Lepje meg magát egy új nyári illattal a Notino kupon segítségével

virág

Olyan parfümöt keres, ami kiemeli személyiségét? Hoztunk most önnek 5 TOP illatot, amelyek közül biztosan tud majd választani. Amennyiben kihasználja a Notino online parfüméria extra kedvezményeit is, pénztárcája is elégedett lesz.

 

Hölgyeim, önök is azok közé tartoznak, akik mindig ugyanazt a parfümöt használják? Változtasson ezen! 5 TOP parfümöt ajánlunk most önnek, amelyekkel biztosan azonnal szerelembe esik. Nézzük, melyek is ezek.

 

#5 Christian Dior J´adore

Az utolsó, ámde még így is előnyös ötödik helyen a sokak által istenített Christian Dior és az ő Dior J´adore parfümje áll. A virágos-gyümölcsös illat tökéletesen testesíti meg a nőiességet és a rafinériát. A modern és időtlen illat önt is rabul ejti majd.

Összetétel:

Fej: magnólia, bergamott, barack, mandarin, körte, dinnye
Szív: ibolya, jázmin, tubarózsa, orchidea, szilva, frézia, gyöngyvirág, rózsa
Alap: cédrus, szeder, vanília, pézsma​

Tippünk: Használja ki a nyári Notino akció nagyszerű kedvezményeit, és vásárolja meg ezt a rendkívül közkedvelt illatot kedvezőbb áron.

 

#4 Dolce & Gabbana Light Blue

A Light Blue parfüm az ismert Dolce & Gabbana márkától szintén közkedvelt nyári illatnak számít, egyáltalán nem hivalkodó virágos-gyümölcsös esszenciájával. A hölgyek bármely korosztályának ajánljuk, akik nem riadnak vissza a kihívásoktól és szeretik függetlennek érezni magukat.

Összetétel:

Fej: szicíliai cédrus, alma, kék harang
Szív: fehér rózsa, jázmin, bambusz
Alap: borostyán, citromfa, pézsma

 

#3 Chloé Chloé

Romantikus és magabiztos. Pontosan ilyen a Chloé Chloé illat, amely bujasággal, érzékiséggel, sőt játékossággal teli, és különleges alkalmakkor, de a mindennapokban is megállja a helyét.

Összetétel:

Fej: licsi, frézia, bazsarózsa
Szív: gyöngyvirág, rózsa, magnólia
Alap: borostyán, Virginia cédrus

 

#2 Coco Chanel Mademoiselle

A nagy keresettségnek örvendő Chanel – Mademoiselle illatta, amely a hölgyeket érzékiségével és magabiztossággal varázsolja el. Ugyanakkor nem ez az egyetlen jól sikerült Chanel parfüm. Az első illat az ismert márkától 1921-ben jelent meg a piacon, ez pedig nem más, mint a legendás Chanel N°5, amely a mai napig a legkedveltebb illatok közé tartozik.

Összetétel:

Fej: bergamott, narancs, mandarin, narancsfa virága
Szív: jázmin, rózsa, mimóza, ylang-ylang
Alap: tonkabab, pacsuli, fehér pézsma, vetivérfű, vanília, Opoponax

 

#1 Lancôme La Vie Est Belle

A legkeresettebb parfümök közé tartozik a Lancome ismert illata, a La Vie Est Belle, amely minden nőnek megadja a kellő tiszteletet. A szabadság és a boldogság szimbóluma. Alkalmas egész napos viselésre, és úgy tervezték, hogy azonnal mosolyt csaljon az arcokra. Elvégre nem véletlenül végzett az első helyen!

Összetétel:

Fej: körte, feketeribizli
Szív: narancsfa virága, jázmin, nőszirom
Alap: praliné, tonkabab, pacsuli, vanília

 

Tippünk: Ennél a parfümnél is kihasználhatja a nyári Notino akció kedvezményeit, amely jelenleg is zajlik a webáruházban.