Közelegnek az újabb leárazások: Ne hagyd ki az utókarácsonyi ajánlatokat

Újévi leárazások

Sikerült megtalálnod a karácsonyfa alatt mindent, amit szerettél volna? Vagy tervezel még valamit vásárolni szeretteidnek? Használd ki az újévi leárazásokat, és vásárolj kedvezményesen.

December 27-től január 14-ig meggyőződhetsz arról, hogy még kevés pénzből is sok mindent lehet vásárolni. Az újévi leárazások évente bizonyítják ezt. Használd ki az akciókat akár 60% kedvezménnyel, és szerezz mindent, amire szükséged vagy amit szeretnél.

Mire számíthatsz az újévi leárazások során? Ne hagyj ki olyan kategóriákat, mint divat, sportfelszerelés, mobilok és tabletek, elektromos berendezések, bútorok és lakberendezés, textíliák, utazás és wellness. Mindegyik kategóriában találsz TOP ajánlatokat, amik segítségével időt és pénzt spórolhatsz.

A teljes kínálatot megtalálod, ha rákattintasz az akciók szekcióra. Nézd meg mivel is készültünk neked.

no-szamitogep-taskaAutor: Antoni Shkraba (Pexels)

 

Nézd meg az akciókat, és vásárolj szezonális ruházatot!



Valószinűleg már karácsonyra is megleptek a szeretteid néhány ruhadarabbal. Hiszen ez az egyik legggyakoribb ajándék. Mi lenne, ha frissítenéd a szekrényed pár új ruhával? A téli szezonban sosem elég a meleg ruha. Ráadásul ilyenkor zajlanak a legjobb akciók is.

Melyek a kötelező darabok a téli ruhatárban? Ha az elegáns stílust kedveled, mindenképpen szerezz be egy hosszú fekete kabátot. Ezzel a legegyszerűbb öltözéket is feltűnővé varázsolhatod. Ne ragadj le csak a feketénél, a női télikabátok kaphatók különböző színekben és szabásokban. Téli sétákhoz, síeléshez vagy más tevékenységekhez egy meleg dzseki is jól jön. Ezt is megtalálod az online áruházak akcióiban remek áron.

__bulb
Sísisakot szeretnél ajándékozni? Tanácsot adunk, mire gondolj előtte

A karácsony elsősorban praktikus ajándékokról szól, amelyeket az illető használhat is. Ha az ajándékozott már várja a téli síelést, vegyél neki sí bukósisakot. De mit is kell tudni vásárlás előtt?

A téli időszakban nem hiányozhatnak a ruhatáradból a pulóverek és a kötött ruhadarabok sem. A változatos viseleti lehetőségeiknek köszönhetően gondoskodhatsz néhány meleg és stílusos öltözetről. Ráadásul tavasszal és ősszel is hordhatod őket. Ne felejtsd el megtekinteni a téli leárazásokat a férfiak és a gyerekek számára is. Ott is fantasztikus ajánlatokat találsz, amelyekkel örömet szerezhetsz az ajándékozottaknak, és spórolhatsz is.

 

no-es-ferfi-korcsolyaznakAutor: Pavel Danilyuk (Pexels)

 

 

Szeretnél pénzt spórolni a ruhákon és cipőkön? Használd ki ezeket az ajánlatokat a divat kategóriából.

 

Kezdd el a sportolást kuponjaink segítségével



Te is azok közé tartozol, akik elhatározták, hogy a következő évben elkezdenek sportolni? Ha most beszerzed a szükséges sportfelszereléseket, nemcsak pénzt takaríthatsz meg, és még inkább növelheted elszántságodat.


A kezdetek mindig kihívást jelentenek, ezért légy fokozatos. A túlzott fizikai megterhelés könnyen megakadályozhatja a kitartást. Indulj el az egészségesebb életmód felé például egészséges táplálkozással, rendszeres sétával vagy egyszerű otthoni gyakorlatokkal.

A jó minőségű és funkcionális ruházat szintén támogatja a motivációt, hogy többet mozogj. A MyProtein webáruházban nagyszerű ajánlatok várnak rád.

Van valaki a környezetedben, aki szintén szeretné elkezdeni a sportolást? Ajándékozd meg őt a megfelelő sportfelszereléssel. Tudjuk, hogy ez nem éppen olcsó mulatság, ezért összeállítottuk neked ezeket a remek ajánlatokat.

ferfi-snowboardAutor: Yan Krukau (Pexels)

 

Szeretnél pénzt spórolni a szálláson és élményekbe fektetni? Használhatod ezeket a kuponokat:

szulok-gyerek-hoAutor: Yan Krukau (Pexels)

 

 

Válassz elektronikai eszközt az egész család számára kedvező áron



Álmodtál már arról, hogy a karácsonyfa alatt megtalálod az új konyhai robotot vagy kávéfőzőt? Ha mégsem kaptad meg őket ajándékba, szerezz be egy saját magadnak. A jelenlegi alacsony áraknak köszönhetően tényleg megéri. A webáruházak szeretnék kiüríteni készleteiket, hogy helyet csináljanak az új termékeknek. Ez lehetőséget jelent arra, hogy csúcsminőségű termékeket vásárolj alacsony áron. De siess, az elektronikai termékekre mindig nagy a kereslet.

