A legjobb társasjátékok, amelyeket imádni fogsz

társas

Szórakozz egy hatalmasat a gyermekeiddel vagy a barátaiddal! A társasjátékok manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek - teljesen jogosan. Ezért tehát összegyűjtöttük neked a legkedveltebb társasokat, amelyeket érdemes kipróbálni. Ezek a játékok mindenkit kicsit visszaröpítenek az időben és mindenki számára a gyermekkort idézik, és általuk újra a kiélheted játékosságodat.

 

Vak Twister

A Twister egy klasszikus társasjáték, amely főleg a fiatalabb játékosok körében népszerű. 8 éves kortól ajánlatott, akár felnőtteknek is. Minden izmot átmozgat, és nem mellesleg jól szórakozol közben. A játék lényege, hogy a táblán kipörgetett eredmény alapján egy kezed vagy lábad a játéktábla adott színű korongjára helyezni. A vak Twister a klasszikus játék egy izgalmasabb verziója. hiszen ezt bekötött szemmel játszod a memóriádra hagyatkozva. Na, kipróbálod?

twister

A játékot beszerezheted itt is: Mall.hu

Monopoly – új kiadás

Ki ne ismerné a jó öreg Monopolyt? Minden kétséget kizárón ez a legjobb családi társasjátékok egyike. Vedd elő minden üzleti érzéked, kezdődjön az ingatlan eladás és vásárlás, üzletelj, alkudozz és legyél te a Monopoly királya. A Monopoly legújabb verziója még új figurákat is tartalmaz, mint a macska, kacsa vagy tirannoszaurusz. A játék 8 éves kortól ajánlott és természetesen felnőttek számára, egyszerre 6 fő játszhat.

monopoly

Ne csak a játék során spórolj, hanem a való életben is. Használd a kedvezménykuponokat az Alza.hu-n, és vásárolj olcsóbban.

Dobble Harry Potter

A szórakoztató kártyajáték új verzióval jelentkezik. A szépen kidolgozott grafika biztosan elnyeri tetszését minden Harry Potter rajongónak. A játék előnye, hogy nagyon egyszerű szabályokkal rendelkezik, és máris játszhatod a kicsomagolás után. Az 55 db kártyán 8 különböző kép látható. A játék lényege, hogy minél gyorsabban találj 2 egyforma képpel rendelkező kártyát. A játék öt variációja ismert, 6 éves kortól ajánlott és akár 8-an is játszhatják.

dobble

A játék néhány kattintással megvásárolható a Reflexshop webáruházban.

A Mars terraformálása

Ha mg továbbra is azt kérdezed, hogy "Milyen társasjátékot vegyek?", akkor lehet ez majd elnyeri a tetszésed. Képzeld el, hogy egy bolygóközi vállalatot irányítasz, amely a Marson próbál emberek számára élhető környezetet létrehozni. Szerinted sikerül győznöd és megmentened az emberiséget? A Mars terraformálása társasjátékot egyszerre 5-en játszhatják, és 12 éves kortól ajánlott.

mars-teramorface

Trónok harca - A Vastrón

Végezetül itt van egy igazi ínyencség. Aki ismeri és szereti a népszerű sorozatot és könyvet, semmiképp se hagyja ki ezt a társast. Minden játékos Westeros nagy házait irányítva küzd a Vastrón megszerzéséért. Készülj valódi izgalmakra, hazugságokra, cselszövésre, ahogy azt már a Trónok harcától megszokhattad. Minimum 3 legfeljebb 5 18 éven feletti játékos játszhatja.

tronokharca

Hol szerezheted meg? Az Aqua.hu webáruházól is megrendelhető.

Azt, hogy számodra melyik a legjobb társasjáték, te döntöd el. De a legújabb társasjátékod rendelésénél ne feledkezz meg a kedvezménykódok felhasználásról, és így nem csak jól fogsz szórakozni, de még anyagilag is jól jársz. Jó szórakozást kívánunk.