Fedje fel a meglepetést az adventi naptárunkban, és spóroljon

advent

Az adventi naptár a hagyományokhoz híven már a Kuplio.hu oldalon is várja Önt. Leplezze le velünk az exkluzív kedvezményeket, és spóroljon a karácsonyi ajándékok vásárlásakor.

 

Ön is érzi már a töltött káposzta, a bejgli és a fenyő illatát? Bizony, a karácsony megállíthatatlanul közeleg, ezzel együtt pedig a karácsonyi ajándékok beszerzésének az ideje is. Ha még hiányoznak a karácsonyi ötletek, biztosan segítségére lesz Adventi naptárunk.

 

Szereti a meglepetéseket?
 

Ugyan ki ne szeretné? Hisz mindannyiunkban ott él még a kisgyermek. Éppen emiatt alakult ki az adventi naptár tradíciója – azért, hogy a gyerekek ezáltal rövidítsék a karácsonyi várakozást. Minden nap kinyitnak egy meglepetést tartogató ablakocskát.

Tudta, hogy az adventi kalendárium története egészen a 19. századig nyúlik vissza? Egy Gerhard Lang nevű kisfiúnak igencsak leleményes anyukája volt. December elején egy kartonlapra 24 cukorkát erősített fel. A kisfiú egy nap csak egy cukorkát ehetett meg.  Ezt a gondolatot aztán Gerhard felnőttkorában továbbvitte, mégpedig az első nyomtatott naptár formájában. Az egyik része 24  ablakból állt, melyek versikéket tartalmaztak, a másik részből pedig a gyerekek képeket vághattak ki, melyeket aztán az ablakocskák helyére ragasztottak.

Az adventi naptárak hagyománya nagyon gyorsan terjedt, és különösen közkedvelt például a csokoládés kalendárium. Egyébként, volt már úgy Ön is, hogy nem bírta ki, és a csokoládát még karácsony előtte megette?

Hasonló adventi kalendáriumot készítettünk mi is. Éppenséggel versek, képek és csokoládé nélkül. De cserébe sok-sok kedvezmény jár a legismertebb webáruházakba.

 

A Kuplio.hu adventi naptára

 

Az előző évekhez hasonlóan, az idei előkarácsonyi időszakra is készítettünk 24 meglepetést a legvonzóbb árú karácsonyi ajándékok beszerzésére. Minden nap felfedünk egy ablakocskát, amely valamilyen exkluzív kedvezményt, kedvezménykódot vagy kedvezményes kupont rejt majd.

Hogy melyek lesznek ezek? Ezt egyelőre nem áruljuk el – másképp nem is lenne meglepetés. Most csak annyit mondhatunk, hogy a kínálatban a legjobb kedvezménykuponok és kódok szerepelnek majd, olyan közkedvelt webáruházaktól, mint az Answear, Tesco, Notino, Insportline, The Body Shop Szállásguru és még sok más.

A nagyszerű akciók előnyeit kihasználhatja ruha, cipő, műszaki cikkek, játékok, kozmetikumok, bútor vagy lakáskiegészítők vásárlására, ezzel is örömet szerezve szeretteinek vagy éppen saját magának.

Sikerült felcsigáznunk önt? Mindezt hamarosan megtalálja a Kuplio.hu portálon. Figyelje az Adventi naptárat weboldalunkon, és fedezze fel a legjobb kedvezményes kuponokat a közkedvelt webáruházakba. Ha nem szeretne lemaradni a karácsonyi kedvezményekről, adja meg e-mail címét, és minden nap küldjük a friss információt az aktuális kedvezményekről. Értesüljön elsők között az akciókról, és spóroljon a karácsonyi kedvezménykuponok segítségével!