Ruhafalva kuponkódok és kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon Ruhafalva - Június 2024

__photo
-70%
Kedvezmény
Ruhafalva

Akár - 70 % kedvezmény gyerekruhákra a Ruhafalva.hu webáruházban

A Ruhafalva.hu webáruházban most akár - 70 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott gyerekruhákra.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Ruhafalva

Ingyenes szállítás 15.000 Ft fölötti vásárlás esetén

A Ruhafalva.hu webáruházban 15.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


ruhafalva webáruház
1

„Precíz, kedves és gyors kiszolgálás”

A ruhafalvások a minőségből semmi pénzért nem adnak le. Igyekszenek a lehető leghatékonyabbak lenni, hiszen tudják, hogy anyukaként olyan dolgokra, mint a ruhavásárlás nagyon kevés idő marad. Tehát az így megspórolt időt aztán gyermekeddel töltheted.

2

Amit kínálnak

Mivel szeretnék leegyszerűsíteni vásárlásodat, és idő spórolni neked, áttekinthető kategóriákba rendezték kínálatukat, amelyek a következők:

  • Ruházat
  • Cipők
  • Hálózsák
  • Mesehős
  • Márka

Az imént felsorolt termékkategóriák még tovább csoportosíthatók méretek, nem és típusok szerint, aztán a ruhák esetében új és használt ruhákra. A gyermekek kedven mesehősei is külön kategóriában szerepelnek, ahol a tovább szűrhetjük a mesefigurás termékeket a ruhák és cipők típusa szerint, de ugyanitt taláhatók hátizsákok, táskák, és egyéb termékek (például ágynemű, esernyő, evőeszköz, hálózsák, uzsonnás doboz, törölköző…)

ruhafalva onlineshop
3

Miért érdemes a Ruhafalva webshopban vásárolni?

A webáruház 11 éves tapasztalattal rendelkezik. Az elsők között, hatalmas sikert aratva 2008-ban nyitották meg a Ruhafalva.hu-t használt ruhákkal. Azóta is lelkes tenniakarás jellemzi a csapatot. annak érdekében, hogy a piacon fellelhető legjobb kínálattal és nem mellesleg versenyképes árakkal szolgálják ki a vásárlóikat. Mindig nagy gondot fordítottak arra, hogy a webáruházban a termékeket könnyen és gyorsan lehessen megtalálni, mert tudják, hogy az időd értékes!

A javarészt anyukákból álló csapatuk megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal nyúl a ruhákhoz. Számos munkafeladaton megy keresztül 1-1 használt ruha, miután megérkezik hozzád: ruhák kiválogatása (Ruhafalva stílusba illő-e), minőségi ellenőrzése, mosása, vasalása, fotózása, lemérése, adatainak rögzítése, rendeléshez kigyűjtése, csomagolása.

Ezt mind felsorolva, talán nem is csoda, hogy a webáruház számos szakmai sikerrel büszkélkedhet: 9 alkalommal lett az ország boltja, ötször ért el TOP 10-es helyezést az Év internetes kereskedője versenyen, 2011-ben elnyerte a Kiváló magyar tartalom címet és 2019-ben az Év kereskedője versenyen a Legijobb ügyfélfolyamat kategória II.helyezését zsebelhette be.

ruhafalva webshop

Hűséged értékes pontokat ér! Minden vásárlást hűségpontokkal jutalmazunk, melyeket a későbbi vásárlásaid folyamán tudsz beváltani a HŰSÉGPONTÉRT MEGVEHETŐ kategória termékeire (folyamatosan változó termékkör, jelenleg 6600 db termékkel).

Fontos, hogy regisztrálj a vásárlás előtt, így tudjuk elmenteni a vásárlásod értékéért járó, akár 10%-át hűségpontot. A pontokat a megrendelés lezárása (átvétele, teljesülése) után kapod meg. A hűségpontokat a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon a megrendelés lezárása után a rendszer automatikusan jóváírja Neked. A hűségpontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatunk, mely ezután 100%-ban és 1 pont = 1 Forint értékben felhasználhatsz az alábbi - folyamatosan változó - termékkörre.

Hogy ne csak időt és energiát spórolj magadnak használd csak ki a rendszeres Ruhafalva akciók előnyeit. Minden héten kedden élhetsz a Ruhafalva Kuponkedd elnevezésű akciójukkal, ahol a Ruhafalva kuponkód felhasználásával akár 20% kedvezményben is részesülhetsz. Nincs is más hátra, mint kihasználni a Ruhafalva kupon előnyeit, és olcsóbban vásárolni a legkisebbek számára.

4

Ruhafalva kedvezmények

Kiárusítás
Kuponok

A vásárlás során a Pénztárban tudod beváltani a pontokat, ehhez be kell jelölnöd a Felhasználom a pontokat a vásárláshoz lehetőséget. A hűségpontok nem évülnek el, nincs egy éves korlátozás, bármeddig le tudod vásárolni. Át nem vett rendelés, vagy visszaküldött rendelés esetén a termékért járó hűségpontokat utólag korrigáljuk. Ha van hozzá elég összegyűjtött pontod, akkor természetesen csak hűségpontért, készpénz nélkül is vásárolhatsz! A szállítási díjat nem tudod kifizetni a hűségpontokkal.

5

Értékelés Ruhafalva

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x