3 ismert online gyógyszertárat teszteltünk, íme az eredmény

gyógyszer

Online vásárolja a gyógyszereket? Vagy már régóta gondolkodik rajta, de nem tudja, hol éri meg leginkább? Segítségül három online gyógyszertárat hasonlítottunk össze.

 

Ahogyan mondani szokás, a jót könnyű megszokni. Az online vásárlásnál ez duplán érvényes. Egyszerűsíti az életünket, időt és néha pár ezer forintot is megtakaríthatunk vele. A gyógyszerek online vásárlása még mindig sokaknak jelenthet ismeretlen vizeket. Ezért segítségül három ismert online gyógyszertárat hasonlítunk most össze.

 

 

 

 

Egyre közkedveltebb a Pingvin patika online gyógyszertár, amely 2017-ben elnyerte az ország boltja népszerűségi díjat. Igényes weboldala áttekinthető, bárki könnyedén kiigazodik rajta. A „Termékeink” kategórián belül különböző alkategóriák jelennek meg, melyek között könnyedén megtalálja a keresett terméket.

Nagy előnye a webáruháznak, hogy online chat funkciót is működtet, így ön bármikor bizalommal fordulhat hozzájuk, ha kérdések merülnének fel a rendelni kívánt készítménnyel kapcsolatban. A szállítási lehetőségek közül szinte mindegyik igénybe vehető, így futárszolgálattal házhoz szállíttathatja, csomagátvételi ponton vagy a több, mint 35 Pingvin patika egyikében személyesen is átveheti csomagját.

Figyelmébe ajánljuk továbbá az „Akciók” menüpontot is, melyen belül különböző kedvezményes termékeket talál. A Pingvin patika akció mindig olyan árakat biztosít, amelyeknek hála, pénztárcája is elégedett lesz.

 

 

 

 

A második online gyógyszertár cikkünkben az Internetpatika.hu.  A bal oldalon találhatóak az egyes kategóriák, ahol különböző betegségek, panaszok alapján lettek besorolva a termékek. Rögtön felül találja a vásárló az újdonságokat, illetve az akciós kínálatot.

A Részletes keresés funkció segítségével rákereshetünk egyes betegségtípusokra, illetve ár alapján is tudjuk szűrni a találatokat.

Ebből a gyógyszertárból sem hiányozhat az akciós kínálat, ez a menüpont pedig kiemelve jelenik meg a főoldalon. Az Internetpatika kupon révén mindig kihasználhatja a legjobb kedvezményeket, így vásárlásainál pénzt takaríthat meg.

 

 

 

 

Az ismert Benu hálózat nem csak színvonalas weboldalával emelkedik ki, de országszerte több, mint 150 gyógyszertár is tartozik hozzá. Tehát, ha ön a személyes átvételt részesíti előnyben, bátran hagyatkozhat a szakképzett gyógyszerészekre, akik személyesen nyújtanak bővebb tájékoztatást a megrendelt készítményről.

A Benu online gyógyszertár megbízhatóságát az is bizonyítja, hogy 2018-ban dobogós helyen végzett az „Év Internetes Kereskedője” versenyen.

Az egyes kategóriákon belül bő választékban tárulnak elénk az alkategóriák, melyekben könnyedén megtalálja, amit keres. A webshopban, a Benu Gyógyszertár akció keretén belül minden hónapban közel 100 akciós termék érhető el.