Egyszerű tippek elfoglalt anyáknak, hogyan takaríthatnak meg kedvezménykuponokkal

kupon

Ön az elfoglalt anyák táborát erősíti, és a vásárlásai során szeretne a lehető legtöbbet megtakarítani? Tekintse meg a Kuplio.hu oldal kedvezménykupon kínálatát!

 

Melyikünknek van ideje kuponok vagdosására a munka és a háztartás vezetése mellett? Különösen manapság, amikor mindent megtalálunk az interneten. Kombináljon össze online kuponok segítségével különféle kedvezményeket úgy, hogy több ezer forintot takarítson meg.

 

Élelmiszer

 

A családi vásárlás leggyakrabban a hűtőszekrény és spájz feltöltésére irányul. Ezért mondhatjuk, hogy a havonta megkeresett pénzünk legnagyobb részét elesszük. Hogyan lehet megtakarítani az élelmiszer vásárlásán?

Találjon minden héten egyszer időt azon kuponok kiválasztására a Kuplio.hu oldalon, amelyeket az elkövetkező napokban szeretne majd felhasználni. A pénzen kívül időt is megtakarítasz, amelyet erre kellene fordítania a hét folyamán. Fókuszáljon a kedvezménykuponokra, amelyeket fel tud használni a leggyakrabban vásárolt konkrét dolgokra. Ön bioélelmiszer-rajongó, és az átlagos üzletekben nem tud jó minőségűeket beszerezni? Vásároljon online, és használja fel például a 30% kedvezményre jogosító kupont vásárlásához egy konkrét webáruházban. Vagy spóroljon egy alkalommal. Számos üzlet például az első rendelésre 1.500 Ft-ot ad ajándékba. 9.000 Ft-os vásárlás esetén csak 7.500 Ft-ot fizet. Tejtermékekre, tartós élelmiszerekre, italokra vagy más termékekre kedvezményeket kínáló kuponokat is feltud használni.

 

Kozmetikumok

 

Egy másik nagy kiadási tétel az élelmiszert követően a kozmetikumok. A mindennapos használatban lévő dolgok, mint például a tusolók, a fogkrémek, férje borotválkozási termékei vagy az Ön dekorkozmetikumai csaknem olyan gyorsan fogynak, mint a forró kifli. Ráadásul a drogéria látogatása mindig drágább, mint a pékségben való vásárlás. Ne fizessen teljes árat, vásároljon az interneten, és spórolja meg kiadásai felét. Használja ki például a nagyszerű, 50% -os kedvezményre jogosító kupont természetes kozmetikumokra az egész család számára. Máskor egy márka vagy egyfajta termékkategória termékeire vonatkozó kupont találhat – például 30% arckrémekre, 15% samponokra és hasonlók. Ugyanígy fel tud kuponokat használni a gyógyszertárakban is. Akár gyógyszerek, kozmetikumokra vagy táplálékkiegészítőkre.

Valami a gyerekeknek

 

Természetesen a vásárláskor nem felejtkezünk meg az apróságokról sem. Mindenekelőtt akkor tud spórolni, ha rendszeresen vásárol pelenkákat, minden alkalommal nagyobb ruhát vagy idősebb gyereknek szóló játékot vesz. Az említett eldobható pelenkák ára mellett a 10% kedvezmény is örömre ad okot. Ezen kívül vásárlásához gyakran kap ajándékot is, például egy csomag popsi törlőkendőt.

 

Hol lehet még kedvezménykuponokat szerezni?

 

A Kuplio.hu oldalon kívül, ahol különböző kategóriákban talál kedvezménykuponokat, segíthet Önnek még:

Törzsvásárlói, ill. hűségkártyák

Ne habozzon, és váltsa ki őket bárhol, ahol lehetséges. De főként ne felejtsd el használni őket az üzletben. A számlázási időszak végén (leggyakrabban negyedévente vagy félévente) kedvezménykuponokat vagy más ajánlatot kap.

Árösszehasonlítók

Számos internetes kereső létezik, amely összehasonlítja az Ön kedvenc termékeinek árát, és időt takarít meg Önnek, amit a sok szórólap átlapozgatásával eltöltene. Használja a hasznos Árukereső, Árgép, Kirakat.hu, Olcsobbat.hu vagy más oldalakat! Több weboldalon nemcsak az árakról talál információt, hanem további letölthető kuponokat is. Ön és a pénztárcája számára mindez kettős öröm lesz.