Astratex kuponok és akciók

8 hiteles kedvezménykód és kupon Astratex - December 2022

__photo
-30%
Kuponkód
Astratex

Kupon - 30% kedvezmény a fehérneműkre az Astratex.hu oldalon

A - 30% kedvezmény a fehérneműkre vonatkozik 14.990Ft felett az Astratex.hu webáruházban, ahol a kedvezménykódot a kosárban adja meg. Nem vonatkozik az újdonságokra. Használja ki az Astratex kedvezmény kuponok előnyeit, és vásároljon fehérneműt olcsóbban.

Többet a kedvezményről
-50%
Akció
Astratex

Karácsony előtti leárazás - akár – 50% az Astratex.hu oldalon

Az Astratex.hu webáruházban az aktuális akció ideje alatt akár - 50% kedvezményt talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
-40%
Kedvezmény
Astratex

Akár - 40% kedvezmény fehérneműkre az Astratex.hu oldalon

Az Astratex.hu webáruházban most akár - 40% kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott fehérneműkre.

Többet a kedvezményről
-30%
Akció
Astratex

Kiárusítás akár – 30 % a női alsókra és tangákra az Astratex.hu oldalon

Az Astratex.hu webáruházban akár - 30% kiárusításokat talál a kiválasztott tangákra és alsókra.

Többet a kedvezményről
-30%
Akció
Astratex

Kiárusítás akár – 30 % melltartókra az Astratex.hu oldalon

Az Astratex.hu webáruházban akár - 30% kiárusításokat talál a kiválasztott melltartókra.

Többet a kedvezményről
-40%
Akció
Astratex

Kiárusítás akár – 40% férfi fehérneműre az Astratex.hu oldalon

Az Astratex.hu webáruházban akár - 40% kiárusításokat talál a kiválasztott férfi fehérneműre.

Többet a kedvezményről
-50%
Akció
Astratex

Kiárusítás akár – 50% fürdőruhákra az Astratex.hu oldalon

Az Astratex.hu webáruházban akár - 50 % kiárusításokat talál a kiválasztott fürdőruhákra.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Astratex

Ingyenes szállítás az Astratex.hu oldalon

Az Astratex.hu webáruházban 9.900 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


astratex webáruház
1

Astratex webáruház – Minden, ami fehérnemű

Amennyiben kiváló minőségű fehérneműt keres akkor az Astratex webshop kínálatában megtalálja. Minden alkalomra kínálnak szebbnél szebb darabokat. Az Astratex.hu az egyik legnagyobb fehérnemű webáruház. Márkás, minőségi fehérneműket kínálnak többek között divatos melltartókat, női alsókat azonos designban, korszerű alakformáló fehérneműket vagy klasszikus bodykat is. Kínálatukban megtalálhatja a kismama fehérneműket, a férfi alsóneműket, az erotikus fehérneműket és természetesen a legújabb fürdőruha kollekciót is.

Astratex kupon akcióval pedig még kedvezőbb áron juthat hozzá akciós melltartóhoz vagy fürdőruhákhoz is. Éredemes kivárni az év fergeteges akcióját is, hogy az az Astratex Black Friday ideje alatt szinte ingyen juss hozzá legújabb fehérneműdhöz. 

 

2

Astratex kuponkód, hogy olcsóbb legyen a vásárlás

Az Astratex webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • női alsóneműk
  • férfi alsóneműk
  • gyermek fehérneműk
  • fürdőruhák
  • outlet
  • akciók
  • új termékek

astratex webshop
astratex webáruház
3

Astratex outlet - fehérnemű elérhető áron

17 éve verhetetlenek a piacon. Az Astratex.hu a legnagyobb online fehérnemű választékot kínáló webáruház! Több, mint 17 éve kínálnak a kedves vásárlóknak fehérneműket. Ez a rendkívüli 17 év tapasztalat az online piacon pedig garancia a vásárlói elégedettségre. Fehérnemű akciók mellett fürdőruha akció, bikini akció és melltartó akció is várja önt.

Melltartó kisokos: Egyedülálló melltartó kisokos segíti a vásárlást az Astratex online weboldalon. Az Astratex már hosszú ideje felméréseket készít azzal a céllal, hogy segítsen a nőknek megfelelő méretű melltartót választani.
Vásárlóik közreműködésével már több ezer mérést végeztek és ennek segítségével kifejlesztették a „Size&Style Asistent” alkalmazást, mely méretek alapján megfelelő méretű és formájú melltartót ajánl.

4

Black Friday Astratex

Kuponok
Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black friday
Ajándék

Különleges hűságprogramjuk a perselyről, íme, néhány fontosabb tudnivaló:  A regisztrációjáért és a vásárlásásáért a webáruházban megajándékozzák önt. A vásárlásai összegének egy részét visszaadják a személyes perselyébe. A perselyében összegyűjtött összeget a következő vásárlás alkalmával az Astratex.hu webáruházban felhasználhatja. Az Astratex Black Friday ideje alatt pedig elképesztően alacsony árakkal tálálkozhat.       

Miért is érdemes a perselyt használni? 15 munkanappal a megrendelésének kifizetése után, a tényleges vásárlása (ebbe nem számít bele a visszaküldött áru értéke) összegének 8%-át visszatérítik az ön perselyébe. Ehhez a megrendelése leadásához be kell jelentkeznie a webáruházi fiókjába. A perselyben összegyűjtött összeget folyamatosan nyomon is követheti a fiókjába történő bejelentkezést követően. A perselyben összegyűjtött összeget egy újabb vásárlás alkalmával bármikor felhasználhatja. A perselyben összegyűjtött összeg kizárólag áru fizetéséhez használható fel, ezzel a szállítási költséget nem lehet kiegyenlíteni. A Perselyben lévő összeg nem váltható át készpénzre. A kosarában a megrendelt áru felsorolása alatt található a persely. Klikkeljen erre a szövegre, ezután pedig megjelenik a perselyben lévő összeg, melyet felhasználhat a fizetéshez.

Vásárláshoz kedvezményes postaköltséget is kínálnak. 17.000 Ft feletti vásárlás esetén nem számítanak fel postaköltséget. Cserszavatosságot vállalnak minden termékükre. Ha valami miatt nem találja megfelelőnek az árut akkor 14 napon belül visszaküldheti az árut cserére.

5

Értékelés Astratex

4.2

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 12 felhasználó
12 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 4x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 8x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x