Petissimo kuponkódok és kuponok

10 hiteles kedvezménykód és kupon Petissimo - Május 2024

__photo
-20%
Kedvezmény
Petissimo

Akár -20% kedvezmény a macskatápokra a Petissimo.hu oldalon

A Petissimo.hu webáruházban akár -20 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott macskatápokra, macskaeledelekre.

Többet a kedvezményről
-20%
Kedvezmény
Petissimo

Akár - 20% kedvezmény a Purina macskatápokra a Petissimo.hu oldalon

A Petissimo.hu webáruházban most akár -20% kedvezményeket is talál a kiválasztott Purina macskatápokra.

Többet a kedvezményről
-20%
Kedvezmény
Petissimo

Akció -20 % a Zoobeedoo fekhelyekre a Petissimo.hu oldalon

A Petissimo.hu webáruházban most akár - 20 % kedvezményeket is talál a kiválasztott Zoobeedo fekhelyekre.

Többet a kedvezményről
-20%
Kedvezmény
Petissimo

Akár - 20% kedvezmény a Goood tápokra a Petissimo.hu oldalon

A Petissimo.hu webáruházban most akár -20% kedvezményeket is talál a kiválasztott Goood tápokra.

Többet a kedvezményről
-15%
Kedvezmény
Petissimo

Akció - 15% a Biogance kutyasamponokra a Petissimo.hu oldalon

A Petissimo.hu webáruházban most -15% kedvezményt is talál az akcióban lévő kiválasztott Biogance kutyasamponokra.

Többet a kedvezményről
-10%
Kedvezmény
Petissimo

Akár -10% kedvezmény a kiválasztott macskaalmokra a Petissimo.hu oldalon

A Petissimo.hu webáruházban akár -10% kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott macskaalmokra.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Petissimo

Akció - kedvezmények a Petissimo.hu oldalon

A Petissimo.hu webáruházban akár hatalmas kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
-20%
Akció
Petissimo

Akár 20% kedvezmény a kutyatápokra a Petissimo.hu oldalon

A Petissimo.hu webáruházban akár -20 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott kutyatápokra, kutyaeledelekre.

Többet a kedvezményről
-15%
Akció
Petissimo

Akció - 15% a Happy Dog kutyakonzervekre a Petissimo.hu oldalon

A Petissimo.hu webáruházban most -15% kedvezményt is talál az akcióban lévő kiválasztott Happy Dog kutyakonzervekre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Petissimo

Ingyenes szállítás 15.999 Ft fölötti vásárlás esetén a Petissimo.hu oldalon

A Petissimo.hu webáruházban 15.999 Ft Feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Petissimo webáruház
1

Petissimo – Állati jó weboldal

A Petissimo nem csupán egy egyszerű webáruház. Tanácsokkal és hasznos szolgáltatásokkal mindenkinek megpróbálnak segíteni a helyes és élvezetes kisállattartásban. Petissimo kupon még kedvezményt is nyújt önnek. A kedvezmény különféle termékekre használható fel, mint például kutyatáp akció és kutyafekhely akció.

2

Termékkategóriák

A Petissimo  webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Kutya
  • Macska
  • Kisállat
  • Madár
  • Gazdi
  • E-magazin
  • % Akció

petissimo webshop
3

Amit a cégről tudni érdemes

Cégtörténet: A Webkutya Kft. 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy a minőségi kutyaeledeleket az egész ország területén kényelmesen elérhetővé tegye mindenki számára. Mindezt természetesen sokkal kedvezőbb áron, mint amennyiért ezeket a termékeket a hagyományos állateledel boltok kínálnak.

A Webkutya ötletét a cégalapító boxer kutyusa (Dézike) adta, mivel amikor a családba került természetesen a legjobb termékeket szerették volna biztosítani neki, de akkoriban az interneten még szinte semmilyen szuperprémium száraztáp nem volt elérhető. Az egész hobbiként indult, ezért is választottak egy jópofa nevet és száraztápokon kívül konzervek, jutalomfalatok, valamint felszerelések széles kínálatát nyújtották a kezdetekben, kizárólag a kutyás gazdik számára. A fejlődés első lépcsője hamar bekövetkezett, amikor – igaz, még mindig Webkutya néven - elkezdték a macskáknak szóló termékkínálat kiépítését is.

Petissimo webáruház

A hazai e-kereskedelem fejlődése robbanás szerűen elindult és rövid időn belül sok internetes áruház indult azzal a céllal, hogy a kisállattartó gazdik számára adjon el különböző termékeket. A Webkutya.hu azonban kiemelkedett a sok webáruház közül és 2009-re piacvezetővé vált.

2013-tól olyan új név mellett döntöttek, ami jobban kifejezi tevékenységüket: a Petissimo nem csak a kutyás, hanem a cicás termékek szakértője is lett. Már nem csak Magyarországon, hanem a környező országokban is. A termékválasztékot folyamatosan bővítik, jelenleg közel 100 márka teljes választékát kínálják. Száraz és nedves tápokon, jutalomfalatokon kívül diétás tápok, táplálékkiegészítők, felszerelések, valamint játékok és ápolószerek is megtalálhatóak. Budapesti raktárjukban több mint 6.000 terméket tartanak készleten annak érdekében, hogy a megrendeléseket lehetőleg 1-2 munkanapon belül ki tudják szállítani. Immár 6 év tapasztalat és több, mint 20 ezer rendszeres vásárló áll a Petissimo webáruház mögött.

Hasznos tanácsok: A hasznos tanácsok rovatban érdekes és főleg hasznos tanácsokat, cikkeket olvashat a helyes kutya- illetve macskatartásról, a kisállatok táplálásától a kullancsok fajtájáig minden témakörben. Segítséget nyújtanak abban is, hogyan válassza ki a tápot kedvencének.

4

Petissimo kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Kifogyás értesítő szolgáltatás. Önnel is előfordult már, hogy az utolsó adagnál vette észre, hogy elfogy kedvencének a tápja? Ez nagy problémát tud okozni, és ha nagyon szükséges akár sokkal drágábban tudjuk csak beszerezni a jól megszokott falatokat. Ezen próbálnak segíteni a "Kifogyás értesítő" szolgáltatással. Beállíthatja, hogy mikortól, milyen időközönként és milyen termékeket szeretne megvenni az alapján, hogy kedvence mennyi időnként fogyassza el és a Petissimo időben küld egy értesítőt melynek segítségével egy gombnyomásra meg is vásárolható a termék. A weboldalon való regisztráció után keresse meg az áruházban azt vagy azokat a termékeket, amikről értesítőt szeretne kapni. Minden termék (kiszerelés) mellett található egy gomb, amivel beteheti a kedvencei közé. Minden olyan terméket tegyen a kedvencek közé, amikről értesítést szeretne később kapni. Az oldal alján található profilcsíkon lépjen a Kedvencek menüpontra és itt hozzon létre saját időzítőt, akár többet is és többet nem kell utolsó pillanatban rendelnie.

5

Értékelés Petissimo

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x