Fürdőruhát keres? Válasszon testalkata alapján

divat

Ahhoz, hogy a fürdőruha jól álljon, mindenekelőtt az alkatának kell megfelelnie. Válassza hát ki a megfelelőt, használja ki az Astratex kedvezmény kupon adta lehetőséget, és legyen a tengerpart istennője!

 

A fürdőzési szezon már javában folyik, és önnek még nincs fürdőruhája? Lehet, hogy több fürdőruhát felpróbált különböző boltokban, de nem találja a megfelelőt. A lényeg, hogy alakjához megfelelőt válasszon.

 

Válassza ki a megfelelő fürdőruhát

Milyen fürdőruhák megfelelőek önnek? Azok, amelyek tökéletesen állnak, és elrejtik az esetleges hiányosságokat is. Minden attól függ, hogy milyen az ön alakja. Mindegyik testalkatot más-más forma jellemzi, amelyekhez megfelelően alakítható a ruházat. Ismeri a testalkat szerinti felosztást, ami 4 alapvető típust különböztet meg? Nevük már jelzi, milyen is az adott alkat. Íme:

 

Körte. A körte alakú nők keskenyebb felsőtesttel és szélesebb csípővel, fenékkel, valamint combokkal rendelkeznek. Ha ön is közéjük tartozik, a test felső részére irányítsa a figyelmet. Válasszon kétrészes fürdőruhát egy feltűnőbb, pl. virágos felsőrésszel és hozzá egy egyszínű alsót.

 Homokóra. A nők nagy része ilyen alakra vágyik. Mellük és csípőjük egyforma széles, és emellett karcsú derékkal rendelkeznek. Jól áll nekik bármilyen trendi fürdőruha – legyen az egyrészes vagy kétrészes. Az egyrészes lehet akár pánt nélküli fürdőruha is. A bikinik közül pedig részesítse előnyben az izgalmas szabású háromszög alakú felsőrészt vagy a színes, mintás alsót.

 Téglalap. Az ilyen típusú nők általában vékonyak, kisebb mellekkel, keskeny csípővel és nem túl hangsúlyos derékkal rendelkeznek, ezért tehát csak enyhén formásak. A fürdőruhának így a nőiességet kell hangsúlyoznia. Erre a kétrészes fürdőruhák alkalmasak, amelyeknek alsórésze csípő fazonú, vagy olyan bikinik, amelynek felsőrésze szivacsos béléssel ellátott. Szintén izgalmas lehet az egyrészes fürdőruha, amely a derekat előnyösen emeli ki. 

 Alma. Kerekebb hasuk és mellük van, és combjuk is teltebb. A fenék inkább laposabb és a lábak vékonyak - a felső rész jóval hangsúlyosabb, mint az alsó. És éppen erről a részről vonja el a figyelmet egy mélyen dekoltált egyrészes fürdőruha vagy monokini, esetleg a kétrészes tankinik. Jó választás lehet még néhány kiegészítő, mint például a színes kendők, szoknyák és tunikák.

 

Hol találhat ilyen fürdőruhát?

 

Az alkatához illő fürdőruhát az Astratex.hu webáruházban talál. Egyrészes és kétrészes fürdőruhák állnak rendelkezésére különböző méretben, szabásban és színben. Nagy előny, hogy a kétrészes fürdőruhák esetében külön választhat méretet a felső és az alsó részre is. 

A webáruházban viszont nem csak fürdőruhát talál, hanem férfi, női és a gyermek fehérneműt és ruházatot is. Figyelje honlapunkat, és vásároljon kedvezményesen. Elvégre az Astratex kupon, amelyet kuponos portálunkon is megtalál, mindig örömet okoz, nemde?

Jelenleg 50% -os kedvezmény kuponokat talál a kiválasztott női fehérneműkre és a heti fehérnemű kínálatra, de akár 70%-os árengedmény is fellelhető az outlet darabok között. A webáruházban kényelmesen és diszkréten tud vásárolni, a nem megfelelő méretet visszaküldheti vagy ingyenesen cseréltetheti.