Milyen tavaszi ajánlatokra számíthatsz? Megmutatjuk a legjobbakat

Tavaszi kedvezmények

Köszöntsd a kellemes tavaszi időjárást akciós vásárlással. Itt az ideje felfrissíteni otthonodat és kertedet, vagy akár ruhatáradat. Kínálatunkban számos lenyűgöző ajánlat vár rád, hogy még élvezetesebbé tegye ezt a szezont.

A tavasz hagyományosan az egyik legnépszerűbb évszak, nemcsak a tél utáni kellemesebb időjárás miatt, hanem az évszakkal járó kedvezményes ajánlatok miatt is. Éppen ezért március 20. és április 10. között az online vásárlások alkalmával nagy kedvezményekre számíthat.

A tökéletes tavaszi ajánlatokat megtalálhatod olyan kategóriákban, mint otthon és kert, sportfelszerelés és ruházat, tavaszi és átmeneti ruházat hölgyeknek és uraknak, bútorok és lakberendezés, kis elektromos háztartási gépek, valamint autó-motor termékek. Melyiket választod?

Szeretnéd felfedezni az összes tavaszi kedvezményt? Kattints az alábbi hivatkozásra, és nézd meg, milyen termékeket vásárolhatsz kedvezőbb áron.

vasarlas-telefonon-keresztulAutor: cottonbro studio (Pexels)

 

A kertészeti szezon kezdete 

 

A tavasz minden kertész számára elsősorban a kerti és a ház körüli munkával jár. Ehhez a legfontosabb dolog, amire szükséged van, a jó minőségű, működőképes és nem kopott kerti szerszámok, amelyek megkönnyítik a munkát.

A tapasztalt kertészek azt javasolják, hogy várjunk a tavaszi fagyok utánig a veteményezéssel. Másrészről viszont már most is ültethetsz néhány növényt az üvegházba. És már néhány hét múlva betakaríthatod az első salátát vagy retket. Az Alza webáruházban minőségi vetőmagokat találsz ültetésre, nemcsak klasszikus, hanem egzotikus fajtákat is.

Gyümölcsfák és bokrok is vannak a kertedben? Éppen tavasszal kell megmetszeni őket, mielőtt növekedésnek indulnak. Ez nemcsak a gazdagabb termést, hanem az egészségüket is biztosítja. Ne hagyd ki a ház körüli teendőket sem, legyen szó a tető ellenőrzéséről és az ablakok állapotáról, vagy a fűtési szezon végeztével a kémény tisztításáról.

A háztartási helyiségen kívül a kertben általában van egy pihenőhely is, terasz formájában. Szépítse azt dísznövényekkel, és egészítse ki kényelmes kerti bútorokkal. Fotelek, nyugágyak vagy függőágy - ezek is még élvezetesebbé teszik a szabadban töltött időt.

 

ferfi-ultet-a-kertbeAutor: Greta Hoffman (Pexels)

 

Ezekben a webáruházakban olcsóbban vásárolhatsz termékeket a kerted és otthonod számára:

 

Lakásfelújítás

 

Tudod, tavasszal nemcsak a külső felújításokkal kell foglalkozni. A tavaszi munkálatok belül is várnak rád, beleértve a nagytakarítást, ablaktisztítást, falfestést, és a régi bútorok lecserélését is.

A figyelmedet fordítsd azokra a helyiségekre, ahol a legtöbb időt töltöd, mivel ezek valószínűleg a leginkább elkopott bútorokat tartalmazzák. Például a hálószobában elengedhetetlen a jó minőségű ágy. Ha le szeretnéd cserélni a régi és kényelmetlen ágyat egy újra, a legpraktikusabb megoldás egy matraccal és tárolóhelyekkel ellátott franciaágy lehet. Ha már megvásároltad, nincs szükség további beruházásra.

__bulb
Hogyan válassz megfelelő matracot kedvező áron? Segítünk

Az alvás minősége nagy mértékben függ a matractól is. Le akarod cserélni a régit egy újra? Cikkünkben megtalálod a választ arra, hogyan válassz matracot a minőségi alváshoz.

Milyen a nappalid? Van egy kényelmes és nagy kanapéd? Vagy még nem sikerült szerezned egyet? Ne álmodozz róla tovább, válassz egyet az  Estilofina webáruház kanapé kínálatából. A család minden tagjának kényelmét kiegészítik a székek és puffok. A nappaliból sem hiányozhat egy ízléses dohányzóasztal és egy komód a tévé alatt.

