Lira kuponok és kuponkódok

2 hiteles kedvezménykód és kupon Lira - Február 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Lira

Akció - kedvezmények a Lira.hu oldalon

A Lira.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Lira

Ingyenes szállítás 10.000 Ft fölötti vásárlás esetén

A Lira.hu webáruházban 10.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Líra webshop
1

Lira.hu – az ország egyik legnagyobb kínálatával rendelkező könyvesboltja

Akciós könyvek és akciós mesekönyvek széles kínálata várja a lira.hu webáruházban. Klasszikusoktól kezdve gyerekkönyveken át itt mindent megtalál. Böngésszen bátran, hiszen a könyvrendelés ingyen házhozszállítással is járhat önnek! Ha pedig tovább szeretné csökkenteni az amúgy is remek árakat, használja ki a Líra kuponkód adta remek lehetőséget és spóroljon már ma! 

2

A Líra online könyvesbolt

Termékkategóriák a Lira webáruházban: 

  • Könyv
  • Film
  • Zene
  • Kotta
  • Hangoskönyv
  • eKönyv
  • Antikvár
  • Játék
  • Műszaki

lira webshop
3

Líra Könyv Zrt létrejötte

A Líra Könyv Zrt. 1993-ban jött létre. Többfordulós eljárás eredményeként 1994-ben elkezdődött a bolthálózat korszerűsítése. A könyvszakmában elsőként vezették be számítógépes áruforgalmi rendszert. Az üzletek felújítása is elkezdődött, és ahol erre lehetőség volt, az üzlethelyiségek megvásárlásra kerültek. Többek között megvásárlásra került a Magvető Kiadó is. A kiadói portfóliója a kilencvenes évek végén bővült. Új életre kelt a legnagyobb múltú magyar könyvkiadó, az Athenaeum is. 1999-ben az elsők között indult el az internetes könyváruház, a lira.hu. 2003 augusztusában nyitott meg a legkorszerűbb hazai könyvnagykereskedés, amely rövidesen piacvezetővé vált Magyarországon. Manó Könyvek néven elindítottuk a cégcsoport gyermekkönyvkiadóját is. A Magyar Könyvklub adatbázisának és tevékenységeinek 2006-ban történt megvásárlásával lehetőség nyílt arra, hogy 2007-ben elinduljon a Líra Könyvklub, ami 70.000 tagjával az ország legnagyobb könyvvásárló közössége lett. 2007 végétől a cégcsoport a bevásárlóközpontok egyik fő könyvbeszállítója lett. 2017-ben bekövetkezett Alexandra bolthálózat csődjét követően a Móra Kiadóval közösen huszonnégy könyvesboltot és könyváruház került megvásárlásra. Így a cég közel száz boltjával Magyarország legnagyobb könyvesbolt-hálózatává vált. Az üzletek között megtalálhatók a családias hangulatú kisméretű belvárosi, a bevásárlóközpontokban található nagyobb boltok.

lira webshop

Nagy öröm számukra, hogy számos rangos elismerésben részesültek a szerzőik és cégcsoportjuk vállalkozásai. Az első magyar irodalmi Nobel-díjat 2002-ben a Magvető Kiadó szerzője, Kertész Imre kapta, az első magyar Nemzetközi Man Booker-díjas pedig a szintén Magvetős Krasznahorkai László. A kortárs magyar és világirodalom olyan szerzői jelennek meg a kínálatban, mint Esterházy Péter, Dragomán György, Grecsó Krisztián, Tóth Krisztina és Spiró György valamint Gabriel García Márquez.  Fontos megemlíteni, hogy ingyenes házhozszállítást kínálnak vásárlóiknak 10.000 Ft vásárlás felett. Többezer könyv akció közül választhat. Bakkártyás fizetés, személyes átvétel, csomagponton való átvétel, futárszolgálattal való kiszállítás is rendelkezésre áll. Ajándékkártyát, ékszereket, irodaszereket, papír-írószereket, képeslapokat, csomagolópapírokat, hűtőmágneseket, könyvjelzőket, posztereket is talál az ajándék menüpont alatt. Több mint 50.000 antikvár könyv várja. Az eKönyv és hangoskönyv kínálat is egyedülálló a hazai piacon. Ehhez pedig a műszaki menüpont alatt találhat lejátszókat. Nem csak könyv, hanem zenék (CD-k) és filmek (DVD-k) színes kínálatával várják a kedves látogatókat. Klasszikus zenén át a rock legendákon keresztül a mai legutolsó pop zenei kiadványokat is megtalálja.

 

4

Líra kedvezmények

Kiárusítások
Ingyenes szállítás
Black friday

Nincs más hátra, mint kihasználni a Líra kupon előnyeit, és így olcsóbban juthat hozzá legújabb olvasnivalójához, legyen szó izgalmas thrillerről vagy romantikus szerelmes történetről. 

5

Értékelés Líra

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x