Húsvéti dekorációs ötletek – 5 tipp

dekor

Megérkezett a várva várt tavasz! Nincs is más hátra, mint, hogy fel díszítsd lakásod, hiszen máris itt a tavasz legnagyobb ünnepe a húsvét. Néhány dekorációnak köszönhetően sokkal barátságosabb és vidámabb hangulatú lesz az otthonod, csak olvasd el húsvéti dekorációs ötleteinket, és díszíts velünk együtt.

 

Cuki párnahuzat

A húsvét egyik leggyakoribb motívuma a húsvéti nyuszi. Minden évben szebbnél szebb nyuszis dekorációk találhatók az otthonokban a legkülönbözőbb formákban. Ma egy párnahuzatot választottunk neked.

A párnahuzat poliészter mikroszálakból áll és cipzárral záródik. Ez a kis huzat bármilyen párnára húzva, nagyon eredeti eleme lesz a húsvéti dekorációdnak. Hol találod? Az egyik legnépszerűbb lakásdekor webáruház kínálatában, a Vivre.hu oldalon.

Húsvéti koszorú százszorszépből

A húsvéti dekorációból nem hiányozhatnak a virágok és más növények. Ha allergiás vagy a virágporra, és ez miatt nem vagy kibékülve a nárcisszal vagy a jácintokkal, akkor se csüggedj. Rengeteg művirágból készült koszorú található a 4home webshop kínálatában.

Ez a rendhagyó, gyönyörű tavaszi hanglatú koszorú a százszorszép rózsaszín és fehér virágaival, világoszӧld levelekkel kiegészítve biztosan meseszép dísze lesz otthonodnak. A világos rózsaszín a zölddel kombinálva biztosan illik majd minden háztartásba.

LED nyuszi lámpa

A legmenőbb húsvéti díszek keresése közben természetesen nem feledkeztünk meg a legkisebbekről sem. Több mint valószínű, hogy az alábbi praktikus Miffy First Light lámpa tökéletes kiegészítője minden gyermekszobának. A nyuszika nagyon cuki, puha és több intenzitásban is állítható a fényereje.

Ez az édes kis lámpa biztosan megbízható társa lesz a gyerkőcöknek, nem csak otthon, de az utakon is. Hatalmas előnye, hogy úgy bánhatnak vele, mint egy játékkal, hiszen puha, BPA mentes szilikonból készült és USB-vel tölthető.

EGG dekor tál

Szeretnél valami igazán egyedit otthonodba? Nem éred be a klasszikus, már-már elcsépelt darabokkal? Akkor az alábbi termék pont megfelelő lesz. Modern, ezüstbevonatú dekortál, amely egy tojáshéjat formáz.

Ez egészen biztosan különleges darabja lesz a húsvéti díszítésnek. Bátran tegyél bele merészebb színű húsvéti tojásokat, és használj színes virágokat. Anyagát tekintve kerámia. Néhány egyszerű trükkel és ezzel a tállal garantáltan feldobod otthonod hangulatát. A tálért és további ötletekért katt a Bighome.hu-ra!

Madárka

A tavasz másról sem szól mint a virágzó fákról és madárcsicsergésről. Miért ne jelenhetne meg ez a motívum a te otthonodban is? Az alábbi kis madár dekoráció biztosan segíteni fog ebben. A természetes anyagokból készült díszek, mint ez az alábbi fából készült kis madár, ékes kincsei minden otthonnak.

Az itt található madár formájú felfüggeszthető dekoráció az ajtódra akasztva garantáltan feldobja a hozzád érkező vendégek hangulatát már az ajtóban. Figyelemfelkeltő  és semmiképp sem hiányozhat otthonodból a tavaszi időszakban.