Közeleg az apák napja. Mivel kedveskedjünk? Ajándék ötletek férfiaknak

apa

Mikor van apák napja? Június harmadik vasárnapja már hagyományosan az apukákhoz tartozik, ekkor ünnepeljük ugyanis őket. Tudja már, hogy mivel lepi meg édesapját? Inspirálódjon kínálatunkból, és használja ki a top kedvezményeket.

 

Ajándék apának

 

Bár az apák napja hazánkban nem örvend akkora népszerűségnek, mint anyák napja, semmiképpen sem szabad megfeledkezni róla. Az apa szerepe valóban pótolhatatlan mindannyiunk életében, tehát éreztesse vele, mennyit jelent önnek. A kisebbek részéről egy vers apának biztosan sikert arat majd. Továbbá rengeteg ajándék van, amivel örömet szerezhet neki. Készüljön tehát június 17-re, ahogy kell, és tegye kivételessé ezt a napot.  

 

✓ Könyv

Ha édesapja is a könyvmolyok közé tartozik, meglepheti őt egy további darabbal, amivel bővítheti a könyvtárát. Válogathat néhány izgalmas életrajzi könyv közül, amilyen például Diego Pablo Simeone focista könyve, vagy a híres rocksztár Rod Stewart önéletrajzi kötete. Sőt, ha kihasználja a Líra kupon nyújtotta lehetőséget, a kedvezmény sem marad el.

✓ Óra

Mindenki számára ideális ajándék lehet akár egy karóra is. A lényeg, hogy ismerje az ízlését. A karóra ugyanis már régóta nem csak az idő mutatására szolgál. Inkább sportos stílusú az édesapja, vagy el sem tudja őt képzelni elegáns öltöny nélkül? Semmi gond. Az ékszerboltok számtalan különböző modellt kínálnak, amelyek közül biztosan tud majd választani. Továbbá, ha kihasználja a kedvezményeket az órákra, a pénztárcája is elégedett lesz. A Fashion Days kupon segítségével most akár nagyobb összeget is megtakaríthat.

 

✓ Valami a barkácsmester számára

Az ön édesapja is barkácsmester egy kicsit? Van egy szuper tippünk, ami biztosan minden praktikus férfi szívéhez közel áll. A Primanet.hu online áruházban most extra akció zajlik, aminek keretén belül akár 30% kedvezményt talál a kiválasztott eszközökre, például a csiszoló és vágószerszámokra, kéziszerszámokra, mérőműszerekre, szerszámkészletekre. Ne habozzon átnézni a webáruház teljes kínálatát, és vásároljon még ma. A Primanet kupon pedig mindig jól jön, nem igaz?

 

✓ Sportszerek

A sport szerelmeseit se felejtsük el! Ha otthon van egy lelkes sportrajongó is, akkor az Insportline webáruházat is érdemes megemlíteni, ahol az Insportline kupon segítségével vonzó árengedményekhez juthat. Jelenleg az akár 40%-ot is meghaladó kedvezmények között megéri nézelődni. Akciós sportruházatot, sportszereket, védőfelszereléseket, görkorcsolyát, motoros ruházatot, fitneszfelszerelést, súlyzókat vagy akár futópadot is talál az oldalon.