Karácsonyi ajándék férfiaknak? Remek ötleteket hoztunk

kari

Valljuk be őszintén, hogy megfelelő ajándékot találni egy férfi számára nem mindig egyszerű. Szeretné idén lenyűgözni valami igazán különlegessel, amire mégsem megy rá a teljes fizetése? Van néhány ötletünk, amivel meglepheti a fa alatt a férfiakat, és mindemellett még spórolni is tud.

 

Hogyan találjunk egy férfinek megfelelő ajándékot?

 

Még ha állítják is, hogy egy férfinek jóval könnyebb találni ajándékot, mint egy nőnek, ez nem mindig van így. A férfiak is igényesek, és azok az idők már rég elmúltak, amikor a fa alatt néhány pár zokniban vagy egy pizsamában örömüket lelték. Biztosan szeretné egy eredeti ajándékkal meglepni, aminek ráadásul örülne is.

Töprengjen el azon, mi az, amit igazán szeret a férje. Mi a hobbija, mit részesít előnyben? Inkább egy luxus ajándék teszi boldoggá vagy valamilyen apróság, netán egy élmény? Ha megválaszolja ezeket a kérdéseket, higgye el, nem lesz nehéz megtalálni a megfelelő karácsonyi ajándékot. Ráadásul mi is hoztunk néhány tippet, melyek segítségével könnyedén megütheti a főnyereményt.

 

Tippünk: Olvassa el karácsonyi ajándék ötleteinket nőknek és gyerekeknek.

 

1. Válasszon neki egy stílusos karórát

Igazi „időtálló” ajándék, aminek bizonyára minden férfi megörül. Különböző típusú órák között válogathat, a klasszikustól kezdve, a sportoson és elegánson át, egészen a luxus vagy okosórákig. Jó választás lehet egy ajándékszett is, mely az órán kívül karkötőt, szemüveget, napszemüveget, egy elegáns tollat vagy pénztárcát is tartalmazhat. Ne habozzon, és használja ki a nagyszerű Answear kupon előnyeit vagy az egyéb remek kedvezményeket, és így nem csak időt, de pénzt is megtakaríthat.

2. Lepje meg minőségi parfümmel

Egy olyan ajándék, amivel nem csak kedvesét, de saját magát is megörvendeztetheti. Mi is lehet kellemesebb annál, mint hogy párja az ön által választott parfümtől illatozik, mely még férfiasságát is kihangsúlyozza. Válogasson olyan márkák között, mint a Hugo Boss, Bentley, Cartier, Estée Lauder, Ferrari, Jil Sander, használja ki a Notino kupon adta lehetőséget, és vásároljon kedvezményesen. Bónuszként mindjárt a vásárlás alkalmával be is csomagoltathatja az ajándékot, a csomagolást a virtuális bevásárlókosárban választhatja opcióként.

3. Hagyja, hogy kiélje a játék iránti vágyát

Nem véletlenül mondják, hogy a férfiak tulajdonképpen nagyra nőtt gyerekek. Mindig szívesen játszanak és fedezik fel a technika újdonságait. Szerezzen hát örömet kedvesének, és lepje meg a fa alatt felnőtteknek szóló játékkal. Ha párja nagy autórajongó, meglepheti egy távirányítós működtetésű autóval, motorral vagy helikopterrel. Ugyanakkor sikert arathat egy HD kamerás drónnal is. Ráadásul amennyiben kihasználja az Alza kupon előnyeit, a vásárlás öröme megsokszorozódik.

 

4. Szerezzen örömet élmény ajándékkal

Néhány férfit nem tárgyi ajándékokkal, sokkal inkább a kevésbé kézzelfogható meglepetésekkel vehetünk le a lábukról. Ruházzon be egy felejthetetlen élménybe vagy utazásba. Nagy focirajongó a párja? Ajándékozzon neki belépőjegyet a Chelsea, Arsenal, Real Madrid, Neapol, Juventus, Bayern, Atletico, AS Róma, Dortmund, Inter Milano vagy más világhírű csapat mérkőzésére. A kultúra kedvelőit meglepheti egy színházi előadással vagy musicallel. Az adrenalin szerelmesei biztosan nagyra értékelnének egy Ferrari tesztvezetést, raftingot, repülős élményt vagy paintball programot.

Ahogy láthattuk, a karácsonyfa alatti meglepetésekre több lehetőség is kínálkozik. Mit mondanak, segítettünk megtalálni a megfelelő ajándékot a férje számára?