsági megoldást az igényeidnek és költségvetésednek megfelelően. A díjnyertes védelmi szolgáltatásaikkal biztos lehetsz abban, hogy számítógéped és személyes adataid biztonságban vannak. A biztonságos online élmény elengedhetetlen a mai digitális világban, és a program segít abban, hogy ezt elérhesd.

2

Az online védelem szakértője

A weboldalukon a következő kategóriák vannak jelen:

  • Total Protection
  • Antivirus
  • rólunk
  • támogatás
  • befektetők
  • blog

A Total Protection egyetlen csomagban tartalmazza: tűzfal, jelszókezelő, azonosításfigyelés és webvédelem. Ezt használva biztonságosan böngészhetsz a neten és adataid is védve lesznek. Az azonosításfigyelés olyan szolgáltatás, amely folyamatosan monitorozza és biztonságban tartja személyes adataidat. 24/7 figyeli az email címeidet, bankszámláidat és egyebeket. édd meg online magánéletedet bármikor, bárhol a VPN segítségével​.  A Protection Score ellenőrzi az online védelmed egészségét, és egyszerű utasításokat nyújt a biztonságod javításához.Ne feledd, egy McAfee kód segítségével további előnyökhöz juthatsz. Bátran böngéssz, bankolj és vásárolj online. Védd meg személyes adataidat és hitelkártya információidat a  Secure VPN segítségével – intelligens VPN, amely automatikusan bekapcsol, amikor szükséged van rá.

mcaffe shop
3

Biztos védelem, maximális biztonság minden eszközön

A McAfee valós idejű védelmet nyújt PC-d számára a zsarolóprogramokkal, a vírusokkal, a kémprogramokkal, a kártevőkkel és az egyéb online fenyegetésekkel szemben, figyeli és blokkolja a jogosulatlan adatforgalmat, és védelmet nyújt a személyes és pénzügyi adatok számára online. A McAfee WebAdvisor segítségével biztos lehetsz abban, hogy mindig olyan weboldalra visz a böngésződ, ami mentes minden vírustól. Ez az alkalmazás segít abban is, hogy minden internetes élményed biztonságos legyen, ne kelljen attól tartanod, hogy az adataidat ellopják, és ami a legfontosabb, mindig riaszt, ha valami szokatlan dolgot észlel.

 

mcaffe áruház

A vírusvédelmi és a biztonsági szoftvereket úgy tervezték, hogy megvédjék a számítógépeket, az okostelefonokat vagy a táblagépeket a vírusok és a kártevő programok ellen. A McAfee biztonsági fejlesztései több védelmi réteget foglalnak magukba, amely online fenyegetések azonosítására és blokkolására specializálódtak, így megelőzve az eszközök megfertőződését. Védettség a vírusokkal, adathalászokkal és más online fenyegetésekkel szemben, valamint VPN a személyes adataid online védelme érdekében, jelszókezelő és még sok más. A beépített teljesítényfigyelő leállítja a weboldalak automatikus videólejátszását, így gördülékenyebbé téve a böngészést, ezen felül jelszavaidat biztonságban tartja. Nemcsak Windows, de Mac, Android és iOS berendezésekre is elkészült ez a program, így minden egyes okoseszközödet teljes biztonságban tartja. Használd a McAfee kupon adta lehetőségeket és vásárolj olcsóbban.

4

Black Friday McAfee - Vásárolj biztonságosan és kedvezményesen

Kedvezmények
Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black Friday

A Black Friday vásárlás során rengeteg kiváló ajánlat és üzlet vár rád, azonban a rosszindulatú weboldalak és hamis webshopok száma is megnőhet, akik kihasználhatják az ügyfelek jóhiszeműségét. A program rendkívül fontos szerepet játszik az ilyen veszélyek kiszűrésében és a személyes adatok védelmében. A program segítségével biztonságban böngészhetsz és vásárolhatsz az online térben, megelőzve a potenciális csalásokat és adatlopásokat. Ne hagyd figyelmen kívül a McAfee Black Friday akcióit, melyek során különféle kedvezményeket és ajándékokat kaphatsz a vírusirtó szoftverekre. Legyen számodra prioritás a biztonságos online vásárlás, és szerezd be a McAfee-t még ma a legjobb áron. Ne csak az árakra, hanem a biztonságra is ügyelj a fekete pénteki vásárlások alkalmával. a nem vagy elégedett a szolgáltatással, akkor 30 napon belül  tudod  kérvényezni a pénzvisszatérítést. Ehhez egyszerűen lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

5

Értékelés McAfee

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x