Rufusz Computer kuponkódok és kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon Rufusz Computer - Május 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Rufusz Computer

Akció - értékcsökkentett termékek a Rufusz.hu oldalon

A Rufusz.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Rufusz Computer

Ingyenes szállítás a Rufusz.hu oldalon

A Rufusz.hu webáruházban 250.000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


rufusz webshop
1

Rufusz – Minőségi számítástechnika

A Rufusz által forgalmazott számítástechnikai termékek és alkatrészek neves gyártóktól származnak. A vevők igényei szerint testre szabott személyi számítógépeken túl természetesen megtalálhatók a kínálatban a multinacionális eszköz-előállítók asztali számítógépei, notebookjai, szerverei és nyomtatói is. Nemcsak a hardver eszközöket keresők találják meg a keresett termékeket, hanem többek között megtalálhatnak itt hálózati eszközöket és kellékeket, szoftvereket - az operációs rendszertől az alkalmazásokon át a játékokig -, irodatechnikai kellékanyagokat. A Rufusz computer kupon segítségével pedig akciósan vásárolhat a webshopban. Ne feledje a Rufusz kuponkódot érvényesíteni. Rendkívüli akciók várják.

2

Termékkategóriák

A Rufusz webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Számítástechnika
  • Gamer
  • Irodatechnika
  • Kártyatechnológia
  • Szórakoztatás
  • Kiegészítő/kábel
  • Kommunikáció
  • Háztartás

rufusz computer
3

Amit a cégről tudni érdemes

Díjak és kiemelt partnerek: A Rufusz kiemelt partnere az alábbi nagyvállalatoknak: HP Gold partner, Microsoft gold partner, IBM business partner, CISCO partner, Xerox kiemelt viszonteladó 2014-ben az Ország boltja minőségi díj második helyezettje lettek.

Cégtörténet: A Rufusz Computer 1992-ben alakult azzal a céllal, hogy minőségi számítástechnikai eszközök forgalmazásával, informatikai rendszerek telepítésével és értéknövelt szolgáltatások nyújtásával elégedett és széles vevőkört tudhasson magáénak, az egyéni vásárlók és a vállalati, intézményi szférában egyaránt.

A tudatosan kialakított termékportfolió és értékesítési stratégia, valamint a minőségorientált kiszolgálás miatt az évek során sikerült felépíteni, amit a kezdetektől terveztek. Néhány gyártó, akiknek termékeit hivatalos, vagy kiemelt viszonteladóként fogalmazzák: APC, Canon, Cisco, Corel, Hewlett-Packard, IBM, Intel, LG, Microsoft, Samsung

rufusz webshop

A vásárlókat igényesen kialakított szaküzletükben várják, ahol szakértő munkatársak segítségével választhatják ki és állíthatják össze a leginkább testreszabott megoldást otthoni és vagy irodai munkára, játékra, professzionális és multimédiás felhasználási területekre. Ezeken felül kiegészítőket is kínálnak a memóriakártyától az mp3 lejátszóig.

Nemcsak egyéni vásárlóknak, hanem a vállalatok és intézmények számára díj- és kötelezettségmentes helyszíni konzultációt ajánlanak. Itt a munkatársak az ügyfelek rendelkezésére állnak, ha informatikai beruházásban, szoftver-felmérésben, licenc tanácsadásban, vagy hálózati rendszerek tervezésében, kiépítésében és/vagy üzemeltetésében van szükség segítségre.

4

Rufusz kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

A garanciális hibajavításokra, valamint a jótálláson túli hibaelhárítások, felújítások, általános és speciális üzemeltetési feladatok elvégzésére jól felszerelt szakszerviz áll rendelkezésre.

5

Értékelés Rufusz

4.6

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x