Közeleg a karácsonyi vásárlás: Spórolj időt és pénzt ajánlatainkkal

Karácsonyi kedvezménykuponok

Beszerezted már az összes ajándékot? Mutatjuk, hogyan takarékoskodhatsz. Vegyél részt különleges ajánlatunkban december 1. és 20. között. Lepd meg szeretteidet a legjobb ajándékokkal kedvezményesen.

Az év legcsodálatosabb időszaka már közeledik. Végre több időt tölthetsz a családoddal, élvezheted a szabadnapjaidat, sok finom ételt ehetsz, miközben nézegetheted a gyönyörű díszeket és a kivilágított fát, és persze nem maradhatnak el a gondosan kiválogatott ajándékok sem.

Még nem kaptad meg szeretteid kívánságlistáját? Mi segítünk neked abban, hogy megtaláld, mi tetszhet kicsiknek és nagyoknak egyaránt, és azt is, hol vásárolhatod meg verhetetlen áron. A vásárlás könnyű, gyors és még pénzt is spórolsz rajta.

A karácsonyi ajándékok legjobb ajánlatai olyan kategóriákban rejtőznek, mint a divat, az elektronika, a bútor és otthon, a kiegészítők és textíliák, a parfümök és kozmetikumok, az ékszerek, az órák, a játékok, a könyvek, a sport, az egészség és az utazás.

Szeretnél akár már most vásárolni? Nézd meg, hogy milyen kedvezményes karácsonyi ajánlatokkal készültünk

csaladiosszejovetel-karacsonyAutor: Nicole Michalou (Pexels)

 

Ruha az egész családnak



A ruhák és a divatos kiegészítők minden fajtája a leggyakrabban vásárolt ajándékok közé tartoznak. Míg a felnőttek szinte mindig örülnek a ruháknak, a gyerekeket gyakran nem nyűgözik le. Pedig mindannyiunknak szüksége van rá, különösen a téli szezonban sosincs elég meleg ruha

Milyen ruhadarabokat vásárolj karácsonyra? Egy pár meleg pár zokni nem hiányozhat egyetlen karácsonyi csomagból sem, egy ízléses sál sapkával együtt hölgyeknek és uraknak egyaránt tetszeni fog. A legkisebbeket pedig biztos elvarázsolják a mesés motívumokkal díszített pulcsik. Egy klasszikus kötött pulóvert mind a fiatal, mind az idősebb generáció értékelni fogja.


Jól ismeri családtagjaid ízlését és ruhaméretét? Akkor bátran válogathatsz a ruházat kategóriában, ahol egész biztos találsz egy divatos női , vagy egy stílusos meleg férfi kabátot.

 

gyerek-es-anya-telenAutor: Yan Krukau (Pexels)

Az Answear webáruházban modern ruházatot találsz minden családtag számára. Ne habozz, és vásárolj, amíg minden méret még elérhető.

Családi síelést tervezel az ünnepek között? Elengedhetetlen lesz a megfelelő funkcionális és meleg kültéri dzseki, valamint minőségi cipők. Használd ki ajánlatainkat, és spórolj a vásárlás során:

Elektronika ajándékba

 

Sokak számára a karácsonyi ajándékok vásárlásakor az első választás a háztartási gépek és az elektronika kategóriája. Te is ebből szeretnél vásárolni karácsonyra? Jó hírünk van, most nagyot spórolhatsz ezeken az árukon.

Minek örülnének a családtagok? Minden tinédzsernek hasznára válik a vezeték nélküli fejhallgató a szabadidejében. Egy nagyobb teljesítményű laptop vagy tablet modell megkönnyíti a tanulást, az olvasási szokásait pedig elmélyítheted, ha megajándékozod egy e-könyv olvasóval.

A szülőknek praktikus ajándékokra van szükségük, amelyek segítenek gyorsabban elvégezni a házimunkát. Melyek ezek? A konyhai háztartási gépek kínálatából ajánljuk a MI-Home webáruházban kapható konyhai robotokat. Ez az egyik segítő sokféle feladatot elvégez, és jelentősen lerövidíti az időt a konyhában. 

Nem mindenki szeret porszívózni. Az új robotporszívó népszerű és pótolhatatlan segítőtárs lesz a takarítás során. Ugyanilyen hasznos lehet egy mosogatógép vagy egy kombinált mosó-szárítógép.

A karácsonyi ajándéktippleink között sem feledkezünk meg a nagyszülőkről. Bár gyakran nem mondják meg, hogy mit szeretnének, de egy elektromos fűtőtakarót vagy papucsot biztosan nem utasítanak vissza.

A testápoláshoz szükséges kis elektronikai eszközök, például elektromos fogkefe, epilátor a hölgyeknek vagy egy  szakállvágó a férfiaknak szintén népszerű ajándékok karácsonykor.

