Petnet kedvezmény kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Petnet - Április 2024

__photo
Ingyen
Ingyenes szállítás
Petnet

Ingyenes szállítás a Petnet.hu oldalon

A Petnet.hu webáruházban 15.001Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


petnet webshop
1

Petnet – Állateledelek, kiegészítők

A Petnet csapata igyekszik minden állattartói kérdésre szakmailag is megfelelően alátámasztott választ adni. Így alapvetően a kutyákkal és macskákkal kapcsolatos kérdéseken túl, segíteni tudnak a tengerimalaccal és egyéb rágcsálókkal, görényekkel, papagájokkal és egyéb madarakkal, terrarisztikával valamint édesvízi és tengeri akvarisztikával kapcsolatos kérdésekben is. Minden állateledelt és kiegészítőt megtalál. Sőt ha kerti tava van, ez esetben is bizalommal keresheti a Petnet-et, mert e témában is komoly szakértő segíti munkájukat. Rendkívüli Petnet akciók és kedvezmények is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Petnet kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

A Petnet webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • KUTYA
  • MACSKA
  • KISÁLLAT
  • MADÁR
  • TERRARISZTIKA
  • AKVARISZTIKA
  • KERTITÓ

petnet webshop
petnet webáruház
3

Amiért érdemes vásárolni

A Petnet webáruház ötlete 2006-ban fogalmazódott meg. Gyakorlati állattartó és állattenyésztő, és informatikus háttérrel is rendelkezett a tulajdonos. Célja az volt, hogy a számtalan átláthatatlan webáruház mellett létrehozzon egy igazi kényelmet biztosító mind megjelenésében, mind pedig szolgáltatásaiban is kiváló minőségű webshopot. A 2006-os év az áruház szoftveres megtervezésével telt, majd 2007-ben megkezdődött szoftveres fejlesztés is, valamint a termékbemutatásokhoz nélkülözhetetlen fényképezés, retusálás, a pontos és informatív termékadatlapok elkészítése. 2007 decemberében jutottak el abba az állapotba, hogy felállított magas minőségi elvárásokat teljesíteni tudták és így mindenki számára elérhetővé vált a Petnet webáruház. A 2008. januári megnyitásuk óta a legfontosabb számukra a vásárlók elégedettsége, így nem vállalnak felelőtlen ígéreteket. Az Önök legnagyobb megelégedésére általában a megrendelést követő 48 órán belül kiszállítják a megrendelt termékeket, bár 3 munkanapot ígérnek.

4

Petnet kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

A PETNET csapata emellett igyekszik minden állattartói kérdésre szakmailag is megfelelően alátámasztott választ adni. Így alapvetően a kutyákkal és macskákkal kapcsolatos kérdéseken túl, segítenek a tengerimalaccal és egyéb rágcsálókkal, görényekkel, papagájokkal és egyéb madarakkal, terrarisztikával valamint édesvizi és tengeri akvarisztikával kapcsolatos kédréseiket is megválaszolni. Sőt ha Önnek kerti tava van, ez esetben is forduljon hozájuk bizalommal, mert e témában is komoly szakértő segíti munkájukat!

5

Értékelés Petnet

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x