Nyári ruha esküvőre - mi idén a trend?

nyari eskuvoi ruha

A nyári esküvők rendkívül népszerűek. Nem csak az ifjú pár, de a jelenlévő vendégek is felejthetetlen fotókat szeretnének. Meghívtak egy esküvőre, de nem tudod mit vegyél fel? Gyere, és nézd meg velünk, milyenek az idei nyári alkalmi ruha trendek.

Mint tudjuk, a divat változó, legyen szó bármilyen irányzatról. A legnagyobb divatházak időről időre bemutatják a legújabb kollekcióikat, a közönség pedig mindig valami mást kap, mindig valami újat. Ugyanez érvényes az ünnepélyes rendezvényekre és az alkalmi ruháikra is.

Ha te is esküvőre vagy idén hivatalos, nézz körül a rögtönzött divatbemutatónkon. Most megtudhatod, mi lesz idén igazán trendi. 

Ha már kell egy nyári alkalmi ruha esküvőre, akkor a klasszikus helyett valami igazán merészet választanál, de nem szertnél sokat költeni? Akkor nézz körül a kuponjaink közt. 

Számít a hossz

 

A nyári ruha esküvőre nem szabad, hogy túl rövid legyen. A legideálisabb az, ha épp térd fölé ér, vagy pont térd alá. Ha igazán tündökölni szeretnél, akkor egy hosszú szaténruhát választasz. Könnyű, vékony, szóval játszva kikerülöd a kellemetlen izzadást a nyári kánikulában.

Ugyanolyan trendi és aktuális a flitteres ruha, amelyben akár egy nyári esküvőn is ugyanúgy ragyoghatsz, mint egy téli rendezvényen.

szaten ruha

Idén teret kapnak a rojtok is, amelyek néhány éve már divatosak voltak. Ha ezt a cowboy stílust választod, biztosan nem fogsz elveszni a tömegben, és remekül is érzed majd magad ebben a bulis szettben.

Idén igazán trendi lesz a kivágás is – a ruha bármely részén. Mint ahogy a mai divat többi irányzatának darabjain is gyakoriak kivágások és lyukak, úgy az alkalmi ruhák sem maradhatnak ki ebből a trendből. A kivágás szexi. Ha kisportolt alakod van és darázsderekad, akkor légy merész, és válassz egy oldalt kivágott ruhát.

Szeretnéd megmutatni hosszú lábaid? Akkor egy estélyi ruha bokától combig érő kivágással tökéletes választás.

Semmi se szabjon határt a kreativitásodnak. Böngéssz kódjaink közt, és meglátod milyen érdekességeket találsz. 

Minél nagyobb, annál feltűnőbb

 

Képzeld el az esküvői tornán található figurát. Óriási szoknyája van, úgy néz ki, akárcsak egy hercegnő. Ha vendégként mész esküvőre bátran válassz nagy, fodros nyári alkalmi ruhát. De ügyelj a színekre. Biztosan nem szeretnéd beárnyékolni a menyasszonyt egy másik fehér színű ruhával.

Ahány esküvő, annyiféle ruha

 

Manapság már nem csak templomban lehet házasodni és a párok a romantikus filmekből is ihletet merítenek. Egybekelnek a naplementében, a saját kertjükben, de a tengerparton is. Minden ilyen eseményre más-más ruha illik.

Ha egy kerti esküvőre vagy hivatalos, bátran válassz virágos darabokat. Különleges leszel a feltűnőbb színekben – egy sárga fodros ruhában például.

flitteres ruha

Úgy gondolod, hogy így kilépsz a komfort zónából? Éppen ellenkezőleg. Az eseményeken már ritkán látni ruhát minta nélkül. Ezenkívül egy virágmintás ruhában a romantikus hangulat garantált, ráadásul egy-egy ilyen darab egészen elegáns is.

Ha pedig egy tengerparti esküvőről van szó, is nyugodtan választhatsz egy ilyen alkalmi ruhát. Ide megfelelő lehet még a pánt nélküli maxi ruha is, vagy aszimmetrikus, egyvállas ruha is. Játékosan beléjük kap a szél, ami biztosan frissítően hat a hőségben.

Nagyon nehéz nyári alkalmi ruhát választani esküvőre, és néha drága is. Éppen ezért hoztunk neked egy kupont, amely a megoldja ezt a problémát. Csak nézz körül a Divat kategóriában. 

Szeretnél néhány hétköznapi divattippet? Akkor ez a cikkünk biztosan érdekel majd.