Lehet, hogy a fürdőszobába is jól jönne egy új mosdó, zuhanykabin vagy modern fürdőszobabútor. Ha nagyobb változásra vágysz, a fürdőszoba megjelenését csempék cseréjével vagy festéssel frissítheted.

 

nappali-kanape-televizioAutor: Max Rahubovskiy (Pexels)

A fürdőszobabútorok és kiegészítők szintén megtalálhatók a MerkuryMarket webáruházban található ajánlatok között. Nemcsak gyorsan és egyszerűen találja meg, amit keres, de pénzt is spórolhat.

Tavaszi ruhavásárlás



Hogy is lehetne kihagyni a tavaszi ruhavásárlást a divatos ruhák vagy cipők népszerű kategóriájában? Mindkettő remek tavaszi ajánlatokat kínál a hölgyek, a férfiak számára és a gyerekek számára is.

Végre eljött az az időszak, amikor elrakhatod a vastag kabátot és téli ruházatot, és a szekrényedben helyet készíthetsz a vékonyabb és átmeneti tavaszi ruházatnak. Bár reggelente még mindig értékelni fogod a dzsekit , kabátot vagy mellényt, az alapréteget már alkothatják kevésbé meleg darabok, például ingek, pólók, szoknyák vagy ruhák. Az Answear webáruházban számos stílus közül választhatsz, így biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a neked megfelelőt.

Ne hagyd figyelmen kívül a divatos kiegészítők kínálatát, legyen szó táskákról, sálakról, ékszerekről vagy napszemüvegekről. Mindezt és még sok mást is megtalálsz a Modivo webáruházban.

Vásárolj pár ruhadarabot a férjednek is. Ő is örülni fog, ha felfrissül a ruhatára. Legyen szó ingekről, pólókról vagy nadrágokról, mindig válaszd ki a stílusának megfelelőt. Biztosak vagyunk benne, hogy a Zoot webáruházban megtalálod azt a ruházatot, amely tetszeni fog neki.  Egész biztosan örülne egy férfi bőrtáskának is.

Nem jó ötlet drága ruhákat vásárolni a kisgyermeknek, mivel vagy gyorsan tönkremennek, vagy kinövik őket. A Sinsay webáruházban megtalálhatsz mindent gyermeked számára. Minőségi, dizájnos és megfizethető darabokat kínál.

__bulb
Hol lehet Sinsay ajándékkártyát szerezni, és mire lehet felhasználni?

Szeretnéd megajándékozni szeretteid? Egy Sinsay ajándékkártya remek választás lehet, mivel lehetőséget teremt arra, hogy az illető saját ízlése szerint válassza ki a kívánt ruhát vagy kiegészítőt.

Milyen kedvezményekre számíthatsz a cipő kategóriában? Itt is fantasztikus ajánlatok találhatsz. Ne hagyd ki a női cipők kínálatát, legyen szó félcipőkről, balerinákról vagy ízléses espadrillekről. A férfiak a CCC webáruházból modern tornacipőket vagy loafert választhatnak a hivatalosabb eseményekhez.

ferfi-mokaszinAutor: Alp Yıldızlar (Pexels)

A tavaszi akciók nem hagyják figyelmen kívül a divat és cipő kategóriát sem, kihasználhatod például ezeket a speciális ajánlatokat.

 

Minden az egészséges sportolási szokásokért



Régóta halogatod a napot, amikor elkezdesz sportolni? Ne várj tovább, és kezdd el rögtön e cikk elolvasása után. Először is tippeket adunk, hogyan kezdj hozzá, és hol vásárolhatod meg a legjobb sportruházatot és kiegészítőket.

Először is válassz olyan sportágat, amely valóban érdekel és várhatóan élvezni fogod. Legyen az futás, úszás, kerékpározás vagy bármilyen más sport, mindenekelőtt ne hagyja, hogy az alacsonyabb kondíció elriasztson az elején. Ha kitartasz, fokozatosan növekedni fog a kondíciód, és hosszabb ideig fogod élvezni az adott sporttevékenységet. Ráadásul kényelmes sportruházatban minden sport könnyebb lesz. Nézz körbe a MyProtein kínálatába a bizonyított minőségű darabokért.

A kitartáshoz jó segítség lehet a sportteljesítmények naplózása, már az első naptól kezdve. Amikor később visszanézed az előrehaladásodat, látni fogod, mennyit javultál, és ez motiválni fog.

