Footshop.hu – Sportcipők nem csak sportolóknak

sportcipő

Ön mindennél előbbre helyezi a kényelmet? Akkor a cipősszekrényéből biztosan nem hiányoznak a sportcipők. Ugyanakkor nem csak az edzőterembe viselheti őket. Felejtse el a szokásos sztereotípiákat, nem is hinné el, mennyiféleképp viselheti őket! Nézze meg a www.kuplio.hu oldalon!

 

Az idők változnak, és a sportcipők már rég nem csak a sportolók kiváltságai. Végül is azt is mondhatnák, hogy szó szerint kötelező darabjai lettek minden trendi cipősszekrénynek. Egyszerű fehér klasszikusok, színesek, mintásak, flitteresek, foltozottak, bőr-, gumi- vagy virágmintás teniszcipők. Látogassa meg a Footshop.hu oldalt, nézze meg a legújabb kollekciót, vagy a halhatatlan legendás darabokat, és válasszon a számos márka és modell közül.

Munkába, tréningre vagy az első randira

Olyan univerzális cipőt keres, amit mindenhez fel tud venni? És ki mondta, hogy az nem lehet épp a teniszcipő? Egész nap kibírja bennük, és emellett az első ránézésre szürke ruházatot is feldobják. Ne féljen kísérletezni! A fantáziának nincs, ami határt szabjon, és minden lehetséges módon kombinálhatók. Kiválóan alkalmasak például szoknyához és ruhához, elegáns, de túlméretezett kabáthoz, vagy akár nadrághoz ill. zakóhoz is. A jól megválasztott anyag- és szín csodákra képes.

„NEM!“ a kopott teniszcipőkre

Biztosan nem kell emlékeztetnünk Önt arra, hogy ahogy a magassarkú vagy más alkalmi cipőnkkel törődünk, úgy kell ápolni a sportcipőt is. A sáros és kopott teniszcipők nem „trendik”. Főként a hófehéreknél fordul elő leggyakrabban ez a probléma. Ha pont azokat szereti, vagy esetleg más pasztellszínűeket, akkor biztosan tudja, hogy megőrizni őket az eredeti állapotukban szinte lehetetlen. Egyedül csak akkor, ha otthon a nappaliban járna bennük. 

Az ősz már az ajtó mögött van, és vele együtt a tipikus esős időjárás is. És ahol esik, ott pocsolyák és sár. A vágott bőrből és velúrból készült teniszcipők jelenleg is divatosak. Már viselte őket egy esős reggelen? Megfelelő kezelés nélkül nem csak gyorsan összepiszkolódnak, de még egy kis medence is válhat a cipőjéből, és ez talán nem az a dolog, amit után vágyódik.

Tudja, hogyan kell rendesen megtisztítani a teniszcipőket? Nem? Nem számít, a Footshop-ban erre is gondolnak.  A minőségi teniszcipők mellett különböző tisztító-, impregnáló- vagy egyéb ápolószereket is talál, amelyek segítenek az ápolásában. Mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy a cipője minél tovább úgy nézzen ki, mintha új lenne.  Vigyázzon a teniszcipőire, és a lábai biztosan meghálálják.

Spórolhat köszönhetően a kuponoknak

Bár a minőségi lábbelikbe való befektetés határozottan megtérül, mindannyian kétségtelenül egyetértünk abban, hogy nem egy olcsó mulatság. A Footshop-ban azonban bevásárolhat anélkül, hogy minőségi cipőkre költené a vagyonát.  Ne aggódjon, valóban csak pár másodpercet vesz igénybe. Elég, ha kihasználja a különböző kedvezményeket, mint például a Footshop kedvezmény kupon, vagy más akciók, amelyeket a webáruház kínál, és pénztárcája hálás lesz Önnek. Nekik köszönhetően több ezer forintot takaríthat meg. Megéri, nem igaz?