Prodietix kedvezmény kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon Prodietix - Október 2022

__photo
AKCIÓ
Akció
Prodietix

Kiárusítás a Prodietix.hu oldalon

A Prodietix.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt óriási kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. Vásárolj olcsóbban a Prodietix kupon segítségével.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Prodietix

Ingyenes szállítás a Prodietix.hu oldalon

A Prodietix.hu webáruházban 25.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


prodietix webáruház
1

Prodietix – a francia keto diéta

A ketodiéta az orvostudomány által elismert módszer, amely már néhány hét után nagyszerű eredményeket hoz a fogyásodban. Felfedezője George L. Blackburn harvardi professzor, aki azt tanulmányozta, mikor égeti el az emberi szervezet a lerakódott zsírt úgy, hogy közben megőrzi az izomszövetet. A keto diéta mára elképesztő népszerűségnek örvend, a Prodietix webshop pedig a lehető legszélesebb választékkal várja a fogynivágyókat. Lássuk csak milyen különlegességeket tartogat számunkra a webáruház. 

2

Válaszd a Prodietix.hu-t ha fogyni szeretnél

A Prodietix.hu- megtalálsz mindent, amit a keto diétáról tudni érdemes, illetve beszerezhetsz minden terméket a diétádhoz. Az alábbi kategóriák segítenek neked abban, hogy az oldalon könnyen rátalálj arra, amit keresel:

  • Bemutatkozás
  • A keto diétáról
  • Receptek
  • Újdonságok
  • Ügyfeleink
  • Tanácsadás
  • E - shop

A Prodietix keto diétának több diétás programja van. Minden egyes program hossza a korodtól, a nemedtől, a jelenlegi súlyodtól és legfőképp a kitűzött súlyodtól függ.

prodietix webshop
3

Miért válaszd a Prodietix.hu termékeit

Minden diétás program három, azonos hosszúságú fázisból áll: Az első fázisban a teljes napi étrendet helyettesítik fehérjetartalmú ételekkel és a megengedett zöldségekkel. Ebben a fázisban beáll a ketózis állapota és feltűnő súlycsökkenés tapasztalható. A második és a harmadik fázis az úgynevezett „stabilizálás“ és a „rögzítés“. Ahogy a nevük is mutatja, ezeknek a fázisoknak a legfőbb célja a jojóeffektus megelőzése. A második és harmadik szakasz arra szolgál, hogy a szénhidrátok és zsírok beiktatásával fokozatosan visszatérj a szokásos étkezéshez.

prodietix webshop

A Prodietix.hu csapata nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a vásárlók elégedettek legyenek. Szinte állandóan kínálnak kedvezményeket, akciókat.  Nézz szét az oldalon és vásárolj még ma Prodietix kupon felhasználásával kedvezményesen. Ha nem tudod eldönteni, hogy melyik diétás program való neked, ne ess kétségbe!  A Prodietix csapata segít kiválasztani a neked való leghatékonyabb diétás programot, és ha esetleg nem ízlik az étel, akkor ki is cserélheted. 

4

Prodietix kedvezmények

Kuponok
Kedvezmények
Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Ha vásárlásod értéke eléri a 25.000 Forintot, akkor a kiszállítás ingyenes.

5

Értékelés Prodietix

4.7

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x