 

robotporszivoAutor: cottonbro studio (Pexels)

 

Kiegészítők a szebb otthonért



A lakás hangulatát nemcsak az emberek határozzák meg, hanem az is, hogy hogyan van berendezve. Nem mersz nagyobb és drágább bútordarabokat vásárolni?Akkor összpontosíts a kisebb bútorokra és kiegészítőkre. Bátran ajándékozhatod őket a családtagjaidnak, hogy szebbé tegyék otthonaikat karácsonyra.

 

Előkészítettünk számodra exkluzív ajánlatokat, amelyekkel bútorvásárlás során spórolhatsz. Használd ki őket:

Az első benyomás egy lakásról már a belépéskor kialakul. Hogyan van berendezve a te előszobád? Talán hiányzik neked egy praktikus cipős szekrény vagy egy pad a kényelmes cipőfelvételhez és levételhez.

A nappaliban több ülőhelyet alakíthatsz ki, ha beszerzel néhány stílusos fotelt és puffot. Ne felejts el kis kávészünetekre egy kis dohányzóasztalt és egy praktikus komódot beszerezni. Otthonról dolgozol? Az irodádban biztosan jól jönne egy praktikus íróasztal.

Nem csak a családnak, de barátaidnak és ismerőseidnek is tetszenek majd az olyan ajándékok, mint dekoratív tálak, vázák, képek vagy tükrök. Ezekkel a lakás még szebbé és hangulatosabbá válik. Egy szép lámpával is megajándékozhatod szeretteid. Egyedi kivitelezésben egész biztosan mindenkinek tetszeni fog.

 

kanape-lampa-tukorAutor: Max Rahubovskiy (Pexels

__bulb
Hogyan válassz megfelelő matracot kedvező áron? Segítünk

Az alvás minősége nagy mértékben függ a matractól is. Le akarod cserélni a régit egy újra? Cikkünkben megtalálod a választ arra, hogyan válassz matracot a minőségi alváshoz.

Ebben az évben is at adventi naptárunkban exkluzív kedvezményekkel és kuponkódokkal várunk a legnépszerűbb online áruházakhoz. December 1. és 20. között minden nap élhetsz olyan egyedi ajánlatokkal, amelyeket másutt nem találsz.

adventi-naptar

 

Parfüm és kozmetikumok szeretteidnek

 

Szeretnél parfümöt ajándékozni karácsonyra? Ez az egyik legnehezebben kiválasztandó ajándék, ezért javasolják, hogy csak azoknak vásárold, akiknek az ízlését jól ismered.

A parfümvásárlásnál több tényező is szerepet játszik. Először is fontos, hogy a nőknek vagy a férfiaknak választasz-e, és hogy milyen típusú illatot kedvelnek. Általában a férfiak nehezebb és fűszeresebb illatokat keresnek, míg a nők könnyedebb, édesebb vagy citrusos illatokat részesítik előnyben. Gondolj arra, hogy szeretnél-e befektetni egy minőségi parfümbe, vagy választasz-e egy könnyebb illatú toalettvizet. Végül, eldöntheted, hogy mindennapos viseletre vagy különleges alkalmakra szánt illatot választasz.

Nem tudod, hogyan válassz parfümöt? Javasoljuk, hogy közvetlenül kérdezd meg az illetőt, hogy milyen parfümöt szeretne. Ezáltal máris sokkal könnyebb dolgod lesz.

Széles választékban találhatsz különböző márkájú parfümöket a Notino webáruházban. Remek árakra és gyors szállításra számíthatsz.

A szépségápolási termékek vásárlása ugyanilyen kihívást jelenthet, ha nem ismered az ajándékozni kívánt személy kedvenc márkáját és preferált termékeit. Ideális lehet egy ajándékdoboz vagy ajándékutalvány egy kedvenc webáruházába.

 

Kozmetikai termékeket vásárolni kedvezménnyel? A mi ajánlatainkkal ez lehetséges:

A legigényesebbek számára



Az ékszer mindig is az egyik legszebb ajándék volt és marad, amely szavak nélkül is képes kifejezni, mennyire fontos neked a másik ember. Kifejezheted vele a szüleid iránti háládat, a partnered iránti szeretetedet és hűségedet, vagy megköszönheted vele a legjobb barátodnak a hosszú barátságot.

Az ékszerek választéka igazán nagy. Dönthetsz egyetlen gyűrű, nyaklánc vagy fülbevaló mellett, különböző színekben és anyagokban, finom és robusztusabb kivitelben.

Szeretnéd levenni a hölgyeket a lábukról? Ajándékozd meg egy teljes ékszerszettel. Csatolj hozzá egy ékszerdobozt, és máris elkészült a gyönyörű karácsonyi ajándék.

Szerencsére az ékszerek már nem csupán a hölgyek kiváltsága, hanem az urak is gyakran viselnek ékszert személyiségük és ízlésük kifejezésére. Legyen szó gyűrűről, karkötőről vagy medálos nyakláncról, biztos lehetsz benne, hogy a körülötted lévő férfiak örömmel fogadják majd a választásodat.

no-ekszer-karacsonyAutor: Karolina Grabowska (Pexels)

Szeretnél karácsonyra órát ajándékozni? Női és férfi órákat egyaránt vásárolhatsz a Vivantis webáruházban.

