Pull and Bear kedvezmény kuponok

3 hiteles kedvezménykód és kupon Pull and Bear - Július 2024

__photo
-50%
Kedvezmény
Pull and Bear

Kiárusítás akár – 50% férfi ruhákra a PullandBear.hu oldalon

Az PullandBear.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 50% kedvezményt is talál a kiválasztott férfi ruhákra

Többet a kedvezményről
-30%
Kedvezmény
Pull and Bear

Kiárusítás akár – 30% női ruhákra a PullandBear.hu oldalon

Az PullandBear.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 30% kedvezményt is talál a kiválasztott férfi ruhákra

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Pull and Bear

Ingyenes szállítás a Pullandbear.com oldalon

A Pullandbear.com webáruházban 15.000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


pull and bear akció
1

A Pull and Bear online shop megad mindent, amire szükséged lehet

Nem kell tagadunk, a fast fashion rabjai vagyunk, ha tetszik, ha nem. Észre sem vesszük már, mert az üzletben úgy emelgetjük le a polcokról a különböző ruhadarabokat, mint az élelmiszereket. Ez nem feltétlen baj, mert ez azt is jelenti, hogy mindig stílusosan, alkalomhoz megfelelően, és legfőképp divatosan öltözködünk. A Pull and Bear is egy ilyen márka, mely több más céggel is konkurens. Az 1991-ben indult ruhaóriás Spanyolországban kezdte útját, majd az Inditex felvásárolta, és létrehoztak egy hatalmas márkaláncot. Nemzetközi küldetésük a fiatalok segítése az önkifejezésben, akik közösségekben mozognak. Vásárolj még ma a Pull and Bear e-shop akcióival, és lásd hányféle stílust tudsz te önmagad létrehozni.

2

Kínálatuk szűkösnek nem mondható

Amikor az oldalra belépünk, egy képernyő fogad minket, ahol a nemünket kell megadni, hogy a bolt átirányítson a megfelelő helyre. Miután ezt megtettük, megnézhetjük a további kategóriákat, amiket kínálnak:

  • leárazás
  • újdonságok
  • ruházat
  • cipők
  • táskák
  • kiegészítők
  • kizárólag online
  • JOIN LIFE

pull and bear kupon
3

Pull and Bear akciók mindenkinek

Hogy teljes rálátásunk legyen arra, hogy mekkora is a Pull and Bear repertoárja, kattintanunk kell egyet a menüpontok egyikére, és az máris legördül. A ruházat pontban például a dzsekik, kabátok, nadrágok, kötöttáru, pólók, bodyk találhatók. Ha szereted az újdonságokat, akkor biztos kedvelni fogod az opciót, mely hírlevelekre enged feliratkozni, így mindenről időben értesülsz. A Pull and Bear leárazás rész szintén további alkategóriák fogadnak, amely segít a választásban. Persze, nem csak számítógépről férhetünk hozzá az oldalhoz, saját alkalmazásuk is van a különböző okostelefonokra. Exkluzív Pull and Bear akciós kód lehet a miénk, ha ezek valamelyikét teljesítjük. Használd ki a Pull and Bear kupon előnyeit, és tégy szert több szettnyi ruhára, olcsón.

pull and bear leárazás

A Pull and Bear akció keretein belül ingyenes szállításra tehetünk szert, mely aktív 15.000Ft értéktől. A hírlevelek arra szolgálnak, hogy a vásárló mindig naprakész maradhasson a minden napi újdonságokkal, leárazásokkal. Az akciók mindig más értékben találhatóak az oldalon, és ezek általában kiárusított termékek. A Pull and Bear kód segítségével extra kedvezményekhez juthatsz, így még többet spórolva. Tégy szert a Pull and Bear webshop akcióira, és tedd magadévá a divatot.

4

Pull and Bear Black Friday

Kedvezmények
Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black Friday

Magyarország legkedveltebb időszaka a fekete péntek hete, mert, mint ahogy tudjuk szinte minden webáruház akciókkal vár minket. A Black Friday Pull and Bear sem más, mert amikor elérkezik ez az időszak, külön részleget is indítanak. Nehéz megítélni néha, hogy csak játszik-e a szemünk velünk vagy tényleg ilyen alacsonyak-e az árak, de megnyugodhatsz, ez mind igazi és valós. Légy részese ennek az akcióval teli időszaknak, és vásárolj még ma az egyik legnépszerűbb ruhaóriásnál.

5

Értékelés Pull and Bear

4.0

Nagyon jó értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
9 __thumbsup Felhasználó ajánlja
2 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 6x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 2x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 2x
Rossz (0 - 1,0) 0x