Közeleg a nyári szünet: készítse fel a gyermekét a táborra

gyerekek

Mindjárt itt a nyár és a gyerkőcök már alig bírják kivárni a vakációt. Mennek idén táborozni? Akkor semmiképp sem feledkezzen meg ezekről a dolgokról.

 

Nagyon kevesen közülünk engedhetik meg maguknak a 2 hónap szabadságot, éppen ezért erősen törjük a fejünket, milyen programot is szervezzünk gyerkőceink számára, hiszen mégsem tölthetik az egész nyarat unatkozással. Inkább szervezzünk számukra kellemes élményekkel teli nyarat, amelyre mindig emlékezni fognak. Ha már sajnos nem tölthetjük együtt gyermekeinkkel az egész szünetet, jelentse őt be egy táborba. Rengeteg féle tábor közül válogathatunk, próbáljon meg olyan választani, amely a gyermekének is elnyeri a tetszését. Ha az Ön gyermekének jó a nyelvérzéke, jelentkezzenek olyan táborba, ahol ezt az adottságát erősítik. Ha pedig a szabadba vágyik, válasszanak egy kalandosabb tábort valahol a természetben.

Ha elérkezik a nagy nap, ügyeljen a gondos csomagolásra, figyeljen nagyon, hogy mi minden kerül a bőröndbe. Ha Ön megfeledkezik valamiről, megeshet, hogy sok kellemetlen percet szerez a kis lurkónak. Hogy is csináljuk jól, mit készítsünk, és mit ne?

 

Funkcionális alsónemű

 

Figyeljen az időjárásra. Mégha furcsának, sőt fölöslegesnek tűnik nyáron a funkcionális alsónemű, a gyerkőcök biztosan értékelik majd az esős és hidegebb napokon. Elsősorban olyan táborokban veszik hasznát, ahol az idő nagyrészét a szabadban töltik. Jól jön a pizsama alá sátorozáskor. Rengeteg fajta alsóneműt kínál a Sportisimo.hu, ahol, ha kihasználja a Sportisimo kedvezmény kupon előnyeit még kedvezményes áron is szerezheti be mindezt.

 

Napszemüveg

 

A táborokban a gyerkőcök rengeteg élménnyel gazdagodnak, és ha még az idő is kedvez számukra, semmi sem állhat ennek útjába. Kivéve, ha nem vesszük figyelembe az erős napsütést, ami akár gondot is okozhat. Kellő figyelemmel válassza ki a legújabb napszemüveget. Felejtse el a kínai üzletekben kapható gagyi darabokat, hiszen a gyermekei egészségéről van szó. Az ideális napszemüvegnek a káros UV sugárzás 100%-át el kell nyelnie.

 

Sapka

 

A napsugarak igazán kellemessé teszik a napunkat és az időjárást, de elég sok kellemetlenséget is tudnak okozni, ha nem figyelünk oda. Nem csak a szemünket, de a fejünket is meg kell védenünk az erős napsugárzástól. Semmiképpen sem maradjon otthon a baseball sapka, kalap, kendő, vagy bármilyen fejfedő. Vessen egy pillantást az Answear.hu kínálatára, ahol biztosan talál megfelelőt a kiskölyöknek, méghozzá az Answear kupon segítségével olcsóbban.

 

Praktikus és stílusos fürdőruha

 

Tó, folyó vagy akár tenger – a vízpart hozzátartozik a nyárhoz. A gyerkőcök is imádják a vizet, szóval mindenképpen pakoljon a bőröndbe fürdőruhát. Milyet? Nyugodtan válasszák ki maguknak. A lányok választhatna egyrészes vagy kétrészes fürdőruha közül, és kiválaszthatják a fazont is. A fiúknak is van miből válogatni, különböző fazonú és hosszúságú darabok közül válogathatnak ők is. Nem is csak a szabás számít, hanem a praktikusság. A fürdőruha mellél okvetlen pakoljon naptejet, amelyek kifejezetten a gyerekek finom bőrének szántak.

 

Esőkabát

 

Amennyiben a gyerkőc sok időt fog tölteni a szabadban, az esőkabát elengedhetetlen. könnyű, nem foglal sok helyet, és belefér egy kisebb zsebbe. nagy viharban, vagy erős szélben a gyermeke biztosan örülni fog, ha nem kell az esernyővel manipulálnia. Röviden, ha az esőkabátot választja, elmondható, hogy ön mindent megtett azért, hogy meg ne ázzon gyermeke. Ha pedig még gumicsizmát is pakol a kabát semmit sem ront a dolgon, sőt.