Vans Shop kuponkódok és kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon Vans Shop - Április 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Vans Shop

Akció - kedvezmények a Vansshop.hu oldalon

A Vansshop.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Vans Shop

Ingyenes szállítás a Vansshop.hu oldalon

A Vansshop.hu webáruházban 15.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Vans webshop
1

Vans – A kaliforniai sikertörténet

1966-ban indították útnak a Vans lábbeli- és ruházatgyártó márkát Amerikában. Székhelyük a kaliforniai Cypressben található. A Vans alapítása óta jelen van a gördeszkás színtéren, sikere pedig töretlen. Ma a Vans dicsekszik az ipar legkeresettebb és legnagyobb kollekciójával az igazi klasszikusokból. Különféle Vans akciók várják a weboldalon.

 

2

Termékkategóriák:

A Vans Classic Slip-On® -tól az Old skool, a SK8-HI a Classic Authentic® -ig a márka rányomta a bélyegét a gördeszkázás és divat világára egyaránt. Napjainkban széles választékot kínálnak stílusban is változatos modelljeikből. Mindenki megtalálja a hozzá illő darabot. Termékkategóriák:

  • Új termékek
  • Férfi
  • Női
  • Gyerek
  • Cipő
  • Ruházat
  • Táska
  • Kiegészítő
  • Peanuts

Vans webshop
3

Legnagyobb klasszikusok

 

Az 1966-os indulás két fiútestvér Paul Van Doren and Jim Van Doren nevéhez kötődik, akik két partnerükkel megnyitották cégüket Kaliforniában.1974-ben a gördeszkások már egész Dél-Kaliforniában viselték a Vans öltözékeket. A Vans #95-ös modell 1976-ban Tony Alva és Stacy Peralta által lett megálmodva és ez a gördeszkások cipőjévé vált. Ez z időszak amúgy is híres volt a különböző színkombinációkról. Ugyanebben az évben alakul meg a cég logója is a Vans’ “Off the Wall”. 1977-ben debütált a Vans #36, the Old Skool cipő. Az oldalsó csík a mai napig meghatározó. Ez az első gördeszka cipőjük, ami különleges bőrbetétet tartalmazott a tartósság érdekében. A Vans #98 as lábbeli is ekkor került forgalomba, ami a gördeszkásokon kívül a BMX-esek kedvence is lett. A Vans Classic Slip on sziluett ikonikussá vált nemzedékeken keresztül. Egy évre rá pedig megjelent a Sk8-Hi, mint a "Style 38. Ez a cipő egy magasabb szintre emelte a lábbelit a gördeszkázáshoz - a boka fölött található erősítéssel, ahol a gördeszkás lába leginkább igénybe van véve. Ez nem csak a csontnak nyújt védelmet, de egy teljesen új kinézetet is adott a cipőnek.

 

Vans webshop

10 év elteltével kijött az első Steve Caballero nevéhez köthető darab a Half Cabwent. Ez a gördeszka történelem legikonikusabb cipőjévé vált. 1995-től megjelentek az utcai lábbeli piacon is, illetve kijött az első snowboard cipőjük is.2003-ben megjelent a Vault by Vans kollekció, ami ötvözte az aktuális divatot és a prémium design-t a klasszikus VANS sziluettel. Napjainkban ez a kollekció olyan nagy divatmárkák tervezőit nyeri meg egy-egy darabhoz, mint például Marc Jacobs. Több filmet is készítettek sport témában a szörftől a snowboardon át, amelyekkel több film nívós díjakat is nyertek Amerikában. 2010-ben Brooklynban megnyílik a deszka és rendezvényközpont ezt a példát követi 2014-ben a Londonban nyíló zene és rendezvényközpont, ami 3.000 m2-en Waterloo megálló alatt egy ikonikus ponttá vált.

4

Vanshop kedvezmények

Ingyenes szállítás

Fizetési és szállítási lehetőségek: Bankkártya és utánvét. Utánvét esetén készpénzben vagy bankkártyával is fizethet a GLS futárszolgálat futárnál. Személyes átvételre is van lehetőség a weboldalon feltüntetett üzletekben. 10.000 Ft-os vásárlás felett (és személyes átvétel esetén) ingyenes a szállítás. 10.000 Ft-os vásárlás alatt pedig 1.000 Ft a szállítás költsége. Jelenleg csak Magyarország területére szállítanak.

5

Értékelés Vans Shop

4.7

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x