Karácsonyi meglepetések a legkisebbeknek

 

A gyermekek számára a karácsony varázslatos időszak. Izgatottan bontják ki a karácsonyi csomagokat, hogy lássák, mit rejtettek el bennük. Milyen meglepetésekkel készülsz nekik idén?

A kisbabák számára a legjobak a praktikus ajándékok. Különösen a ruhákra gondolunk, hiszen a babák gyorsan nőnek. Az 1 éves kortól kezdődően a motorikus készségeket gyakorló játékok vagy a fából készült oktatójátékok alkalmasak.

A 3 évesnél idősebb gyerekek már jóval kíváncsibbak, szívesen játszanak és felfedeznek új dolgokat. Örömüket lelhetik az interaktív játékokban és építőkockákban. Ebben a korban már ajánlott az első futókerékpár is. És természetesen, a plüss játékok elengedhetetlenek bármelyik gyerekszobában.

 

kockajatek-gyerekAutor: cottonbro studio (Pexels)

Rendszeresen olvasol mesekönyvekből meséket a gyermekeidnek? Ezzel nemcsak a képzeletük fejlődéséhez járulsz hozzá, hanem olvasási szokást is kialakítasz bennük. Jó eséllyel, ahogy idősebbek lesznek, nagyon szívesen fognak olvasni.


Egyébként a könyvek kiváló karácsonyi ajándékok felnőtteknek is. Van a környezetedben valaki, aki szeret olvasni? Ajándékozd meg őt egy jó könnyvel, biztosan értékelni fogja.

 

idos-holgy-konyvet-olvasAutor: Vlada Karpovich (Pexels)

Az illusztrált és hangos könyvektől, az óvodásoknak szóló könyveken át, egészen a különböző műfajú felnőtt regényekig - mindezt fantasztikus árakon kínálja neked a Libri webáruház.

Ajándékok az egészségért



Bár az egészséget nem tudod megvásárolni szeretteidnek, a Kalmia webáruházból viszont beszerezheted a legjobb vitaminokat és táplálékkiegészítőket. Most jóval olcsóbban tudod megvásárolni ezeket a termékeket.

Ne felejtsd el az immunerősítő vitaminokat. Az immunrendszer kiépítése hosszú távú folyamat, és már fiatal korban elkezdődik, ezért ne felejtsd el beilleszteni ezeket a vitaminokat a gyerekek karácsonyi csomagjaiba is.

 

konyvet-olvasnakAutor: Mikhail Nilov (Pexels)

Az egészséget számos tényező befolyásolja, köztük az életmód és rendszeres mozgás is. Szeretnéd támogatni a szeretteidet valamilyen sporttevékenységben? Ajándékozd meg őket megfelelő sportfelszereléssel. Az egészség és pihenés kategóriában lévő termékeink között találhatsz légtisztítókat, masszázseszközöket, valamint otthoni edzőgépeket és eszközöket, amelyek kiváló választások lehetnek karácsonyi ajándékként.

A Sportissimo webáruházban férfi és női sportruházatot találsz minden időjárási körülményre. Ráadásul most remek ünnepi áron.

Ajándékozz élményt

 

Nem szeretnél klasszikus ajándékokat vásárolni? Legyél kreatív és válassz élményajándékokat, amelyek évről évre egyre népszerűbbek. A kalandvágyók biztosan örülnének egy repülőgép útnak, ejtőernyős ugrásnak vagy egy hőlégballonozásnak. Kellemes kikapcsolódást kínálhatnak a téli ünnepek alatt egy síelési ajándékutalvánnyal.

Van a családban, aki rajong a gasztronómiáért? Ajándékozd meg egy bor- vagy kávékóstolóval vagy egy gourmet többfogásos vacsorával. Rendkívül népszerűek a táncórák, búvárkodás, formula vezetés vagy mászó-, főző- vagy kerámia tanfolyamok is. A hagyományosabb ajándékok közül választhatsz masszázs vagy wellness tartózkodás adományozásával. És természetesen minden élményt élvezhetünk párban vagy az egész családdal.

 

Az élményajándékok kínálatából biztosan megtalálod a megfelelőt. Kuponjainkkal pedig még olcsóbban tudod megvásárolni őket.

holgy-keramikaAutor: Anastasia Shuraeva (Pexels)

 

Már kiválasztottad kedvenc karácsonyi kedvezményeidet? A másoknak szánt ajándékok mellett lepd meg magad is egy vágyott ajándékkal. Kár lenne kihagyni ezeket a fantasztikus árakat. Stresszesnek találod az ajándékválasztást? Tippjeink segítségével könnyedén megbirkózhatsz vele. Az igazi jutalom pedig az lesz, amikor boldog arcokat látsz majd a karácsonyfa alatt a karácsonyi ajándékok miatt. Ezt pedig mindenki látni szeretné.

karacsonyi-kedvezmenyek