Mit csinálj szabadidődben? – Tippek nem csak Valentin napra

valentin

Míg az emberek egyik csoportja számára a Valentin nap semmit sem jelent, addig a másik fele alig bírja kivárni annak érkezését. Akármelyik csoportba is tartozol, hoztunk neked néhány tippet, amelyekkel színesebbé teheted szabadidődet az év bármelyik napján.

 

Korcsolyázás a pályán vagy a tavon

A téli sportok szerelmesei most biztosan nem mondanak nemet egy közös szánkózásra, vagy egy jó kis korcsolyázásra. Nincs a környéken tó? Egyáltalán nem számít, még csak nem is kell odakinn 0 fok alatti hőmérséklet. Teljesen megfelelőek a stadionok vagy korcsolyapályák, amelyeket akár a nagyobb bevásárlóközpontokban is találsz.

Téli túrázás

Nem újdonság, hogy a természet a legjobb gyógyszer minden bajunkra és segít testi-lelki egyensúlyunk megtartásában. A friss, hűvös levegő, a hidegtől kipirosodott arc így télen igazán üdítő tud lenni. Tervezz pároddal egy közös kirándulást, és élvezzétek a téli túrát. Aggodalomra semmi ok, nem kell az Alpokig menni, elég csak például Dobogó-kőre ellátogatni, vagy valamelyik hozzád közeli dombság tájait bejárni. Egy kis forró tea termoszban és kis harapnivaló a hátizsákba és már indulhattok is túrázni.

A mi tippünk: Nem tudod, hogyan vágj neki egy téli túrának? Olvass utána blogunkban itt.

Hosszú séták

Abban ez esetben, ha nem vagy egy túrázós fajta, egy romantikus séta is beleférhet, amelyet pedig végképp nem is kötelező a természetben abszolválni. Öltözz fel jó melegen, és már indulhattok is felfedezni a közeli városok látnivalóit. Ha közben pedig megjutalmazzátok magatokat egy kis finomsággal valamelyik cukrászdában, a téli séta lesz a kedvenc időtöltésetek.

Közös játék

Tudtad, hogy a közös tevékenységek, legyen az sport vagy játék, teszik igazán szorossá a kapcsolatot? Miért ne próbálhatnátok ki például a tollaslabdát? Egyszerű játék, és mégis remek szórakozás. De természetesen választhattok bármilyen más sportot is, csak rajtatok múlik.

Tánc

A tánc remek módja, hogy megőrizzük egészségünket, javítsuk állóképességünket, remekül oldja a feszültséget és szuper stresszlevezető. Külön előny, hogy javítja a tartást és a koordinációs képességet. Az elsajátított mozdulatokat pedig bátran megmutathatod a következő bulin vagy bálon.