Fürdőruhát keres? Válasszon testalkata alapján

divat

Ahhoz, hogy a fürdőruha jól álljon, mindenekelőtt az alkatának kell megfelelnie. Válassza hát ki a megfelelőt, használja ki az Astratex kedvezmény kupon adta lehetőséget, és legyen a tengerpart istennője!

 

A fürdőzési szezon már javában folyik, és önnek még nincs fürdőruhája? Lehet, hogy több fürdőruhát felpróbált különböző boltokban, de nem találja a megfelelőt. A lényeg, hogy alakjához megfelelőt válasszon.

 

Válassza ki a megfelelő fürdőruhát

Milyen fürdőruhák megfelelőek önnek? Azok, amelyek tökéletesen állnak, és elrejtik az esetleges hiányosságokat is. Minden attól függ, hogy milyen az ön alakja. Mindegyik testalkatot más-más forma jellemzi, amelyekhez megfelelően alakítható a ruházat. Ismeri a testalkat szerinti felosztást, ami 4 alapvető típust különböztet meg? Nevük már jelzi, milyen is az adott alkat. Íme:

 

Körte. A körte alakú nők keskenyebb felsőtesttel és szélesebb csípővel, fenékkel, valamint combokkal rendelkeznek. Ha ön is közéjük tartozik, a test felső részére irányítsa a figyelmet. Válasszon kétrészes fürdőruhát egy feltűnőbb, pl. virágos felsőrésszel és hozzá egy egyszínű alsót.

 Homokóra. A nők nagy része ilyen alakra vágyik. Mellük és csípőjük egyforma széles, és emellett karcsú derékkal rendelkeznek. Jól áll nekik bármilyen trendi fürdőruha – legyen az egyrészes vagy kétrészes. Az egyrészes lehet akár pánt nélküli fürdőruha is. A bikinik közül pedig részesítse előnyben az izgalmas szabású háromszög alakú felsőrészt vagy a színes, mintás alsót.

 Téglalap. Az ilyen típusú nők általában vékonyak, kisebb mellekkel, keskeny csípővel és nem túl hangsúlyos derékkal rendelkeznek, ezért tehát csak enyhén formásak. A fürdőruhának így a nőiességet kell hangsúlyoznia. Erre a kétrészes fürdőruhák alkalmasak, amelyeknek alsórésze csípő fazonú, vagy olyan bikinik, amelynek felsőrésze szivacsos béléssel ellátott. Szintén izgalmas lehet az egyrészes fürdőruha, amely a derekat előnyösen emeli ki. 

 Alma. Kerekebb hasuk és mellük van, és combjuk is teltebb. A fenék inkább laposabb és a lábak vékonyak - a felső rész jóval hangsúlyosabb, mint az alsó. És éppen erről a részről vonja el a figyelmet egy mélyen dekoltált egyrészes fürdőruha vagy monokini, esetleg a kétrészes tankinik. Jó választás lehet még néhány kiegészítő, mint például a színes kendők, szoknyák és tunikák.

no-furdoruhaban-a-strandon
 

Hol találhat ilyen fürdőruhát?

 

Az alkatához illő fürdőruhát az Astratex.hu webáruházban talál. Egyrészes és kétrészes fürdőruhák állnak rendelkezésére különböző méretben, szabásban és színben. Nagy előny, hogy a kétrészes fürdőruhák esetében külön választhat méretet a felső és az alsó részre is. 

A webáruházban viszont nem csak fürdőruhát talál, hanem férfi, női és a gyermek fehérneműt és ruházatot is. Figyelje honlapunkat, és vásároljon kedvezményesen. Elvégre az Astratex kupon, amelyet kuponos portálunkon is megtalál, mindig örömet okoz, nemde?

Jelenleg 50% -os kedvezmény kuponokat talál a kiválasztott női fehérneműkre és a heti fehérnemű kínálatra, de akár 70%-os árengedmény is fellelhető az outlet darabok között. A webáruházban kényelmesen és diszkréten tud vásárolni, a nem megfelelő méretet visszaküldheti vagy ingyenesen cseréltetheti.