Szeretsz sütni? A konyhában jól jön egy kenyérsütő vagy turmixgép. Nem bánod meg a befektetést egy gyümölcsaszárítóba, új kenyérpirítóba vagy gyümölcscentrifugába sem. Az elektromos szeletelők és kések vagy más háztartási gépek megkönnyítik az ételkészítést.  A szépségápolási termékek közül érdemes beszerezni egy hajvasalót, hajszárítót vagy epilátort.

Ne feledkezz el a többi családtagodról sem. A leárazásokban mindenkinek találsz valami hasznosat. A férfiaknak biztos örülnének egy grillezőnek, borotvának vagy autós elektronikára, valamint egy házimozi rendszernek.

És milyen termékek lesznek hasznosak az egész család számára? A sok közül a mi választásunk a robotporszívó a gyorsabb és könnyebb takarításért vagy az elektromos fogkefe. A fekete technológia terén nézz szét nagyobb képernyős televíziók és fejhallgatók között. A fehér háztartási gépek kategóriájában érdemes elgondolkodni egy hűtőszekrényen, kombinált mosó-szárítógépen vagy mosogatógépen.

 

mosogep-szekreny-novenyAutor: PlanetCare (Unsplash)

Szeretnél elektronikai termékeket vásárolni az eredeti árak töredékéért? Kattints az Electronic-star  webáruházra, és válogass a nagyszerű ajánlatok közül.

Új mobiltelefonra van szükséged? A jelenlegi leárazásokban számos márka termékeit is megtalálja. De siess, ezek az elektronikai cikkek gyorsan fogynak. A tabletek és laptopok pedig hasonlóan megfizethetőek. A nagyobb teljesítményű modelleket a diákok a tanuláshoz és a felnőttek a munkához biztosan értékelni fogják.

 

Ezekkel az ajánlatokkal elektronikai és háztartási gépek széles választékát vásárolhatod meg olcsóbban. Szeretnél többet megtudni? Iratkozz fel hírlevelünkre.

Használd ki kedvezményeinket , és alakítsd át otthonod


A lakásfelújítás általában minden esetben költséges. Kiárusításkor azonban nem kell, hogy az legyen. Most egyedülálló lehetőséged van arra, hogy különböző bútorokat, lakberendezési tárgyakat és kiegészítőket vásárolj igazán alacsony áron.

Szeretnéd lecserélni a kanapédat egy újabbra és nagyobbra, néhány fotelre és egy stílusos dohányzóasztalra? Kattints a bútorok részlegre, és válassz a széles választékból. Egy lakásillatosító rendkívül hangulatossá teheti otthonod. Segítségükkel egyedi atmoszférát teremthetsz a lakásod különböző részein.

A bútorok és világítás vásárlásához kihasználhatod például ezeket a kedvezménykuponokat.

__bulb
Hogyan válassz megfelelő matracot kedvező áron? Segítünk

Az alvás minősége nagy mértékben függ a matractól is. Le akarod cserélni a régit egy újra? Cikkünkben megtalálod a választ arra, hogyan válassz matracot a minőségi alváshoz.

Végül ne felejtsd el a különféle lakberendezési kiegészítőket sem, például dekorációkat, képeket, tükröket vagy lakástextíliákat, amelyekkel otthonossá teheted a lakást. Az alacsony áraknak köszönhetően még több mindent beszerezhetsz kevesebb pénzért.

 

asztal-vazaAutor: RDNE Stock project (Pexels)

Vásárolj élményeket akciósan



Szükséged van egy jó pihenésre, mielőtt visszamész dolgozni? Akkor szerencséd van, mert kiváló ajánlatok várnak rád az utazás kategóriájában is. Használd ki ezeket, és vásárolj például jegyeket álmaid országába, foglalj wellness csomagot a tökéletes pihenéshez vagy téli síeléshez. Rajtad múlik, hová és kivel mész, vagy akár valamit ajándékozol.

 

Új élményekre vágysz?  Ebben az esetben egy ejtőernyővel való ugrás vagy egy repülőgépes élményrepülés lehet a megfelelő választás számodra. A főzőtanfolyamon fejlesztheted a kulináris készségeidet, míg a festési kurzuson a részletekhez és az esztétikához való érzékedet. De siess, az akciós árak nem fognak örökké tartani. Válaszd ki a pihenési lehetőséget ízlésednek megfelelően még ma.

fiatalok-turazanak-hegyAutor: Felix Rostig (Unsplash)

 

Nem sikerült mindent megvenned karácsony előtt, amit szerettél volna? Az újévi kiárusítások során van egy második esélyed az akciós vásárlásra. Használd ki a kedvező árakat és vásárolj olcsóbban.

 

ujevi-learazasok