Ne maradj le a karácsony utáni kiárusításokról és spórolj akár -60%-ot

újévi leárazások

Lehet még várod a szentestét, esetleg élvezed az ünnepi semmittevést, az áruházakban már nagyban készülnek, hogy karácsony után hatalmas árzuhanással lepjenek meg téged, ahol a kedvezmények elérik az akár -60%-ot.

Ha úgy döntöttél, megvárod az újévi leárazásokat, jól tetted. Idén az árak igazán alacsonyan szállnak. Készülj, mert december 27-én kezdünk, és akár január 16-ig kedvezményesen vásárolhatsz. És mi mindent vásárolhatsz olcsóbban? Ruházat, bútor, elektronika, sporteszközök, kozmetikumok, ékszer és óra.

Ne vesztegesd az időd a kuponok keresésével, az Újévi leárazások szekcióban mindet megtalálod egy helyen gondosan rendezve.

Új év – új én. Teljes ruhatár frissítés

 

Lehet új évben új munkahelyen kezdesz, megváltozott az alakod, vagy a kedvenc darabjaid vesztettek színükből a mosás során. Bármi is legyen az ok, a divat és ruházat kategóriából biztosan tudsz majd válogatni. Egy-két új ruha megvásárlása biztosan nem olyan nagy pofon a költségvetésnek, de egy teljes ruhatár-frissítés már drágább, ezért érdemes kihasználni a kedvezményeket vásárlás során. Ha az új ruhák vásárlása során jó stratégiát szeretnél követni, akkor válasz jó minőségű anyagokat. A ruhatárad inkább legyen tele időtálló ruhákkal, és neutrális színekkel, és ezekhez még mindig beszerezhetsz néhány trendibb darabot is, amelyeket könnyen kombinálhatsz a semleges ruhákkal.  A karácsony utáni leárazások során biztosan találsz majd mindkettőből – elengedhetetlen alapdarabokat és trendi cuccokat is.

ruhatár 2022

Hozd magad formába

 

Tudtad, hogy rendszeres mozgással csökkentheted a cukorbetegség, szív- és érrendszeri megbetegedések és magas vérnyomás kialakulásának veszélyét? A mozgás pozitív hatással van a fizikai és szellemi egészségre is – segít csökkenteni a stresszt, javítja a koncentrációt, az alvás minőságát és nem utolsó sorban javítja a közérzetet. Ez már elég ok kell, hogy legyen, hogy elkezdj rendszeresen mozogni. Mikor, ha nem most? Az újévi leárazásoknak köszönhetően most sokkal olcsóbban szerezheted be a sportruházatot, sportfelszerelést és a táplálékkiegészítőket is. Nézz körül a Sport és turizmus kategóriában. De siess, hiszen ahogy a sportban, úgy a leárazásokkor is megéri az elsők közt lenni.

újévi leárazás

Megfelelő idő a bútorvásárlásra

 

A szakértők is mind egyetértenek abban, hogy az új év a legmegfelelőbb idő a bútorvásárlásra. Az áruházak szeretnének megszabadulni a raktárkészlettől és készülnek sz új szezonra. Erről tanúskodik a Bútor és lakberendezés kategóriában található kuponok száma is. A kiárusítások során biztosan találsz új kanapét, konyhabútort, lámpát, de csempét és térkövet is. Hogyan szabadulhatsz meg gyorsan a karácsonyi hangulatot idéző dekorációtól? Alakítsd át mindjárt az éve elején. Új fotel, átrendezés, új függönyök vagy konyhafelújítás. Ahhoz, hogy új életet lehelj otthonodba, elég csupán néhány apró változtatás.

újévi leárazás

Lepd meg maga néhány új ékszerrel

 

Lepd meg maga néhány új ékszerrel. Nem kell mindig speciális alkalom, néha szerezhetsz magadnak csak úgy is. Nagy valószínűséggel a most kiválasztott ékszer sokkal olcsóbb, mint karácsony előtt. A leárazások nem kerülték el ezt a kategóriát sem, így megvehet a luxus karórát vagy fülbevalót remek áron. Az órák és ékszerek általában nem olcsók, ezért érdemes körülnézni az Órák és ékszerek szekcióban – így nem kell engedned elvárásaidból, és még a pénztárcád sem bánja meg.

újévi leárazás

Egészítsd ki a kozmetikai gyűjteményed

 

A fa alatt nem volt ott a parfüm vagy szemfestékpaletta, amiről rég álmodsz? Nem számít, magad is megvásárolhatod. A parfüm és kozmetika leárazások közepette a kiválasztott árut akár féláron is megkapod. Itt különböző árcsökkentett illatszereket, esetleg sminket és szépségápolási termékeket is találhatsz. Ha úgy döntöttél, hogy új év alkalmából több energiát fogsz a bőr- és hajápolásba fektetni, akkor a szépségápolás kategória  ebben sokat fognak segíteni.

újévi leárazás

Használd ki a fantasztikus elektronikai ajánlatokat

 

Az újévi kiárusításokat nem hagyhatja ki senki sem. Az elektronikai termékek azon kategóriák közé tartoznak, amelyek akcióira érdemes várni az új év kezdetéig. Mint mindig, most is hihetetlen árakra számíthat mind a fehér, mind a fekete technikára. Spóroljon a televízió, mosogatógép, főzőlap, mosógép és egyéb háztartási kisgép vásárlásán a Műszaki cikkek kategória által

újévi leárazás