A közeledik gyermeknap, lepje meg a gyerkőcöket valamivel

gyermek

A legkisebbek nagy napja lassan, de biztosan közeledik. Május 26-án minden felnőtt tegye fékre a felnőttes kötelezettségeit és szerezzen örömet azoknak, akik az életünket szebbé teszik, a gyermekeknek.

Miért ünnepeljük a gyermeknapok?

 

Arról, hogy miért is erre a napra esik a gyermeknap, nem sok helyen olvashatunk. A nemzetközi gyereknap megünneplése Törökországból terjedt el, ahol Kemál Atatürk vezette  be és először 1920 április 23-án tartották meg. A gyereknap ünneplése mára világszerte elterjedt szokás. A volt szocialista országokban különös kultusza alakult ki, bár hazánkban már a második világháború előtt, 1931-től kezdve megünnepelték a gyerekeket – igaz, kezdetben gyermekhétnek nevezték a megemlékezést. A gyereknap 1950 óta lett egy napos ünnep nálunk, május utolsó vasárnapján ünnepeljük.

A világ más tájain jellemzően június elseje a gyerekek napja. Az ENSZ közgyűlése 1954-ben rendelkezett az egyetemes gyereknap (Universal Children's Day) megünnepléséről, a gyerekek jólétének előmozdítása érdekében. Az ENSZ-határozat (836(IX). nem jelöl meg konkrét napot az ünnep megtartására.

 

Mivel lepheti meg a gyerkőcöket?

 

Gondolkodott már azon, mivel is lephetné meg a legkisebbeket? Mindegyik lurkó más és más, különböző érdeklődéssel, kedvenc játékokkal. Éppen ezért hoztunk Önnek néhány ötletet:

 

 A legkisebbeknek

Ha Ön friss szülő és a babuci még csak nem rég van Önökkel, biztosan sok weboldal nyújt Önnek segítséget, ahol mindent megtalál amire egy babának szüksége lehet. Használja ki a Babaszafari kupon nyújtotta lehetőségeket, illetve a Pelenka.hu kuponok előnyeit, és vásároljon babruhát, cipőt a kisfiúknak, kislányoknak, de nagy választékban talál kozmetikai cikket, pelenkát, törlőkendőt, tápszert és természetesen játékokat – fajátékot, rágcsákat, zenélő játékot, továbbá autósülést és babakocsit is.

Víz, buborékok, attrakciók

Szerezzen örömet gyermekének, és ezzel együtt saját magának is. Rendezzen családi kiruccanást, de ne költekezzen túl! Vessen egy pillantást erre a kategóriánkra. és válogasson a legkiválóbb élmények közül.

Kis könyvmolyoknak

Ha a csemete rajong a könyvekért, akkor Önnek nincs is min gondolkodni, hiszen nincs is más, aminek jobban örülne, mint egy jó story a legújabb könyvében, vagy épp egy új lexikon tele érdekes ténnyel. Pont Önnek találták ki a Libri kupont, amellyel tud spórolni néhány forintocskát.

                                                   

A kicsik is szeretnek csinosak lenni

 A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki. Egészen tündériek a modern outfitekben. Ha az ön gyermeke azok táborát erősíti, akiknek nem mindegy, mit visel, akkor bizony a legjobb gyermeknapi meglepi egy új cipő, ruha vagy nadrág. Újítsa fel a kis csöppség ruhatárát, de nem hajmeresztő árakért. Kattintson az Answear.hu oldalra a legjobb márkár ruhákért, és használja ki az akár 50%-os kedvezményeket.

Kamaszoknak

Még élénken él Önben az első lépések emléke, de már be is köszöntött a kamaszkor a maga sajátosságaival? Aggodalomra semmi ok, van pár ajándékötletünk számukra is. Ha éppen nem valahol csavarog, akkor a gép előtt ül? Akkor a Konzolvilág.hu-t pont neki találták ki. A kedvezményeiknek köszönhetően legjobb számítógépes játékokra tehet szert nagyon kedvező áron. Az ilyen ajándéknak bármelyik kamasz örül.

A közelgő gyermeknap minden egyes kisbabának, ovisnak, iskolásnak és tininek szól. Adjuk nekik a legértékesebbet, amit csak adhatunk, az időnket. Lépjünk be az ő örömökkel és játékkal teli kis világába, és ha még valamilyen apródággal meg is lepjük a csemetéket, garantáltan a maradandó élmény lesz a gyermeknap.