ShopBuilder kuponkódok és kuponok

4 hiteles kedvezménykód és kupon ShopBuilder - Július 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
ShopBuilder

Akció a táplálékkiegészítőkre a Shop.builder.hu-n

A Shop.builder.hu webáruházban most remek kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott Olimp termékekre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
ShopBuilder

Akció - kedvezmény a Scitec Nutrition termékekre a Shop.builder.hu-n

A Shop.builder.hu webáruházban most magas kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott Scitec Nutrition termékekre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
ShopBuilder

Akció - kedvezmény a BioTech USA termékekre a Shop.builder.hu eshopban

A Shop.builder.hu webáruházban most óriási kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott BioTech USA termékekre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
ShopBuilder

Akció - kedvezmény az Olimp termékekre a Shop.builder.hu-n

A Shop.builder.hu webáruházban most kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott Olimp termékekre.

Többet a kedvezményről


shopbuilder webáruház
1

Shopbuilder – Testépítő webáruház

„Mi arra gyúrunk, hogy TE izmos legyél!” Ez a fő célkitűzése a webáruháznak.

Oldalukon több mint 6.000 termék közül választhat. Sőt, több mint ezer cikkben igyekeznek segíteni önnek, hogy eligazodjon a rengeteg termék között és hogy megismerhesse azok helyes használatát, valamint az edzés minden csínját-bínját! A shop builder kuponkód használatával pedig nagy kedvezményeket érhet el vásárlásai alkalmával. A shop builder ingyen szállítást is vállal, erről több információt a weboldalon talál.

2

Termékkategóriák

A Shopbuilder webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Étrendkiegészítők (Scitec, Biotech, Multipower, Labrada, BSN, Prolab, Animal, Universal, SAN, Muscletech)
  • Kondigépek (Kettler, Tunturi, Weider, Proform, Weslo)
  • Küzdősport (ruhák, kesztyűk, kiegészítők, felszerelés)
  • Egyéb termékek

 

shopbuilder webshop
3

Küldetésük

A 2000-ben alakul cég fő küldetése, hogy mindenkinek segítsen egészséges és sportos életmódot kialakítani. Profi módon segítenek online és személyesen az üzleteikben is kiválasztani a valóban szükséges termékeket, majd ezeket minél pontosabban és megbízhatóbban eljuttatni önhöz. Személyes átvételkor ingyenesen veheti át a megrendelt termékeket a szegedi és a budapesti üzletben. A GL csomagküldővel pedig 990 Ft a szállítási díj. További fizetési lehetőségek: Utánvét, átutalás, on-line bankkártyás, MasterPass, Sofort. A Shop.Builder minden termékére pénzvisszafizetési garanciát vállal. (Nincs kérdés, ha valami nem tetszik, visszaadják az árát!). A weboldalon sok alkalommal talál shop builder akciót így érdemes gyakran ellátogatni a weboldalra. Az akciós termékek menüpont alatt, a Shop.Builder-en kapható akciós termékek összegyűjtve, egy helyen találhatóak. Nem kell keresgélnie az oldalon, itt megtalálhat mindent, ami érdekelheti, ha kedvezményes áron szeretne vásárolni.

shopbuilder webáruház

A gyakori kérdések menüpont alatt egy kis gyűjtemény próbálja orvosolni a rengeteg kérdést, ami felmerülhet önben vásárlás elött. Itt kigyűjtötték a leggyakrabban feltett, legtöbbször ismétlődő kérdéseket, hogy egy helyen, összeszedve meg lehessen rájuk találni az általuk helyesnek ítélt válaszokat. A lista egyébként folyamatosan bővül, ahogy mind több kérdés érkezik hozzájuk.

Íme egy példa a sok közül: Tömegnövelőt vagy fehérjét vegyek inkább? „Sok mindentől függ. Mi a célod, milyen az alkatod... Ha tömeget növelsz, és nem vagy hízásra hajlamos, akkor inkább egy tömegnövelő lenne jó, megfelelő fehérjetartalommal természetesen. Ha azonban nagyon hajlamos vagy a hízásra, akkor inkább egy sima fehérjeport kellene venni, amiben nincs számodra feleslegesen sok egyszerű szénhidrát. Persze a nagyon tiszta az étrended, gyakorlatilag diétás, csak a mennyiségek miatt tömegnövelő, akkor még ebben az esetben is elfér egy alacsonyabb szénhidrát tartalmú tömegnövelő. Azonban ez a ritkábbik eset. Szálkásításkor értelemszerűen a tömegnövelőket kerülni kell, a bennük lévő nagy mennyiségű szénhidrát miatt.”

 

4

Shopbuilder kedvezmények

Kiárusítások
Ingyenes szállítás
Black friday

Elismerések: Facebook oldaluk 2011-ben a GoldenLike díjért folyó harcban a szakmai bírálóbizottság és a közönség tetszését is elnyerve két első helyezést kapott.

5

Értékelés Shopbuilder

4.4

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 9x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 2x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x