Ismerje meg a legújabb őszi trendeket, és vásároljon kedvezményesen

shopping

Tudja, milyen szelek fújnak idén ősszel? Nem csak azt áruljuk el, hogy melyek az aktuális szezon legújabb divattrendjei, de azt is megtudhatja, hogy mivel készülünk önnek. Elvégre a ruhákra, cipőkre vagy az ékszerekre vonatkozó kedvezmények mindig jól jönnek.

 

A nyár véget ért, és lassacskán az ősz kér magának szót. Ideális időszak ez arra, hogy utánanézzünk az aktuális évszak legújabb divattrendjeinek. Tudja, hogy mi az, ami most IN, és mi az, ami semmiképpen sem hiányozhat a ruhatárából? Íme 2018 őszére vonatkozó 5 divattrend:

 

# Az állatminták visszatértek

Igen, a sokak által kedvelt és elvetett minták. Az állatmintákról van szó, melyek újból divatba jönnek. Az állatminta az öltözék bármely darabján megjelenhet – egy ruhán, szoknyán, felsőrészen, blúzon, ingen, mellényen, nadrágon, dzsekin vagy kabáton, csakis attól függ, hogy ki mennyire merész. Ha ön nem igazán extravagáns, nyugodtan válasszon egy kevésbé feltűnő darabot, például egy állatmintás kiegészítőt – fülbevalót vagy táskát. Az állatmintás ruhákat mindig érzéssel kombináljuk, és semmiképp se essünk túlzásba a színekkel sem. Ideális egy semleges színnel kombinálni, mely megtalálható az „állatos darabon” is.

 

#  Csupa logó mindenütt

Az elkövetkező időszak nagy változást ígér. Az eddigi lágy, könnyed divatot felváltják a hangsúlyos logók és márkajelzések, melyeket mostantól mindenen megtalál majd. A „felmárkázott” melegítőfelsők, pólók, ingek, ruhák, szoknyák, kabátok, sőt a tornacipők és más lábbelik mind-mind trendinek számítanak.

 

#  Nagy fülbevalók

Szereti a feltűnő ékszereket? Akkor van minek örülnie. Az aktuális trend ugyanis a világos kifejezésmódot követi. A feltűnő fülbevalók kerültek előtérbe. Hiszen a műanyag, fém, színes, arany vagy ezüst fülbevalók a Must have kategóriába tartoznak!

 

#  A réteges öltözet bája

A hűvösebb idővel a jól bevált réteges öltözet is visszatér. Ennek a buvoletnek sokan nem tudtak ellenállni, és mi ezen nem is csodálkozunk. Titka több ruhadarab vékonyabb rétegezésében rejlik – egy vékony trikó, póló, ing, kardigán és egy megfelelően a testhez simuló kabát csodákra képes. A nyirkos napokon biztosan nagyra értékel majd egy terjedelmes ruhát vagy egy sálat, amelyből akár poncsót is készíthet.

 

#  Vidám zoknik

A végére hoztunk egy igazán forró trendet is, amely főleg azok tetszését nyeri el, akik nem félnek kitűnni a tömegből. Annak ellenére, hogy a színes, vidám zoknikat elsősorban az urak részére szánják, a hölgyeknek sem kell tőlük tartaniuk. Az ősz színekkel teli, miért is ne illesszük be ezeket az öltözködésbe. A retro stílus, az őrült színek, minták vagy akár anyagok most mind-mind divatban vannak, így tehát, ha lépést szeretne tartani a trenddel, szerezzen be legalább egy ilyen pár zoknit.

 

Top kedvezmények a ruhákra, cipőkre és az ékszerekre

Azok számára, akik szeretnének vásárlásaik során spórolni, jó hírünk van. A divatos őszi darabok beszerzése egyáltalán nem kell, hogy egy vagyonba kerüljön. Az Őszi divattrendek speciális kategória elindítása hamarosan elérkezik, és már előre örülhet a kedvező vásárlásoknak akár – 40% kedvezményekkel.

Ebben a szekcióban extra kedvezmények várják a gyermek,- férfi és női ruhákra, cipőkre, divatos kiegészítőkre, és ugyanilyen top akciók az órákra és ékszerekre, parfümökre vagy sporteszközökre.  Az akciót szeptember 24-én indítjuk, és 2018.10.15-ig tart majd.