Fontos az is, hogy biztosítsd magadnak elegendő pihenést. Valaki a kertmunkával pihen, más a tévézéssel, és megint más például könyvek olvasásával. Ismerd fel, mi az, amivel te a legjobban pihensz, és szánj időt rá.

 

turista-hegyAutor: Rachel Claire (Pexels)

__bulb
TOP 10 futóruházat és kiegészítő kezdő futók számára – Hol tudod megvásárolni?

Szeretnél elkezdeni futni a szabadidődben? Elmondjuk, milyen sportkellékekre van szükséged a kezdéshez, és azt is, hol vásárolhatod meg őket. Hiszen lassan indul az idei futószezon.

Elriasztanak a sportkellékek magasabb árai? Mostantól nem kell aggódnod, mert ezekkel az ajánlatokkal pénzt takaríthatsz meg vásárlás közben.

 

Elektromos készülékek praktikus és kényelmes beszerzése

 

A jelenlegi árak mindenképpen indokolttá teszik az új elektromos készülékek vásárlását. A webáruházak kiárusítják készleteiket, hogy helyet adjanak a legújabb termékcsaládok termékeinek. Ezt pedig nem lehet kihagyni.

Egy ilyen multifunkciós konyhai robotgéppel például nemcsak sütéskor, hanem az ételek elkészítésekor is időt takaríthatsz meg. Egy minőségi kávéfőzőnek köszönhetően gyorsabban elkészül a reggeli csésze kávéja, a gőzfőzőt pedig segíteni fog fog az ízletesebb és egészségesebb ételek elkészítéséhez.

Az Electronic-star konyhai kisgépek kategóriájában népszerűek a turmixgépek, gyümölcsfacsarók vagy aszalógépek. Egy elektromos grill azonnal a kedvenceddé válik. Nemcsak a konyhában használhatod az ételek elkészítéséhez, hanem a nyári szezonban is jól jön majd a családdal és a barátokkal tartott élvezetes grillpartikhoz.

 

konyha-kavefozoAutor: Rachel Claire (Pexels)

__bulb
Mire figyeljünk szónikus fogkefe vásárlásakor, és hol érdemes megvenni?

Mindenki vágyik egy szép és egészséges mosolyra. Te hogyan gondoskodsz erről? Egy szónikus fogkefe segíthet a megfelelő ápolásban. Hogyan válaszd ki és hol tudod megvásárolni?

Autó karbantartás

 

Minden autótulajdonos egyetért abban, hogy ez egy rendkívül kényelmes közlekedési eszköz, de egyben drága is. Nem kerülheted el, hogy ne költs pénzt üzemanyagra és időről időre elromlott alkatrészek cseréjére, és mindez valamennyibe kerül. De minimalizálhatja a kiadásait, ha jól vigyáz az autójára.

Ezt már most, tavasszal elkezdheted. A legfontosabb dolog, hogy a téli gumiabroncsokat a nyárira váltsd le.  Mégpedig akkor, ha a hőmérséklet már több napja egymás után 7 °C körül van. Nem akarod mindig cserélgetni a szezonális gumikat? A megoldást a, egész évszakos gumiabroncsok jelentik. Mivel a gumiabroncsok minősége összefügg a vezetés biztonságával, minden szezon előtt ellenőrizd a futófelület állapotát és a gumiabroncsok nyomását.

Az autó rendszeres karbantartása magában foglalja a külső alapos tisztítását, a belső tisztítást és a rossz alkatrészek cseréjét is. Nincs időd vagy szükséges képességeid az autó karbantartásához? Fordjulj egy autószerelőhöz vagy szervizhez. Ők szakértők a járművek karbantartásában és javításában, és segítenek megoldani a problémákat.

 

ferfi-autoabroncsAutor: Andrea Piacquadio (Pexels)

 

Weboldalunkon az autós kiegészítők kategóriában is nagyszerű ajánlatokat találhatsz. A következőket választottuk ki a számodra:

Tudod már, hogy melyik tavaszi kedvezményt fogod először kihasználni? Ne habozz sokáig, mert a kedvezményes termékek iránt mindig nagy az érdeklődés. És akár magadnak választasz valamit, akár szeretteidnek vásárolsz, biztosan sok pénzt spórolsz majd, és élvezni fogod a vásárlást.

 

tavaszi-kedvezmenyek