Karácsonyi pizsama az egész családnak – a minőség dönt, de az ár is fontos

pizsama

A családi karácsonyi pizsama az egyik leggyakoribb karácsonyi ajándék. Nem tudod, melyiket válaszd? Elhoztuk neked a nagyon pizsama összehasonlítást.

Képzeld el, hogy a kedvenc, legkényelmesebb és kellemesebb pizsamád van rajtad. Tökéletesen komfortos és az édes semmittevést szimbolizálja.

Ugye milyen jó érzés? Szeretnéd szeretteidnek is ugyanezt? Ne habozz, és tudd meg, hogyan válassz karácsonyi pizsamát az egész család számára.

Nem kell a több webáruházat átnézni, hogy megtaláld a legjobb darabokat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Csak látogass el az Answear.hu-ra, és használd fel a december 9-ig érvényes kedvezménykódot: HOHOHO, amellyel akár -30% olcsóbban is vásárolhatsz.

csaladi kari

 

A legjobb karácsonyi pizsama az egész családnak

 

Mit kell figyelembe venni a karácsonyi pizsama kiválasztásakor? Különösen figyelj erre az 5 pontra.

1

Anyag

A legkeresettebb ruhaanyag általában a pamut. A belőle készült pizsamák mindenekelőtt puha, könnyű és légáteresztők. A téli hónapokra még jobb választás a flanel pizsama. Még jobb tulajdonságokkal rendelkezik, és magasabb komfortérzetet biztosít.

A bambuszszálas pizsama az arany középút. Nem túl vastag vagy vékony, így minden évszakban hordhatod.

2

Szabás

Ami a pizsama szabását illeti, a kínálat igen széles. A nadrágból és egy pólóból vagy ingből álló együtteseken kívül külön rövidnadrágot is vásárolhatsz. A női fazonok közül a pizsamaingek is népszerűek.

3

Az ár

A pizsama ára változó és főként a "márkától" függ. Régóta nem igaz, hogy a drágább jobb minőségű, az olcsóbb pedig nem. A jelenlegi piac kimeríthetetlen számú lehetőséget kínál. Itt találsz drága és gyengébb minőségű pizsamákat, de tökéletes minőségű olcsót is és fordítva.

4

Minta

Még akkor is, ha ajándékot választ, például pizsamát, ne feledd, hogy nem magadnak vásárolsz. Milyen ízlése van az ajándékozottnak? Ha jobban szereti a giccses karácsonyi darabokat, vedd meg bátran. Ha konzervatívabbak, vásárolj egyszínű, minta nélküli pizsamát.

5

Elérhető méretek

A helyes pizsamaméret az, ami nem túl feszes, nem feszes vagy túl bő.

Ezért a pizsamák böngészésekor ügyelj az elérhető méretválasztékra. Ez első olvasásra triviálisnak tűnhet, de problémát jelenthet egy esetleges csere során.

Először vásárolsz online? Kerüld az unverzális méretű darabokat. Az ilyen méretű pizsamák nem biztos, hogy tényleg mindenkinek megfelelnek.

kari pizsi

 

Karácsonyi pizsama az egész családnak

 

A tökéletes karácsonyi pizsama megtalálásának egyik alapfeltétele, hogy ne kapkodjuk el a vásárlást, és nézzünk szét több webáruházban. Válogass aprólékosan és dönts bölcsen, hogy ne okozzon több kárt, mint hasznot a szeretteidnek. Hiszen senki sem akar panaszkodni az ünnepek után visszaküldött termékekre.

Világmárkák egy helyen

 

Ismeri az Answear.hu divat webáruházat? Nagyon egyszerűen megtalálhatod a legjobb női, férfi és gyerek karácsonyi pizsamákat a webáruházban és az applikációban.

answear pizsi

forrás Answear.hu

Rengeteg márka található itt, így az oldal böngészésével időt takaríthatsz meg. A márkát meg kell fizetni. De rengeted féle  szabású, mintázatú, méretű és anyagú minőségi pizsamák közül választhatsz.

Itt könnyedén találhatsz pizsamát háztartásod minden tagjának.

answear procontra

Az arany középút

 

Valamivel olcsóbb pizsamát keresel azoknak, akik nem ragaszkodnak a márkákhoz? Tudjuk, hol találod meg őket. Irány a Reserved.com online áruház, és böngéssz a mindenki számára elérhető pizsamák között.

piros pizsike

forrás: Reserved.com

A különféle anyagokból, szabásokból és színkombinációkból álló pizsamaválaszték megkönnyíti a választást. A mérettáblázatból XXS-től 4XL-ig válogathatsz, így itt minden testalkatra találsz pizsamát.

reserved procontra

 

Megfizethető pizsama mindenkinek

 

Jelenleg a Sinsay.com webáruházban találod a legszélesebb választékban a karácsonyi pizsamákat kicsiknek és nagyoknak, nőknek és férfiaknak, valamint a tökéletesen passzoló karácsonyi pizsamákat pároknak. A karácsonyi mesék és hagyományos motívumok kedvelői a ennek örülnek a fa alatt a legjobban.

sinsay pizsi

Forrás: Sinsay.com

Nincs kétségünk afelől, hogy náluk talál pizsamát az egész családnak, ráadásul nagyon alacsony áron. Természetesen a helyes kérdés a minőségük és a tartósságuk a korábbi webshopokhoz képest.

sinsay procontra

Nem csak pizsamát, hanem más ruhákat és kiegészítőket is vásárolhatsz elképesztően alacsony áron. Használd a FLASH40HU kedvezménykódot, amellyel 40%-ot spórolhatsz meg vásárlásod árából.

A karácsonyi pizsama előnyei és hátrányai

 

osszefoglalo pizsamaLégy óvatos, amikor karácsonyi pizsamát választasz az egész család számára. Ma már nem az a helyzet, hogy a szezonális ruházat csak alvásra alkalmas. A karácsonyi szezonban tökéletes viselet lehet az ünnepek ideje alatt.

__bulb
Csináld magad adventi koszorú, hogy olcsóbb legyen a karácsony

Készülsz már a közelgő karácsonyra? Nem volt időd beszerezni az adventi koszorút? Ne aggódj, még nincs vége az adventnek! Készítsd el otthon saját magad, és spórolj.