Gyermeknap 2022 – egyedi ajándékötletek

gyereknapi akciók

Május nem csak a szerelem hónapja, hanem mindenkié. Mindenki számára fontos ünnepet tartunk ebben a hónapban, ez pedig nem más, mint a gyereknap. Tudod már, mivel leped meg a legkisebbeket? Ebben az esetben olvass tovább.

A gyermeknap egy különleges nap a család minden tagja életében. A gyerkőcök mindig izgatottan várják, mivel készültek nekik szüleik. A szülők pedig elmondhatatlanul örülnek a gyermekeik reakcióinak. Ez az év egyik legszebb ünnepe. Persze, ha nem vesszük a karácsonyt, vagy a születésnapokat. Létezik tökéletes ajándék erre az alkalomra?

Teljes felszerelés

 

Kezdjük a legkisebbekkel. Hamarosan szülő leszel, és már most meglepnéd a gyermekedet valamivel az első gyermeknap alkalmából? Hasznos ajándéknak minősül majd a teljes felszerelés, beleértve a ruházatot, játékokat, bútort, autósülés vagy babakocsit. Mindezt megtalálod portálunkon, az exkluzív ajánlatokat tartalmazó Baba, mama, játékok kategóriában.

Mi is készültünk neked egy remek meglepetéssel. A leghasznosabb akciókat erre az alkalomra itt találod, a Gyermeknapi kedvezmények szekcióban:

gyerek szoba

 

Egy kis készségfejlesztés

 

A játékok kiválasztásánál, nem kell okvetlenül a klasszikus plüssállatkákra vagy a nagyon hangos és színes játékokra gondolni. Ha már elég ilyen jellegű játék van otthon, akkor válassz valami olyat, ami fejleszti a készségeit.

Rengeteg készségfejlesztő játék közül válogathatsz, amelyek által gyermeked belső világa és fantáziája csak gazdagabb lesz. A hangszerek fejlesztik a kreativitást, a klasszikus fajátékok a képzelőerőt, az építőjátékok a logikát és kézügyességet.

Nem tudod, hol kezdd? Végtelen mennyiségű játék és a piac legjobb árai várnak a Market-24.hu és Webkids.hu webshopban

kreativ jatek

Új szoba, mint ajándék

 

Mi is lehetne jobb ajándék, mint egy teljesen új gyerekszoba? Egy helység teljes átalakítás hosszútávú projekt. Előny, hogy még van rá majdnem egy teljes hónapod. Minél jobban felkészülsz, annál jobb lesz az eredmény. Tervezd meg jól, válaszd ki az egyes darabokat és fokozatosan szerezd be a kiegészítőket.

Kiváló minimalista bútorokat és kiegészítőket találsz a gyerkőc új birodalmába az alábbi ajánlatok közt. A Bedario.hu és Vidaxl.hu webáruházakban biztosan tudsz majd választani.

tarsas jatek

Gondoljunk a nagyobb gyerekekre is

 

A gyermek rajong a számítógépes játékokért? Playstation vagy Xbox párti? Ebben az esetben az ideális ajándék egy új játék. Természetesen választhatsz praktikus ajándékokat is, mint az okostelefon, számítógép vagy tablet. A legelőnyösebb ajánlatokat a Műszaki cikkek kategóriában találod.

Sok időt töltenek a gyerkőcök a közösségi média felületein? Ebben az esteben egy érdekes könyv, film vagy társasjáték is remek ajándék lehet. Az ilyen szabadidős tevékenységeket nem csupán a gyerekek élvezik, de te magad is. Értékes és minőségi időt nyerhetsz így, amely természetesen minden technológiától mentes.

easy riders

Élményajándék

 

Ahogy az lenni szokott a legjobbat hagytuk a legvégére. A tárgyak nagyon fontosak, de idővel elhasználódnak és sajnos a belőlük származó élmény sem marad ugyanaz. Éppen ezért találj ki valami nagyon eredeti programot gyerkőcnek.

Miért ne mennétek kirándulni már június elején? Lepd meg gyermeked egy kis kirándulással belföldön, ezúttal járvány nélkül. A kirándulást nem kell okvetlenül az június elsejére tervezni. Ajándékozz most egy hosszúhétvégét, városnézést vagy épp tengerparti kirándulást, amelyet majd kiélveztek a nyáriszünetben.

Remek ajánlatokat találsz különböző kiruccanásokra az Utazás kategóriánkban. Olcsó repülőjegyek, olcsó szállás és fantasztikus élményajándékok várnak a Booking.com oldalon.

ejtoernyozes ajandek

A fantáziádnak semmi sem szabhat határt, és rengeteg ajándékötlet vár. A lényeg, hogy a gyermeknek legyen felejthetetlen élmény.

 

Még ha új ajándékötletekkel is gazdagodtál, szeretnéd inkább az időddel megajándékozni a gyermeked? Tavalyi cikkünk pont erről szól. Olvasd el cikkünket, amelyben további ötleteket találsz arról, mivel lephetnéd meg a legkisebbeket idén.